Přejít na obsah

Maxi Dot - Dodělávka


mr.pecoun

Doporučené příspěvky

  • o 3 měsíce později...

Plánuju během léta namontovat do dvé fábky budíky s PP, pročetl jsem si celé vlákno, mám schéma, rozpis konektorů a pinů a jsem obeznámený s problematikou. Minulý týden jsem měl rozebraný spodní díl u řidiče (dodělával jsem směrovky k neorigo DO). Koukal jsem na propojovací stěnu a určitě tam neprostrčím ruku. Nerad bych kvůli tomuto rozebíral celou palubní desku, nemáte nějaké fígly jak se k té svorkovnici dostat? Ruku tam fakt neprostrčím, zkoušel jsem to jak se to dá :D Děkuju.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 2 týdny později...
  • o 4 týdny později...

Zdravím. Otázka na ty co mají Maxi Dot z výroby. Funguje vám zobrazení otevřené kapoty motoru na maxi dot displeji? Jde mi o to, že když ho dodělám do dcery Fabie, jestli má cenu vyměnit zámek kapoty, u kterého je v Etce uvedeno, že je pro alarm. Já to nám z výroby ve své OC II, a tam to normálně zobrazuje (výbava QG1). Naopak manželka má ve své F II origo Maxi Dot, tam to ale neukazuje otevření kapoty. Jak jsem se díval, má tam zámek kapoty, ke kterému nevedou žádné kabely (má výbavu QG0). U výbavy QG1 či 2 by tam musely vést kabely, tak aby řídící jednotka rozpoznala otevření kapoty, proto je tam asi ten jednodušší zámek.

Dík za odpověď.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mám pocit, že vůbec nerozumím řeči Vašeho kmene :kol-26:

vznesu jednoduchý dotaz - kdo umí a za kolik včetně nezbytného materiálu zrobit Maxíka do 1.4 TDi (51kw) kombi fábky rv06 ?

budu rád za info, tato úprava se mi líbí, ale zručný jsem na jiné věci a samozřejmě rozhoduje cena (o tom, jestliteď, nebo ještě šetřit ;-) )

díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk změnil název na Maxi Dot - Dodělávka

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...