MichalF Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Náhodou to neni špatný. A když porovnávali O1 RS vs. O2 RS tak se taky všude říkalo a psalo, že dvojka je nepovedená,málo dravá atd. Vsak kdyz das vedle sebe OI RS a O2 RS tak to tak skutecne je. Zrovna nedavno sem nekdo na foru tudle fotku daval a temer drtiva shoda na tento nazor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke_TDI Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 (editace) Me se to libi Editováno: 22. Duben 2009, autor: Luke_TDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Romario, aby až uvidíš OIII jsi nakonec neříkal, zlatá OII FL Uvidíme v reálu jak to bude vypadat, nejhorší asi ty přední světla, ale tak třeba aspoň nějaký mračítka by s tím trochu mohly něco udělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Tangerin: proč mysliš? Máš nějaké tajné informace? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 (editace) Já určitě ne Spíš to tak nějak teď funguje, např. FII - první reakce - hrůza, FI lepší OII FL - předek Made in China - předface lepší SUP II - zadní světla - Megan, jinak OK Yeti a Room ty jsou hodně individuální dle mě Z toho mi tak nějak plyne, že další model asi nebude jeden z těch, který když člověk uvidí, sedne na prdel a řekne: "To auto chci". Poslední Škodovka, která měla fakt charizma je dle mě OI. Nevím, ale třeba Škodovka překvapí Editováno: 22. Duben 2009, autor: Tangerín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wagoo Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 (editace) Romi, ja s tebou uplne suhlasim. Spataky dokonca vymenim, kedze podla mojich poznatkov menej hucia ako tie nase "povodne", a zvysok mi je viacmenej ukradnuty. Moje sklamanie je veeelikanske. - ked uz tomu dali predne MEGAsvetla, preco niesu s integrovanymi diodami pre denne svietenie?? Preco niesu bixenony?? - auto "zdedilo" mega antenu zo Superba II - velke spataky su prebrate z Passata, kde tieto spataky razia cestu uz asi 4 rok (ak budem nieco riesit z OII RS FL, tak tie) - zadok je taky aky je, ten komentar nepotrebuje, nema preco (tie chybajuce odrazky su to posledne co ma trapi) - interier, aj tak gro problemov interieru nebolo doriesenych - cuvacie senzory + Colombus budem montovat, tj toto sa tu riesi na fore skoro rok ... cize suma sumarum, okrem noveho loga OII RS a 15kg lahsieho auta tu nemame nic nove, akurat nam pridali viac sklenenych vyrobkov .... ..a add celkovy FL OII, zistil som, ze sa mi to paci asi pri dvoch promile alkoholu v krvy, ked ma v tom vezie taxikar domov . Nieco sa vo mne zlomilo, a zacinam mat k OII odpor... absolutny.. ..skoda no, ako som sa tesil, tak som sklamany....samozrejme, je to moj nazor, s ktorym nemusite byt stotozneny... Ak Skoda bude razit cestu tymto smerom, asi prechadzam na iny koncernovy voz, s porovnatelnymi parametrami, akurat sa nebude pysit oznacenim RS.... akurat ze bude quatro, a face prednej masky si bude drzat najblizsich 10 rokov (kedze si ho drzi 10 rokov dozadu) Editováno: 22. Duben 2009, autor: wagoo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CS101 Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 (editace) OII RS má krásny prechod prednej kapoty do nárazníka a spodná časť je ešte vystúpená dopredu,všetko ladí,vyzerá brutálne,ale na fl všetko akoby sa hádalo, tam jednoducho kapota končí pred špz a pod nou priečna lata a tie obrovské svetlá :Nevyzerá agresívne,ale vyzerá ako nasratý trpazlík s prehnane veľkou hlavou a malým telom. Veľmi si zvykať ani nemusíme,lebo ten dizajn tu už bol,ale ani vtedy nepresvedčil. Editováno: 22. Duben 2009, autor: CS101 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Storm Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 ..já fakt nevím kde vzali ty lidi co FL navrhovali. Začalo to už tím Roomsterem, pak přes Fabku až k O2 FL. Prostě humus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Přesně tak, už se to se škodovkou táhne dýl a místo aby udělali krok kupředu, ladí do tohohle stylu všechna auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thief1 Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Možno som chybný alebo čo oproti vám, ale mne sa FL u Octavii páči a veľmi. Keď teraz pozerám na pred face, tak mi príde veľmi zastaralý, pochmúrny a konzervatívny. Už potrebovala Octa omladiť. Samozrejme, určité veci by som ešte pomenil do dokonalosti, ale nie som dizajnérom... A RS so Scoutom vyzerajú teraz ešte raz lepšie ako ich predchodkyne. Spredu sú oveľa dynamickejšie a ostrejšie. PS: Dúfam, že si nebudete myslieť že som na kórejčanov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Thief1: mám podobný názor, ta RS FL se mi líbí hodně ale je fakt, že OII FL se mi líbí jen na světlejších barvách, např. zelená Arctic nebo béžová Sahara, to je špica, na tmavých tam jsou hodně výrazná ty přední světla a není to ono Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 tak můžeme být rádi, že máme ty předfejsy ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 tady máš DRAVCE!!! to FL Scout by se na tebe na stejné fotce usmíval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 To samozřejmě jsme, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Storm Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Možno som chybný alebo čo oproti vám, ale mne sa FL u Octavii páči a veľmi. Keď teraz pozerám na pred face, tak mi príde veľmi zastaralý, pochmúrny a konzervatívny. Už potrebovala Octa omladiť. Samozrejme, určité veci by som ešte pomenil do dokonalosti, ale nie som dizajnérom... A RS so Scoutom vyzerajú teraz ešte raz lepšie ako ich predchodkyne. Spredu sú oveľa dynamickejšie a ostrejšie. PS: Dúfam, že si nebudete myslieť že som na kórejčanov. To by mě zajímalo kde vidíš tu ostrost, asik budeš fakt na ty korejce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Storm Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 ...já teda rozhodně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 a já rozhodně rozhodně! btw. ať už to začnou vyrábět ten FL, aspoň bude těch našich předfejsů co nejmíň! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Storm Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Jen aby ty FL vůbec někdo kupoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Všetci čo budú chcieť RS budú kupovať ojazdenú preface... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Storm Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 (editace) A vůbec - sepíšem nějakou petici do škodovky s tím, ať FL přeskočí protože se na to nedá koukat a ať rovnou vymyslí O3...hotovo Editováno: 23. Duben 2009, autor: Storm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Souhlas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikita1 Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Vorlajz, pekná fotečka,pekná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Príde mi to ako Audina a vedľa nej Daewoo Nubira so znakom RS na prednej maske ta stara ma podla mna taky prihluply usmev v narazniku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Hele, zda se mi to nebo ta kola maji jine ETcko a jsou vic vystrcene oproti Zenithum? Nevi nekdo jak to je s parametrama tech kol? podla mna maju rovnake ET ako Zenithy, len tu sa grafik trosku sekol pri fotomontazi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wagoo Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Mna tiez napadlo, ze tymto krokom ziska moja RS na cene, a dufam ze casom bude o nu vyssi zaujem ako o OII RS FL ... Aj tak by ma zaujimalo, akym sposobom prisla Skoda auto k takemuto designu prednej masky. Ci to bolo detailnym priezkumom trhu, alebo sa na oddeleni designu vsetci zhulili a pri tomto procese im vysli "vysmiate tvary OII FL". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.