Dejv Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 Chlapi, díky za ochotu, ale už jsem se definitivně rozhodl objednat kabel a zkusím to svépomocí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejv Vloženo 2. Červen 2007 Sdílet Vloženo 2. Červen 2007 Takže kabel dorazil a před chvílí jsem naběhl do auta s NB a zvládl vše, co bylo potřeba vč. smazání servisní hlášky. Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petris Vloženo 10. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 Ahoj, poradí mi někdo, jak vyresetovat hlášku na maxidotu "servis nyní" . Mám budíky FRS model 07 a vagcom 403, ale jsem v tom úplný začátečník, tak abych něco neskonil... Díky moc za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petris Vloženo 16. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 No, už to mám teda hotový, ale to nikdo neumí poradit i pro ostatní. Nikde jsem to na fóru nenašel a tyhle nový budíky nejdou resetovat kolíčkem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 No, už to mám teda hotový, ale to nikdo neumí poradit i pro ostatní. Nikde jsem to na fóru nenašel a tyhle nový budíky nejdou resetovat kolíčkem... No a tak teď už můžeš poradit ostatním ty, když to máš hotový..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 No, už to mám teda hotový, ale to nikdo neumí poradit i pro ostatní. Nikde jsem to na fóru nenašel a tyhle nový budíky nejdou resetovat kolíčkem... kdyby jsi se místo rozčilování raději lépe podíval, dával jsem se už několikrát tabulku na budíky, je to kanál 02, máš vag a nemáš kódování a přizpůsobení? nehledě na to, že takové téma jsi už jednou zakládal. a třeba se řešilo tady: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...%ED+interval%F9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petris Vloženo 26. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 Nerozčiloval jsem se Díky za pomoc JaKr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šutr Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 Jak vyresetovat servisní intervaly na palubnim PC? začalo mi to ukazovat service oil - zrovna jsem vyměnil olej ale ještě bych potřeboval vyresetovat palubák, ale nevím jak...jde to udělat jinak než přes VAG? prosím o jakoukoliv radu, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 Zaleží aky maš r. v. do 05 sa to nuluje kolíčkom na nastavenie hodín. Pozri manual k vozu. Od 05 potrebuješ VAG. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šutr Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 MÁM R.V. 2000 1.9 tdi...A JAK SE TO DĚLÁ TÍM KOLÍČKEM? NEBO KDE TO NAJDU? DÍKY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 Ved som písal manual k vozu/Návod k obsluhe/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šutr Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 ano, ale kde to najdu?je to nekde na foru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 - vypnuté zapalování stisknout nulovací tlačítko km pod rychloměrem a držet - zapnout zapalování a nulovací tlačítko pustit...objeví se jden ze servisních intervalů - krátkým stlačením na ovládací knoflík se servisní intervaly mezi sebou přepínaj - u požadovanýho intervalu pomocí pootečení ovládacího knoflíku pro nastavení hodin doprava - na displeji se zobrazí "service----" - vypnout zapalování a údaj by měl být vynulovanej čerpáno z návodu k obsluze str. 52 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 http://ws.skoda-auto.com/download/CZE/docu...ion/NKO_A04.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubenec Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 (editace) vikino1:Tento návod je pro facelift a pro RV 2000 bude nepoužitelný. Použíj návod od KIBI-ho. Editováno: 14. Duben 2009, autor: Kubenec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šutr Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Tak hotovo, návod od KIBI-ho funguje, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom_F Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 a jak na nulování maxidotu? lze to vůbec? popsaným způsobem se mi nedaří, po výměně oleje stále svítí po nastartování servis nyní, trochu mě to štve. vag nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman 105L Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 A nevíte někdo jak přes VAG nastavím vlastní intervaly? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 myslíš tím změna pevného na proměnlivý nebo naopak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman 105L Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Ted trosku nechapu pojmy. Chtel bych nastavit interval vymneny oleje podle svych Km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman 105L Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Tak už se mne to podarilo, zapatralů jsem tady jeste jednou a pak to na 2 pokus v aute vyslo. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 20. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2009 Jak prosim vynuluju servisni interval pres VAG, ve VISu 3.0 jsem nic nenasel. Neco jako je u Octavie, ze se v budikach na 2 zapisi nuly (mazani servisniho intervalu) Jak to ma Fabie? (tlacitkem nejde) dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubenec Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 Jak, že ve VIS3 nic není! Zadej Škoda-Fabia-17_Přístrojová deska-10_Přispůsobení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 to jsem nasel, zadal a nepomohlo, porat chce inspekci hledal jsem neco jako ma octavka: do kanalu 2 se zapise 0 a samo si to zmeni vsude, kde je potreba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 31. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2009 (editace) U Fabky je to stejný, přizpůsobení 10, kanál 02, zadat 0. Editováno: 31. Prosinec 2009, autor: Strojvůdce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.