vit.x Vloženo 21. Září 2010 Sdílet Vloženo 21. Září 2010 Nazdar, uvažuji o koupi bazarový Fabie Combi-Ambiente 1.2HTP MR2005, serv.knížka, bez klimatizace, najeto 105tis. (udajně nehavarovaný vůz) cena 127tis. Podívejte se prosím na foto, trochu mě odrazuje tukanec a lehce promáčknutý plech v rohu zadního světla. Oprava by to sice vyřešila, ale ptám se nakolik by to cca vyšlo u lakýrníka? Dále mě zajímá lak na svárech v motorovém prostoru, není to tam náhodou trochu opravovaný? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarys Vloženo 21. Září 2010 Sdílet Vloženo 21. Září 2010 (editace) Ahoj, já ti nevím, já bych teda za tuhle cenu 127tis. asi sehnal jinou... s mnohem lepším nájezdem a bez oprav "relativně - myslím ten zadek" např: http://www.cars.cz/xchanger/autobazar/inzerce/osobni-auto/Skoda/Fabia-1.2-Ambiente-Kombi-128387522602435889.html http://www.cars.cz/xchanger/autobazar/inzerce/osobni-auto/Skoda/Fabia-1.2-elegance-Kombi-1284742003964117977.html http://www.cars.cz/xchanger/autobazar/inzerce/osobni-auto/Skoda/Fabia-1.2-AMBIENTE-Kombi-1280556713248427829.html Schválně jsem zadal, aby se parametrově podobala té tvé.. 1,2 tříhrnek 47kW, Kombi, cena do 125tis., Někdo možná namítne, že jsou to AAA, "NO A", já měl od nich předtím dvě auta a max. spokojenost.. víc toho prodaj, víc je o nich slyšet, normální stav na trhu.. stejně jsou slyšet akorát ti nespokojení, ty spokojení bohužel ne, kdo je spokojenej mlčí a je rá, že je rád.. a navíc nyní s garancí "Najetých" néé tachometrových km, docela dobrý Taky pro nařknutí z reklamy, dělám úplně v jiným oboru.. jinak zadek, já to měl ťuknutý stejně, oprava cca do 2tis. trochu porovnat, kit + do zástřiku, je to hrana, tak to není tak hrozný... Dle mého předek se mi zdá OK, šrouby jsou přelakovaný a lak neporušenej, nebo jinej odstín tam nevidím a ty černý, co držej světlomety atd.. nemaj odřený hrany, že by s tím někdo štěloval.. (a nebo by si s tím musel někdo sakra vyhrát) Každopádně, za tuhle cenu můžeš mít určitě v lepší výbavě, takže bych ji nekoupil.. ale 100lidí, 100chutí... Editováno: 21. Září 2010, autor: Jarys Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vit.x Vloženo 21. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2010 Kolego, díky za názor a odkazy , myslím ale, že ta nižší cena v linku platí při financování s vybranými partnery, já však zaplatim za auto hotově u pokladny Jsem smířen dát max 135tis za F1 combi Ambiente MR05-06, nejlépe s klimou. Snad něco jinýho na netu v inzerci za tyhle peníze seženu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radomír Vloženo 21. Září 2010 Sdílet Vloženo 21. Září 2010 Příteli okřídleného šípu, nejdůležitější je nepodlehnout fobii jak je to auto super, že Ti ten ťukanec nebude vadit a klimatizace je naprd. Souhlasím s Jarysem, jsem z Ostravy a na auto jsem se byl podívat až v Jindřichovém Hradci. Nakonec jsem auto koupil v Mošnově, pár kiláků od Ostravy. Neuspěchej to! Hledej! A opravdu doporučuji klimatizaci. Znám lidi, kteří si Fabii koupili bez klimatizace a teď se bijí do hlavy. Co se týče stočených km. ideální je se domluvit s prodejcem o návštěvě servisu Škoda, kde vyjedou servisní historii a mimo jiné se dozvíš o kilometrech. Stojí to nějakých 300Kč. to za to stojí.Pokud bude mít něco proti tomu, tak takové vozidlo bych nekoupil. Více rad na co si dát pozor při koupi vozidla na stránkávh sdružení SOVA. Přeji dobrý výběr. Radek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 21. Září 2010 Sdílet Vloženo 21. Září 2010 Taky bych radil trochu hledat,pokud chceš klimu tak hledat až se bude nějaká líbit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vit.x Vloženo 22. