Zadní část Roomster
Vše k Roomsteru od B sloupku dozadu
28 témat v tomto fóru
-
Prosím o radu! Nejdou mi otevřít boční dveře vzadu za spolujezdcem. V servisu mi řekli, že je tam rozbitý zámek a že můžou rozbít tapecírunk a tak to otevřít, aby se k tomu dostali, ale že lepší by bylo, kdyby se mi to někdy náhodou podařilo otevřít, že by se k tomu dostali líp. Protože ten zámek se mi ještě jednou začas otevřel, tak jeden ze 100 pokusů. Od té doby už se to ale nestalo. Tak se chci zeptat, je nějaký trik, jak ty dveře otevřít? Třeba se k tomu zámku zevnitř nějak provrtat a něco? Vím, je to trochu naivní otázka, ale kdyby náhodou. Díky moc!
-
- 0 odpovědí
- 707 zobrazení
-
-
-
Zdravím všechny. Podařilo se mi na Roomsteru (2007) urvat na zadním platu na pravé straně kousek toho plastu v rohu, co se zacvakává na ten čep na zadním bočním plastu. Teď se mi někdy stane, že při otevření pátých dveří se při zvedání plata na pravé straně vysmekne. Dá se tento plast koupit zvlášť? A v případě že ano, jaká je cena a číslo dílu? Díky!
-
-
- 21 odpovědí
- 15,8tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Nemáte někdo origo držák na kola do auta nebo jiný, který tam lze umístit na dvě kola. popřípadě nevíte o někom kdo levně sežene?? Zdá se mi že cena originálního je nehorázně drahá. Jak je tam vůbec uchycen - dotaz u třech prodejců byl k ničemu nikde ho nemaj na skladě pouze na objednání . Díky za rady.
-
-
- 34 odpovědí
- 41,3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím příznivce (teda hlavně uživatele) roomsterů, jak Vám navíjí zadní pásy? Mě se ten za řidičem nenamotá sám, musím mu pomáhat při každém použití, je to otrava. Ten za spolujezdcem je v pohodě (a je díky sedačce víc v kurzu). Naštěstí jsem v záruce, jak e to u Vás?
-
- 2 odpovědi
- 7,3tis zobrazení
-
-
Ahoj, vzhledem k častějšímu převážení bagáže nad plato, uvažuji o pořízení dělicí mříže, kvůli bezpečnosti. Originální: http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/zavazadlovy-prostor/delici-mriz-roomster-dmm770001x/0/1/24/43/1001 - je však montovaná asi na pevno, že? To bych nerad, protože zase občas vezu uvnitř kolo, apod. Prostě chci zachovat variabilitu. Jaké jsou ještě alternativy? Třeba nějaká síť, nebo univerzál mříž? Něco se snadnou montáží/demontaží. Díky za tip.
-
- 3 odpovědi
- 5,7tis zobrazení
-
-
Zdravim, mam problem s vyjmutim prave zadni sedacky, leva i prostredni se daji bez problemu vyrahnout, ale tu pravou ven zkratka nedostanu. Mam podezreni, ze se zlomila nektera z casti pojistky. viz obrazek. Nevite prosim nekdo, zda se da sedadlo rozebrat a vyjmout, pokud by nastal takovy problem, jenz si myslim? Predem diky za odpoved.
