Přejít na obsah

ALARMY, KOMFORTKY, OKNA - dotazy, diskuze


Dusik

Doporučené příspěvky

ano je do dodelavka a je to KEETEC CZ 10 LINE.  a jak promazem ten zamok? ale to ze to pred montazou DO nerobilo az po montazi. a nerobi to vkuse ale asik iba ked sa mu to zachce tak to robi. a to ze to zacne cvakat ako keby sa zamklo central to zahuci tak aj po prejazde po nerovnosti. moze to byt aj kablami v prechode z dveri do interieru auta?

Editováno: , autor: pato.g
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj všetci,chcem sa spýtať ohľadom el. sťahovačky okna vodičove dvere.Všetko je originál nič dorábané.Ide mi o to že prestalo mi fungovať sťahovanie okna tým štýlom že si ho nestiahnem koľko chcem,ide iba celé komplet dole.Predtým to fungovalo tak že mi sťahovalo koľko som potreboval a komplet sa sťahovalo a vyťahovalo po silnejšom zatlačení tlačídla ovládača.Teraz mi v ňom niečo luplo a dole ide iba naplno,samozrejme keď ho ovládačom zastavím tak zastane,hore ide ok.

Mal niekto tento problém.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Neřešil někdo problém, že nefunguje odskok kufru dálkou? Mám dodělané DO, origo komfortka "E", origo třítlačítko. BSG je nakodovaná na odskok kufru.V testu akčních členů BSG odskok funguje. Prostřední tlačítko nic nedělá, odemykání/zamykání funguje.

 

Kde může být problém?

 

V kterém kanálu měřených hodnot najdu signál z klíče DO?

 

Díky

Zkoušel jsi to tlačítko na DO podržet dýl? Může tam být nakódován určitý časový interval. Mě spíná po cca 2 vteřinách.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Dobrý den,mám dotaz ohledně centrálu bez DO u mé fabie  I. rv. 2006 1,2 HTP

problém je v tom že když zamknu klíčkem u spolujezdce vše je ok. 2x to cvakne ,zhasne se vnitřní osvětlení ,rozbliká se dioda ve dveřích řidič. Pokud zamykám ale ve dveřích řidiče, cvakne to jen jednou,osvětlení zůstává rozsvícené a dioda alarmu nesvítí.přesto jsou všechny dveře uzamčeny.Když odemykám ostatní dveře se neodemknou..Lze tuto závadu odstranit doma ,nebo je nutné odvézt auto do servisu..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jestli jsi jen trošku manuálně zručný tak to zvládneš doma. Vypadá to na špatný mikrospínač zámku řid. dveří. Ale proč jsi to tady trošku nepročteš a zrovna vznášíš dotaz? Po přečtení ti bude vše jasné.

Editováno: , autor: Mirek 835
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Připoj to někde na diagnostiku. A tam se pozná jestli to je mikrospínač nebo zámek jako takový.

 

Mám teď také mikrospínač "KO" a dveře klíčkem zamknu a odemknu a vše je funkční jak má. (jen nepozná elektronika že je zavřeno Maxidot, světla, osvětlení atd) Ale jinak je centrál funkční.

 

Podle mě to je něco v zámku, možná nefunkční SAFE Systém, možná studeňák někde na tišťáku u kabelu ven ze zámku. A nebo problém v průchodce do dveří.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

čavte chalani ..mam fabiu rs 2003 a z ničoho nič v zime mi prestalo zamykať a odomykať zadne dvere aj kufor ..a je to RS takže na lavo pri vodičovej sedačke je pačka na otvorenie nadrže nie kufra takže kufor musim otvarať len ked sklopim sedačky a zozadu cez kufor ...=/ a už mi to lezie na nervi ...a ešte tie dvere zadne stale musim zamikať a odomikať manualne ...a všimol som si ešte jednu vec ked som sadol do auta zamkol som ho ..zamklo mi len tie predne dvere a čo je diodka pri tom čudliku tak svietila ale ked som stiskol dva krat po sebezamknut tak ten čudlyk ako keby chcel ist hore a sa vratil a dioda prestala svieti ..inak mi svieti dverove svetlo a aj svetlo interierove ...takže neviem čo to može byť vopred dakujem za info =) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím,mám autoalarm Keetec TS-50 a když zamknu auto,tak vydrží cca 2 hodiny a pak začne houkat a každou půl hodinu,nenapadá někoho,čím by to mohlo být?Při odemknutí a následné problíkání kódu z čeho to jde,tak to hlásí zavazadlový prostor...Nevíte čím to,žádné čidlo z jednotky není v kufru uložené...předem díky za radu...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přestalo mi fungovat impulsní ovládání stahování oken. Při ovládání na straně řidiče při krátkém promáčknutí tlačítka nejde nahoru ani dolů okno u řidiče i spolujezdce. Okna jezdí jen když tlačítka držím. Neví někdo, čím by to mohlo být? Díky za odpověď.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím škodovácký machry,kteří rozumí elektrice. :kol-28:  Mám malý dotaz,kamarád koupil fábku a má na ní jen origo centrál,tak dokoupil neorigo dálku,která má svojí řídící jednotku.Dálka by měla jít lehce napojit na stávající centrál (prodávající tvrdil),a já se vás tímto chci zeptat jak to zapojit. + a kostra je mi jasná,blinkry zapojovat nebudu a brzdu taky ne. Chtěl bych napojit otevírání pátých dveří (jednotka to umí) a zavírání oken.Měly by to být kabely bílý na okna a šedý na pátý dveře,jen nevím na jaký kabel to připojit,píše se tam negative pulsed,to znamená jako na mínusový kabel třeba motorku odskoku pátých dveří? Prosím poraďte. Pak ještě potřebuji radu jak napojit ten centrál na tu jednotku? Měla by to být varianta 1 na obrázku,origo řídící jednotka centrálu a motorek ve dveřích řidiče co dává povel ostatním,to chápu,pak jsem došel k závěru že růžový a oranžový kabel se napojí na + kabel mezi origo jednotkou a motorkem,černý a bílý se nezapojuje,ale na který kabel se napojí růžový a fialový? Jo a kde nejlépe se napojit na ty kabely od jednotky k motorku dveří? Foto návodu přikládám. Předem vám díky za jakoukoliv radu. 

post-34276-0-44580200-1398763083_thumb.j

post-34276-0-33304400-1398763094_thumb.j

post-34276-0-79696700-1398763111_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...