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. Září 2010 díky, v podstatě se vším co píšete souhlasím a jsem rozhodnut řídit se vašimi dobře míněnými pokyny před koupí fábiny Radomíre, slovní masáž prodejce, typu "ťukanec nebude vadit a klimatizace je nah*vno" jsem byl nucen poslouchal celou dobu při návštěvě onoho bazaru Až auto vyberu dovolím si vložit sem fotku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vit.x Vloženo 23. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 23. Září 2010 Hezkou fabii s klimou za slušný peníz jsem našel v inzerci AAAauto Praha, nadšení mě však přešlo, když jsem přijel přímo do pražského bazaru, kde mi bylo sděleno, že mnou rezervovaný vůz již nemají v nabídce. To se opakovalo prosím dvakrát! Podotýkám, že vozy mají v inzerci na webu stále v nabídce. Tak pak nevím, zřejmě si dělají z lidí prdel a inzeráty plní účel volavky pro zvýšení návštěvnosti bazaru Ještě jedna otázečka, na nové fotce je šipka která ukazuje na místo tmelení, místo vypadá jako přetáhnuté štětcem, bazarista mě ujištoval, že je to tak ošetřené již z výroby, je to pravda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 23. Září 2010 Sdílet Vloženo 23. Září 2010 Tak to nevím musím se podívat pod kapotu, Ačka to maj vychytany,auto sice už nemáme,ale když už jste tady tak se podívejte co jich tu máme,jednoduchy a asi učinný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 23. Září 2010 Sdílet Vloženo 23. Září 2010 podla mna to auto je buracka ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 23. Září 2010 Sdílet Vloženo 23. Září 2010 Tahle Fabie vyvolává nějak moc otázek, už jen proto bych do ní nešel. :-) Řešit jak moc co bylo bourané není můj koníček, buď koupit ještě před opravou a sám si to nechat opravit, nebo s kompletním výpisem opravy. A bez klimatizace taky ne, klimatizace jako jedna z mála věcí pro mě není zbytečný luxus, ale potřebná věc, bez které bych už auto nekupoval. Nejlepší bazarista je takový, který nemluví, jen přinese klíčky a kompletní dokumentaci. Já si pak zajdu do servisu Škoda ať se na auto podívají, projedou dle VIN historii u Škodovky a pak dle VIN ještě kouknu na autotracer.cz. Ale stejně, každé auto z bazaru má nějakou vadu, jinak by ho nikdo neprodával. Samozřejmě, dle bazaristů to jsou všechno auta po důchodcích, co s tím jezdili jen na hřbitov a prodali ho jen proto, že už špatně vidí... Pokud musí být jeté, soustředil bych se přímo na prodejce Škoda, také prodávají jetá auta, mírně dražší, ale jistější, prošel bych internet, zavolal jim, jestli auto opravdu mají a až pak se tam jel podívat. :-) Moje zatím nejlepší "ojetiny" byly pořízeny právě takhle - jedno auto mělo kosmetické vady, o čemž jsem věděl a nevadilo mi to, jinak naprosto ok, další mělo najeto 250 000 km a ve firmě, kde jezdilo, nakoupili nové - také kup naprosto ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 23. Září 2010 Sdílet Vloženo 23. Září 2010 Mně se nějak nelíbí ten motor, není to nějak moc podezřele všechno čisté a lesklé. Já když jsem kupoval auto tak tvrdili, že motory nemyjou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 23. Září 2010 Sdílet Vloženo 23. Září 2010 Výkup Daewoo NEXIA u AAA: 9000,-Kč rv: 1996 motor 1.5 8v 57Kw koupeno v Německu dovezeno do ČR 5 majitel nexia.bmp Tot vse co se da dodat k Autobazaru AAA...