MichalP Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 MichalP : něco takového bych si představoval. Jak dlouhý závit má ta tvoje anténa. Já mám sklopnou a závit musí být dost dlouhý, abych to do toho držáku uchytil. Jo, a to je vytahovací nebo vcelku a je ohebná? Tahle má šroubování i do antény, takže jsem uřízl hlavičku delšího šroubu a pak už jsem si to nastavil na odpovídající délku zašroubováním do antény. Je vcelku protože je celá kovová, ale dá se rychle sundat a v myčce už nic nemláti do zadního skla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalP Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 Tak už je opět vše jinak. Už tam mám zase ten původní bič, Byl jsem dnes na nákupu v Globusu na Zličíně a když jsem přišel k autu tak byla ta krásná malá anténa fuč. Nejspíš se asi někomu líbila stějně jako mě, doufám že mu ji taky někdo sebere a nebo uhodí blesk. Nechám tam teď tu starou, protože se mi nechce předělávat antény pro šmejdy jako byl tenhle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 Nikdo neporadí? Dám půl království a bečku piva k tomu a co sestru? Pokud je tedy pěkná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 Tak už je opět vše jinak. Už tam mám zase ten původní bič, Byl jsem dnes na nákupu v Globusu na Zličíně a když jsem přišel k autu tak byla ta krásná malá anténa fuč. Nejspíš se asi někomu líbila stějně jako mě, doufám že mu ji taky někdo sebere a nebo uhodí blesk. Nechám tam teď tu starou, protože se mi nechce předělávat antény pro šmejdy jako byl tenhle. To byl parchant!! Tohle mě fakt vždy naprdne. Něco uděláš, vymyslíš a holt někdo závistivý to musí mít taky a nejlíp hned a to tvoje. Parchanti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalP Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 Tak už je opět vše jinak. Už tam mám zase ten původní bič, Byl jsem dnes na nákupu v Globusu na Zličíně a když jsem přišel k autu tak byla ta krásná malá anténa fuč. Nejspíš se asi někomu líbila stějně jako mě, doufám že mu ji taky někdo sebere a nebo uhodí blesk. Nechám tam teď tu starou, protože se mi nechce předělávat antény pro šmejdy jako byl tenhle. To byl parchant!! Tohle mě fakt vždy naprdne. Něco uděláš, vymyslíš a holt někdo závistivý to musí mít taky a nejlíp hned a to tvoje. Parchanti Přesně, jsme takový nosiči ryb, to bych blil. Člověk jde tomu štěstíčku naproti a pak taková rána. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dafe Vloženo 27. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 Ahoj mám dotaz asi mám anténu nebo zesilovač v pr..... a když se mění anténa tak se to musí i s kabelem nebo je pod střechou nějaká spojka a použije se stávající kabel?? a nebo koupit extérní zesilovač? Děkuji za odpovědi jak připojím anténu k autorádiu tak nic nehraje ale když připojím k rádiu obyč drát tak rádio jde doted to hrálo a samo od sebe přestalo, rádio mám Panasonic CQ-RX200N Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel.lpg Vloženo 27. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 Je tam konektor, asi 20 cm od antény.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misakk Vloženo 28. Únor 2011 Sdílet Vloženo 28. Únor 2011 nevíte někdo jak vytáhnut prut z origo držáku na fabii. bohužel mám sklápěcí prut, po vyšroubování jde jen sklopit a nepřišel sem na to, jak by šel vytáhnout celý :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajik88 Vloženo 26. Květen 2011 Sdílet Vloženo 26. Květen 2011 Mám stejný problém.. Šroubuju, šroubuju a furt nejde ven. Upadl mi kus vršku a nevím, jak ji mám vyměnit za novou. Poraďte mi, prosím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 26. Květen 2011 Sdílet Vloženo 26. Květen 2011 Šroubuj šroubuj a tahej. Tahej trochu fest. Je třeba fakt tahat trochu víc než by se zdálo, ale vyleze, neboj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 26. Květen 2011 Sdílet Vloženo 26. Květen 2011 kovová.... http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi-cz/eshop/21-1-Instalacni-material/126-3-nahradni-pruty/5/350-nahr-prut nebo... http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi-cz/eshop/21-1-Instalacni-material/126-3-nahradni-pruty/5/1448-prut-anteny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza. Vloženo 1. Červen 2011 Sdílet Vloženo 1. Červen 2011 Tady je jedna ORIGO: http://www.obautodily.cz/skoda_octavia_prut_anteny_shark_20_cm_original-505004 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 1. Červen 2011 Sdílet Vloženo 1. Červen 2011 Na té fotce mi přijde ten šroubek trochu krátký, ale možná je jen kratší o ten čudlík, který jinak dělá tu aretaci. Zato cena není nijak "krátká" , na to, že originál prut (bičík) jsem kupoval za devět pětek. Každopádně mít problém s nízkým průjezdem do této antény bych šel okamžitě! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maniak 1 Vloženo 19. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2011 Co tohle? :' /> Neber to plííís na vážno já ji chci také dal jsem hliníkovou asi 12 cm v autotuningu a signál redy mam rádio pioneer 3200 bt s navi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xronical Vloženo 5. Březen 2013 Sdílet Vloženo 5. Březen 2013 čavte, neskušali ste niekto dať tú anténu žraločia plutvička? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 5. Březen 2013 Sdílet Vloženo 5. Březen 2013 Stačí pohledat: ! FM anténa - ploutev žraločí ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.