Přejít na obsah

Octavia 2,0


SnakeBR

Doporučené příspěvky

Zdravim chlapi.

Chcel by som taku radu od Vas... Oco mi nechal jeho octaviu, on si kupil nieco ine. Ta octavia je 2,0 benzin, ma 9 rokov a najazdene 280 000 KM. Oco ju kupoval ako novu, takze KM su skutocne. Len neviem, ci si ju nechat alebo radsej predat a kupit nieco ine? Motor ide este dobre, len sa bojim ze budem do toho uz len invsetovat velke koruny a aj tak sa mi zachvilu poje*e.

Neviem, kolko moze ten motor este vydrzat cca.? za vela by som ju uz asi nepredal s tolkymi KM vsak?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To: SnakeBR

Tak vzhledem k tomu, že je auto z rodiny, tak bych ho neprodával a nechal si ho - určitě víš jak se choval k vozu člověk před tebou, tak pokud auto šlape, tak není důvod prodávat....

Jinak já zatím tolik na svým nalítáno nemám, ale jiní kluci z fora možná ano - tak jsem sám zvědavej co na to oni.....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud nepotřebuješ např. větší auto atd., nebo nechceš vyložena klepocáka (naftu), tak bych si 2.0 nechal. Mám to samé to co ty i stejně staré, nalítána přes 200 tisíc a co vím, tak já jsem měnil jen zapalovací trafo a chladič, jinak klasika servis a co jsem tak koukal, tak předchozí majitel dával jinou váhu vzduchu a jednu lambdu. Tyhle motory jsou dle mě docela dost poddimenzované, takže by měli hodně vydržet. Aspoň víš, co se na tom autě kdy dělalo. Když koupíš něco jiného, tak do toho možná nacpeš ještě víc. :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak myslite ze sa to oplati ked uz ma motor tolko km? tak mne ta spotreba az tak nevadi, dlhodobo mi to ide na 8,2 l 30% mesto, 20% dialnice a 50% okresky.

Mne ide skor o tu poruchovost, ci sa mam pripravit v najblizsej dobe na vacsiu investiciu,ze zvykne na tychto motoroch nieco odist a tak..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Při zvažování taky záleží kolik toho ročně najezdíš? Jestli 10k nebo 50k. Pokud málo, tak než bude na tachometru těch 350 až 500, které někteří tady udávají (max. je myslím 600k) tak to stejně vyměníš za něco jiného. Teď víš, co od toho auta můžeš čekat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...
  • o 11 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...