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarys Vloženo 23. Září 2010 Sdílet Vloženo 23. Září 2010 (editace) JAY KAY jestli narážíš na cenu... tak každý chce vydělat, nikdo to zadarmo dělat nebude, já bych taky střelil víc a když by se nikdo nechytl, tak snižoval.. Co se týká klimy, tak mě tam tenkrát borec v AAA u druhýho auta ukecal, že není potřeba, že na ty dva měsíce v roce to nemá cenu... (podezříval jsem ho, ale že on určitě auto s klimou má) :smich: A pak jsem se mlátil do hlavy, je fakt, že ted mám s klimou a zapnul jsem ji tak 5x, ale je "tam" a příště už jen s klimou.. Jinak pokud vím, byly docela dobré zkušenosti s webem skodaplus, třeba něco co by zaujalo: http://www.skodaplus.cz/Car/331954/skoda-fabia-1-2-12v-combi-classic?query=%26priceFrom%3D100000%26priceTo%3D140000%26inOperationFrom%3D2004%26inOperationTo%3D2010%26speedometerFrom%3D10000%26speedometerTo%3D90000%26mark%3D32%26model%3D400%26fuelList[1]%3D1%26fuelList[2]%3D2%26fuelList[3]%3D3 Většinou to chce hledat, ještě jsem teď četl krásnej článek, jak se po letošních povodních budou objevovat regenerovaná auta v bazarech, to aby fakt člověk koukal do spár a za těsnění, jestli tam nejsou zbytky bahna, který se nepodařilo při odstrojení vapkou umýt.. A co se týká reakce čistoty motoru, znám spoustu lidí, co než to daj do bazaru, nechaj v profesionálních firmách motor vyčistit a plasty naimpregnovat, je zde šance lepší ceny v bazaru, lakování impregnace motoru + čištění interiéru cca 1500,-, ale třeba tím získá 5000kč navíc. Editováno: 23. Září 2010, autor: Jarys Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 23. Září 2010 Sdílet Vloženo 23. Září 2010 spis bych rekl ze narazi na celej ten popisek .) ze at kouknes na co kouknes tak nic nesouhlasi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarys Vloženo 23. Září 2010 Sdílet Vloženo 23. Září 2010 to shotik - ajo.. vidíš, koukl jsem jen na cenu, třeba to ten, co doplňoval ty údaje, měl špatnej den.. nebo končila směna, tak tam něco naflákal.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 23. Září 2010 Sdílet Vloženo 23. Září 2010 a nebo kecaj ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 23. Září 2010 Sdílet Vloženo 23. Září 2010 JAY KAY jestli narážíš na cenu... tak každý chce vydělat, nikdo to zadarmo dělat nebude, já bych taky střelil víc a když by se nikdo nechytl, tak snižoval.. Co se týká klimy, tak mě tam tenkrát borec v AAA u druhýho auta ukecal, že není potřeba, že na ty dva měsíce v roce to nemá cenu... (podezříval jsem ho, ale že on určitě auto s klimou má) :smich: A pak jsem se mlátil do hlavy, je fakt, že ted mám s klimou a zapnul jsem ji tak 5x, ale je "tam" a příště už jen s klimou.. Jinak pokud vím, byly docela dobré zkušenosti s webem skodaplus, třeba něco co by zaujalo: http://www.skodaplus.cz/Car/331954/skoda-fabia-1-2-12v-combi-classic?query=%26priceFrom%3D100000%26priceTo%3D140000%26inOperationFrom%3D2004%26inOperationTo%3D2010%26speedometerFrom%3D10000%26speedometerTo%3D90000%26mark%3D32%26model%3D400%26fuelList[1]%3D1%26fuelList[2]%3D2%26fuelList[3]%3D3 Většinou to chce hledat, ještě jsem teď četl krásnej článek, jak se po letošních povodních budou objevovat regenerovaná auta v bazarech, to aby fakt člověk koukal do spár a za těsnění, jestli tam nejsou zbytky bahna, který se nepodařilo při odstrojení vapkou umýt.. A co se týká reakce čistoty motoru, znám spoustu lidí, co než to daj do bazaru, nechaj v profesionálních firmách motor vyčistit a plasty naimpregnovat, je zde šance lepší ceny v