stenly Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 pokud je to tak, radsi bych teda hlasoval pro toho 16.3, asi mate pravdu s tim pocasim, ale stejne bych aspon toho 24.2 udelal neformalni sraz, jen tak pokec nekde u jidla Stenly fajn a privez svoji k*ndicku No je to tak ale vyzera to tak že asi nič z toho prešiel len jeden deň a veľa nečakanych veci sa u mna pomenilo, tak to je rizikove či by som prišiel.. moju kun*ičku?? no čo ja viem? a mohol by som u teba prespať??? ahaha.. nie fakt ešte neviem čy sa mi to takto podary.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 TY WOE Vito doufam ze mi obstaras permanentku, tak tohle je maras ! Panove zadne letiste, tady to ma smysl A to je fakt u tebe jo? Ta draha vypada hodne dobre, jezdi se tam jeste aji nejake zavody,nebo to mas jen tak aby si zajezdili lidi co prijdou ? Stenly: jasne muzes tu prespat,neni problem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 Hlasuju pro březen....!!! 1) mám ted tu ruku v sádře... 2)lepší počasí jak na cestování,tak pokec někde venku..atd.. a ty motokáry jsou super....a vyčlenil bych na ně tak pětičento.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 Když vidím, jak jste pro ty motokáry zapálení, budu Vám dělat asi jen předjezdce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 TY WOE Vito doufam ze mi obstaras permanentku, tak tohle je maras ! Panove zadne letiste, tady to ma smysl A to je fakt u tebe jo? Ta draha vypada hodne dobre, jezdi se tam jeste aji nejake zavody,nebo to mas jen tak aby si zajezdili lidi co prijdou ? Stenly: jasne muzes tu prespat,neni problem Aby nedošlo k omylu (bohužel) nejsou moje, ale BadyS nebo kdo to psal tím "u mně" myslel jako v Bruntále. Jezdí se tam normálně veřejně. Stránky jsou: http://www.jankutrade.cz/index.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 ty motokáry dost dobrý nápad hned bych zajezdil taky vypadají parádně tak se přimlouvám ktomu srazu. a rád tam přijedu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 Kluci vyzera to tak že pridem aj ja .. no nie je to stale 100% zatial len na 60%. Par veci sa poriešilo ...tak dufam že pride aj motaaa aj s-tallker aby nas tam bolo trošku viac fabiakou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 Hlasuju pro březen....!!! 1) mám ted tu ruku v sádře... 2)lepší počasí jak na cestování,tak pokec někde venku..atd.. a ty motokáry jsou super....a vyčlenil bych na ně tak pětičento.. Kdyby to bylo v únoru, tak by Tě vzal Dakie nebo nee?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 8. Únor 2008 Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 Kdyby to bylo v únoru, tak by Tě vzal Dakie nebo nee?? Já už jako spolujezdec ani jezdit neumím....pořád sleduju provoz,masíruju podlahu...raději bych jel vlastním.. však sezona teprv začíná a určitě se uvidíme a pokecáme....nic neslibuju...uvidíme.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 8. Únor 2008 Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 ja myslel ze to je zastresene jako maji v Havirove A co to udelat na karach v Havirove.Misto pro parkovani tam je a bar taky.V tom unoru by to bylo i lepsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuVIrs Vloženo 8. Únor 2008 Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 Čaute Březen bude lepší..., ale tak jestli budu po těch naroz. schopný tak dojedu určitě i v únoru.... a ViTo, na ty káry určitě zajedeme taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikosar Vloženo 9. Únor 2008 Sdílet Vloženo 9. Únor 2008 Nebyl by nahodou lepsi letni sraz, jak jsme se kdysi domlouvali, beztak je v techto dobach, jeste chladneji a v lete se muze podniknout i nekde bazen, koupani, stan myslim si, ze letni prazdninovy sraz by byl lepsi, je to tedy muj nazor. Planuje se tedy nejaky sraz na leto?????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 9. Únor 2008 Sdílet Vloženo 9. Únor 2008 Nebyl by nahodou lepsi letni sraz, jak jsme se kdysi domlouvali, beztak je v techto dobach, jeste chladneji a v lete se muze podniknout i nekde bazen, koupani, stan myslim si, ze letni prazdninovy sraz by byl lepsi, je to tedy muj nazor. Planuje se tedy nejaky sraz na leto?????? Srazů není nikdy dost! Letní bude též! Jinak pro BadyS: Do kdy se bude hlasovat? Pokud by to byl březen, musím si nahlásit volno nejpozději v úterý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 9. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2008 proč to není v létě, protože proč se nesejít častěji že, tady každej sedíme pomalu každý večer, ale srazit se to už je horší a tak nějak to neděláme celorepublikově, ale pro lidi s okolí na pokec v létě myslím bude další fajn akce VitaP: no zatím to je to 17:16 pro unor, dle reakcí mě hodně lidiček nahlodalo na ten březen takže to vypadá na březen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 9. Únor 2008 Sdílet Vloženo 9. Únor 2008 JJ, já nejsem proti. Jednou bych konečně byl taky doma a nemusel nikam jezdit to video nějak nefachá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 9. Únor 2008 Sdílet Vloženo 9. Únor 2008 to video nějak nefachá Normálně jede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MILAN6 Vloženo 10. Únor 2008 Sdílet Vloženo 10. Únor 2008 hoj mohou se zučastnit i nečlenove,,,,,,,,,, -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 10. Únor 2008 Sdílet Vloženo 10. Únor 2008 to video nějak nefachá Sem tam někomu odkaz nejde, ale to je nastavením nebo neschopností prohlížeče IE (většinou), v Mozille problém nebývá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 10. Únor 2008 Sdílet Vloženo 10. Únor 2008 Aby nedošlo k omylu (bohužel) nejsou moje, ale BadyS nebo kdo to psal tím "u mně" myslel jako v Bruntále. Jezdí se tam normálně veřejně. Stránky jsou: http://www.jankutrade.cz/index.php SPŠ ještě stojí a funguje? 4 roky jsem tam přebýval ve škole a na intru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
francoa Vloženo 10. Únor 2008 Sdílet Vloženo 10. Únor 2008 Dneska jsem byl na těch motokárach super zabava a hlavně perfektní trat´!!!! Kdo ještě nebyl tak jed´te!!! Byl to fičák!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 10. Únor 2008 Sdílet Vloženo 10. Únor 2008 Snad mi to časově vyjde. a počasi je mi fuk v unoru si řekneme že je hnusně tak se to přesune na březen a v březnu bude ještě hnusněji než bylo v unoru tak se všichni budou bit do hlavy proč jsme to neuděli v unoru - tak ja jsem spiš pro unor ještě dotaz k mošnovu - v připadě sněhu je cestička prohrnuta :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponk Vloženo 10. Únor 2008 Sdílet Vloženo 10. Únor 2008 Přijedu taky a je mi jedno jestli v únoru nebo březnu.Jen je třeba se rozhodnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 10. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2008 Uzavření hlasování zítra, tj. 11.2. ve 21:00 at to dopadne jak to dopadne, teple se oblečte unor nebo březen, rozdíl jednoho hlasu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 Uzavření hlasování zítra, tj. 11.2. ve 21:00 at to dopadne jak to dopadne, teple se oblečte unor nebo březen, rozdíl jednoho hlasu Bady, když tak domluvte pěkný počasíčko se sluníčkem, jo?? Pak bude určitě účast hojná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 JJ. baranicu vozim furt v aute. Uzavření hlasování zítra, tj. 11.2. ve 21:00 at to dopadne jak to dopadne, teple se oblečte unor nebo březen, rozdíl jednoho hlasu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky