Přejít na obsah

Sraz OSTRAVSKA a okolí - 16.3.2008

Doporučené příspěvky

pokud je to tak, radsi bych teda hlasoval pro toho 16.3, asi mate pravdu s tim pocasim, ale stejne bych aspon toho 24.2 udelal neformalni sraz, jen tak pokec nekde u jidla ;)

Stenly fajn a privez svoji k*ndicku :p

No je to tak ale vyzera to tak že asi nič z toho prešiel len jeden deň a veľa nečakanych veci sa u mna pomenilo, tak to je rizikove či by som prišiel.. moju kun*ičku?? no čo ja viem? a mohol by som u teba prespať??? ahaha.. nie fakt ešte neviem čy sa mi to takto podary..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

TY WOE :kuk: Vito doufam ze mi obstaras permanentku, tak tohle je maras ! Panove zadne letiste, tady to ma smysl :p A to je fakt u tebe jo? Ta draha vypada hodne dobre, jezdi se tam jeste aji nejake zavody,nebo to mas jen tak aby si zajezdili lidi co prijdou ?

Stenly: jasne muzes tu prespat,neni problem :palec2:

Odkaz ke komentáři

TY WOE :kuk: Vito doufam ze mi obstaras permanentku, tak tohle je maras ! Panove zadne letiste, tady to ma smysl :p A to je fakt u tebe jo? Ta draha vypada hodne dobre, jezdi se tam jeste aji nejake zavody,nebo to mas jen tak aby si zajezdili lidi co prijdou ?

Stenly: jasne muzes tu prespat,neni problem :palec2:

Aby nedošlo k omylu (bohužel) nejsou moje, ale BadyS nebo kdo to psal tím "u mně" myslel jako v Bruntále. Jezdí se tam normálně veřejně. Stránky jsou: http://www.jankutrade.cz/index.php

Odkaz ke komentáři

Hlasuju pro březen....!!! :p

1) mám ted tu ruku v sádře...

2)lepší počasí jak na cestování,tak pokec někde venku..atd..

a ty motokáry jsou super....a vyčlenil bych na ně tak pětičento.. :prc:

Kdyby to bylo v únoru, tak by Tě vzal Dakie nebo nee??

Odkaz ke komentáři

Kdyby to bylo v únoru, tak by Tě vzal Dakie nebo nee??

Já už jako spolujezdec ani jezdit neumím....pořád sleduju provoz,masíruju podlahu...raději bych jel vlastním.. ;)

však sezona teprv začíná a určitě se uvidíme a pokecáme....nic neslibuju...uvidíme.. -_-

Odkaz ke komentáři

Nebyl by nahodou lepsi letni sraz, jak jsme se kdysi domlouvali, beztak je v techto dobach, jeste chladneji a v lete se muze podniknout i nekde bazen, koupani, stan myslim si, ze letni prazdninovy sraz by byl lepsi, je to tedy muj nazor. Planuje se tedy nejaky sraz na leto??????

Odkaz ke komentáři

Nebyl by nahodou lepsi letni sraz, jak jsme se kdysi domlouvali, beztak je v techto dobach, jeste chladneji a v lete se muze podniknout i nekde bazen, koupani, stan myslim si, ze letni prazdninovy sraz by byl lepsi, je to tedy muj nazor. Planuje se tedy nejaky sraz na leto??????

Srazů není nikdy dost! Letní bude též! ;)

Jinak pro BadyS: Do kdy se bude hlasovat? Pokud by to byl březen, musím si nahlásit volno nejpozději v úterý :(

Odkaz ke komentáři

proč to není v létě, protože proč se nesejít častěji že, tady každej sedíme pomalu každý večer, ale srazit se to už je horší a tak nějak to neděláme celorepublikově, ale pro lidi s okolí na pokec ;) v létě myslím bude další fajn akce

VitaP: no zatím to je to 17:16 pro unor, dle reakcí mě hodně lidiček nahlodalo na ten březen takže to vypadá na březen :o

Odkaz ke komentáři

Snad mi to časově vyjde.

a počasi je mi fuk

v unoru si řekneme že je hnusně tak se to přesune na březen a v březnu bude ještě hnusněji než bylo v unoru tak se všichni budou bit do hlavy proč jsme to neuděli v unoru

- tak ja jsem spiš pro unor

ještě dotaz k mošnovu - v připadě sněhu je cestička prohrnuta :) :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...