bazaru, lakování impregnace motoru + čištění interiéru cca 1500,-, ale třeba tím získá 5000kč navíc. No jo jenze oni to auto o rok omladili a vydavaji ho za KOUPENE V CR... 1.maj. Pritom bylo kupovane pred X lety u NICH a byl to dovoz z D. S cenou je to jasne z neceho musi zit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 23. Září 2010 Sdílet Vloženo 23. Září 2010 Kamrad co od neho to auto vykoupili jim tam volal A ZE BY JAKO MEL ZAJEM.... a udelal frajera hned na te hlavni fotce ze tam maji napsano 8ventil ale ze podle fotky motoru je to 16ventil a borec koktal a koktal az nevedel ci je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarys Vloženo 23. Září 2010 Sdílet Vloženo 23. Září 2010 dobrý.. jo šak jo.. praktiky jsou různý a člověk se někdy nestačí divit.. koupě ojetiny je někdy opravdu dobrodružství a vybírání a přebírání.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 23. Září 2010 Sdílet Vloženo 23. Září 2010 Taky jsem si kdysi užil s koupí ojetiny a šel do novyho za rizika leasingu a splátek tři hadru měsíčně a teď se sní nemužu nějak rozloučit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarys Vloženo 23. Září 2010 Sdílet Vloženo 23. Září 2010 novátor, je novátor.. a pokud si na auto člověk zvykne a slouží dobře, tak se s ním těžko loučí... já tady to poslední, předtím 2x AAA , tak to nynější jsem bral jako předváděčku od Škodovky, s nájezdem 5tis. km, taky spokojenost, veškerý doklady, vše doloženo a když ji škodovka prodávala, byla jak nepoužitá! Nádherně ji vyčistili i včetně motorovýho prostoru a teď vozí a vozí.. náklady, jen pravidelná údržba (filtry, olej).. ťuk, ťuk.. Uvidíme, tak snad uživatel "vit.x" taky pořídí nějaký vozítko a k jeho spokojenosti... držím pěsti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 23. Září 2010 Sdílet Vloženo 23. Září 2010 (editace) Já bych to řešil vyhlídnutím ze skodaplus,nebo bych si našel dealery skodovky na netu a vždycky maj rubriku ojeté vozy. A nebo se podívat na mobile.de a něco přitáhnout. Editováno: 23. Září 2010, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vit.x Vloženo 23. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 23. Září 2010 Jářku sehnat pořádný auto je ale těžký porod přátelé. Dnes mi pod prsty utekla jedna krásná fabinka 1.2HTP Elegance s klimou Připadám si už jako vopruz když objíždím všechny ty bazary. Ještě dnes prohledám www.skodaplus.cz (díky za tip) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vit.x Vloženo 13. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2010 ahoj, nakonec jsem koupil před týdnem Fábinku 1.2HTP(47kW)MR2006 Ambinte, nejeto 100tis., barva tmavě modrá metalíza Auto má měněné levé zpětné zrcátko zřejmě z Clasika viz foto, pravé je original Ambiente v laku. Potřeboval bych tedy dát černé zrcátko nalakovat, netuším však ani zhruba co si řekne lakýrník za práci...??? mám trochu děravý rozpočet a taky bych nerad byl dlouho bez auta Honza z MB mi prakticky hned po koupi auta dodělal DO centrálu a přidal tempomat Originál loketku a řadičku elegance s chrom plaketkou mám doma již přichystanou čekajíc v garáži na montáž. Pak takové drobnosti jako RS pedaly, chrom pojistky zámků a nezbytný chrom čudl parkovací brzdy jsou již samosebou aktuálně po montáži Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 13. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2010 gratuluju ke koupi, snad bude dlouho a dobře sloužit. koupeno v AAA? (soudím dle držáků spz) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.