Přejít na obsah

Octavia Tour Trumf


George Couser

Doporučené příspěvky

dík za radu ale v tom problém není, nebylo by něco lepšího? Mám za 20 let za volantem něco najeto. Vysvětli mě jak mám jet v obci 50 po rovině aby mě auto jelo, myslím že mě zrovna minulou něděli nafotili tak čekám psaní z odboru dopravy protože jsem to nedusil.

no bohužel ne na 4ku tu už ten motor v tak malých otáčkách bez cukání nedá jedině 3 co moc řve nejde to jinak v tomhle mam výhodu v TDI a čipu vezme mi to na 4 v pohodě

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

motor cuká za jakékoliv konstantní rychlosti na 3.4.5. r.s. chce mi tu někdo říct že je to tak správně, že by zase chytrá rada ? Nemám problém s technikou jízdy ale s technikou, ale už se problém řeší i bez takových postřehů. V práci jezdím O2FL 1,6 a nemám problém.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Octu jsem objednával začátkem listopadu,zaplacená záloha-dodání v druhé polovině ledna

Mám dotaz - bude cena stejná za kterou jsem objednával,nebo se zvýší o změněné DPH ? Prodejce mi tvrdil,že cena zůstane stejná,ale věřte jim. ;) ..tak jestli někdo nemá informace..

Nevím, jak je to při platbě v hotovosti, ale Škofin mi teď poslal nový splátkový kalendář, kde jsou všechny splátky od 1.1.2010 navýšeny. Auto jsem přebíral 21.10.2009. Smlouvu mám na 48 měsíců a zaplatím celkem o 2060 Kč více než podle původního splátkového kalendáře.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

a je doma holka :-) pekne voni novotou mnam :-)

Dnes sem hned najel 200km (100 okresky, 100 dalnice - 120kmh) a prumerna spotreba 5,6 - max otacky 2500-2800 :-) a jede nadherne :-), jediny co mi dela problem je preposilovana brzda, ktera se macka skoro tak lehce jak spojka :-D, a pak ten podivuhodny system odemykani a zamykani vicka nadrze :-D,

- zimni gumy od skofinu - Polarisky 2, letni Pirrely :-)

rychlofota:

fotky

Editováno: , autor: rogerer
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jen aby, zatím je klid, doufám stále v zítřek ;)

Co máš všechno za výbavu?

neboj bude :-)

prodejce rikal ze u nich sem mel zatim nejvic vybavenou tourku co prodavali ted :-)

mam Tour Plus, interier graham, bederni operky, vyskove stavitelne sedlo spolujezdce,vyhrivani sedacek,takovej ten metalickej dekor na stredni konzoli, mlhovky,vyhrivany ostrikovace, kozeny paket, tu rezervu, dalkovej central a jinak uz asi nic :-D nevim co ty lidi kupujou....:-D

Editováno: , autor: rogerer
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Základ je sice subjektivni, ale nizsi vybava nez na urovni Plusu je podle me dneska uz hodne velkej extrem. Co sem se bavil pri prodeji OI v bazaru s vykupcim, tak o Fabie a Octavie je sice zajem, ale jakmile to nema aspon centralni zamykani, el. vokynka vpredu a hlavne klimatizaci, tak jde cena dolu a doba prodeje se hodne protahuje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...