Přejít na obsah

Originální rádio ŠKODA Symphony - VŠECHNY DOTAZY SEM!!!


Host Lacer

Doporučené příspěvky

Prasklým repr. to určitě není. Když je radio studené, tak hraje úplně normálně. V současné době když z auta odcházím tak rádio úplně vypnu, t.j. zamáčknu kolečko hlasitosti a od té doby se problém už takřka nevyskytuje. Nevím zda to má vliv na nabytí či vybytí kondenzátorů v autorádiu (nejsem elektrikář), důležité je že už lupání, které bylo zřejmě způsobeno krátkodobým snížením napětí v autorádiu, slyšet není. Jak už jsem napsal v prvním příspěvku je už autorádio docela staré a hraje snad skoro pořád (převážně CD), tak jsem zvědavý co ještě zvládně. :band

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak už Ti nic nevyfotím, panž mi ho včera nějaká svině ukradla .....

Může mi prosím Vás někdo vyfotit Symphony mp3 zezadu ? Je tam vstup na obyčejné ISO a anténa jaká ?

P.S. Vleze se Symphony mp3 do středového panelu s tím, že v pozici pod rádiem nebude výsuvná schránka, ale budu tam mít přihrádku viz obrázek ...

díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Zkoušel někdo Symphony ve Fabii pravidelně vytahovat a poté opětovně dávat zpět(za pomocí origo vytahováků). Chci si jej opětovně pořídit(první bylo ukradeno) a tak přemýšlým, jak zabezpečit abych o něj znovu nepřišel. Garáž nemám, hlídané parkoviště v okolí žádné není a vzhledem k tomu, že Symphony žádné zabezpečení nemá, mě jiná možnost než jej pravidelně po jízdě demontovat a poté opětovně dávat zpět, nenapadla.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Zdravim vsechny!

Mam dotaz spojeny se symphony ve Fabii I (rok 05).

Na tomto foru zde jsem nasel moznost montaze parrotu do OII. Slo by to same udelat se symphony radiem ve fabii? Chybi mi tam prehravani hudby a HF a tohle by bylo docela elegantni reseni..

Diky za nazory a zkusenosti.. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Koukal jsem do internetu včera celý den a jediný co jsem našel bylo na Blaupunkt. A to nepotřebuji. Kdyby někdo nááááhodou na něco narazil, tak ať mi dá vědět.

Coufi

To bude asi problém, schémata jednotlivých komponentů si automobilka docela hlídá.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Zdravim vsechny, mam doplnujici dotazy k tomuto tematu...

Resim asi jako hodne lidi problem. Chci mp3 do auta, ale pokud mozno do originalniho radia. Mam ve Fabii I symphony s CD (rv 2005).

1) kdyz koupim toto a nekdo mi to tam namontuje, bude to fungovat? (jako ze nebudu potrebovat zadny dalsi kabely, redukce, ...)

2) Predpokladam, ze to nebude cist ID3 tagy. Je tomu tak?

3) Budu moct preskakovat po slozkach? Jako ze kdyz mam v jedne slozce 100 pisnicek a v druhe taky 100 a budu chtit prepnout na druhou slozku, budu muset 100 krat zmacknout tlacitko next track?

4) Neexistuje jine reseni (krome FM trancicveru, to je zlo..)? Vubec se v teto oblasti nepohybuju, tak by se mi hodil napad..

Diky moc za rady..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj osobní zkušenost s tímto zařízením nemám, ale docela jsem se o něj trochu zajímal

k tvým dotazům

1) fungovat by to mělo, další redukce potřeba nejsou

2)ID3 tagy to nečte

3)ano je možno přeskakovat po složkách, (ale těch je možno mít jen 6 - přeskakuješ jako CD v měniči) a v každé složce 99 skladeb

4) existuje - je to něco podobného, ale má to pouze jack vstup a přípojku pro iPod a je trochu levnější viz. http://www.brm.cz/prislu.html

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3)ano je možno přeskakovat po složkách, (ale těch je možno mít jen 6 - přeskakuješ jako CD v měniči) a v každé složce 99 skladeb

Jen sest? To znamena jen 594 pisnicek? To trochu ztraci vyznam to kupovat. :( A k tomu ty tagy.. Asi holt budu muset jit do neoriginalniho radia. :(( :'(

Diky za odpoved...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja sem mel taky problem vytahnout original, na jedne strane vycvaklo, na druhe (konkretne prave) to neslo, kdyz sem z prava potlacil ohnutym hrebikem do toho spravneho mista, a trosku potlacil tak sem to vytahnul ;) jde to i prstem kdyz trochu zatlacis... ale pokud ti to drzi na leve strane, tak to nevim protoze tam se neda jen tak dostat, ten plochac je soucasti pak stredu palubovky..

jinak prava strana:

musis akorat vydloubnout ty krytky a na prave strane odsroubovat takovy ten "plochac" a uvidis pak tu blbost co je na radiu.

zitra tam musim znova, pridavam kabel pro vystup na subwoofer, jestli chces nafotim a dam to tu jak sem to vytahnul ;)

ale jak se tak divam je to starsiho data ten tuj prispevek, snad to nekomu dalsimu pomuze jestli na tohle narazi

Editováno: , autor: marsal
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...