-
- 14 odpovědí
- 11,4tis zobrazení
-
-
chtěl bych si koupit sluneční clony zadních dveří na Roomstera Škoda je má za 2350,- a milotec je má za 1990,- http://www.milotec.net/slunecni-clony-zadn...da-roomster.htm nemáte s nimi někdo zkušenost jestli je mezi nimi rozdíl v kvalitě?díky
-
-
- 36 odpovědí
- 19,1tis zobrazení
-
-
-
Zdravím ve spolek, Pořídil jsem si Rooma 1,2 HTP (Style, MaxiDoot, Dálkové odemykání) a nevím zda je to normální, ale když při vypnutém motoru zařadím zpátečku, odemkne se mi krufr. On se vlastně odemkne při více příležitostech. Klíček v poloze I a pak vypnutí - odemkne se. V některých případech se zase neodemkne - stačí mít zařazenou zpátečku, vyplej motor a ručně přes madlo jej neotevřu, musím přes ovladač. Čím to je? Dá se to doma nastavit, bo musim do servisu? Předem díky všem za reakci... Honza
-
- 4 odpovědi
- 8,1tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Pořídil jsem si nedávno Roomstra. Několikrát jsem převážel větší náklad a tak jsem využíval různé kombinace sklápění zadních sedaček. Sedačky jsem vždy jen sklápěl - nevyndával, ani bočně neposouval. Nedávno jsem chtěl něco většího převést. Proto jsem chtěl sklopit zadní sedačku za řidičem. Opěradlo jsem bez problémů sklopil, ale sedák se mě nějak zaseknul. Ucho, za nějž se celé sedadlo vyklápí je asi o centimetr níž než na druhém krajním sedadle. Když zatáhnu za kovové ucho , tak se nic neděje - sedák se neodblokuje. Druhé krajní sedadlo jde kompletně sklopit bez problémů. Nevíte o nějakém fíglu, co bych s tím měl provést, aby to zase fungovalo? Nebo mám radši zajet do …
-
- 3 odpovědi
- 8,1tis zobrazení
-
-
-
Zdar, řeším takový problém. Psa už mám, (kříženec labradora cca 30Kg),romíka jsem už taky pořídil a teď mi chybí už jen ta klec. Uvažuji o Klec pro psa řady Flamingo, Dog Residence vypadá sice lépe, ale taky jsou rozměrově větší. Transportní klec pozink XL 107 x 68 x 75 cm Flamingo transportní klec pozink 87 x 58 x 67 cm vel. LProblém, že ta větší by byla asi lepší, jenže se nevleze na délku do kufru, musel bych sklopit i třetí sedačku což nechci. Chybí tam tak cca 2cm na šířku měřeno metrem (u velikosti XL je šířka 68cm). Problém, je že nemám kde prakticky vyzkoušet. Nemá někdo k tomuto nějaké praktické zkušenosti s převozem psů ? Nebo nějaký dobrý nápad?
-
-
- 11 odpovědí
- 8,9tis zobrazení
-
-
Zdravím:) během týdne si jdu pro Roomstera (Bože už aby to bylo!) a v různých doplňcích a příslušenstvích jsem našel ten "kryt zavazadlového prostoru za zadními sedadly". Byl bych rád, kdyby se někdo podělil o zkušenosti s tímto doplňkem - jestli je to užitečné, nebo zbytečné, jak moc je ten kryt kvalitní atd atd. Stojí to sice jen 555,- (ze stránek www.skoda-auto.cz), ale i tak se mi to nechce kupovat jen tak, pokud by to bylo zbytečné. Za jakýkoliv postřech, info, radu, foto, ... moc díky:)
-
-
- 30 odpovědí
- 14,3tis zobrazení
-
-
1. prinest domu stolek a sedadlo 2. rozdelat suchej zip po stranach, a rozdelat spojku calouneni 3. stahnout calouneni smerem nahoru k operce hlavy,vyndat desku sololitu, drzi na dvou cernych spuntech. 4. stahnout calouneni zpet a poradne vypnout,zadelat dole spojky a suchace potom vyriznout diru zezadu na calouneni kvuli probrani pro kelimky(moc na tom nezalezi stejne to nebude nikdy vydet). a mali obdelnicek bole pro zamecky Tak ted uz jen nasadit a prisroubovat a jeto !!!!!! p.s.: ja mel v sedadle vse pripraveny takze to slo jako po masle! i diry na srouby sou predvrtany,a diky zameckum to budete mit krasne rovne takze montaz OK jo a cele to stalo 730Kč a hodi…
-
-
- 44 odpovědí
- 23,8tis zobrazení
-
-
Ahoj všem, přesedlal jsem z Roomstera r.v. 2006 na R r.v. 2013. Krom řady vylepšení oproti "stařečkovi" jsem narazil na nepříjemnou věc: v opěradlech zadních sedaček chybí vodící poutka , takže pás po vypnutí nepoučených pasažérů mlátí do boku auta. Zkoušel jste někdo tento krok (podle mě jednoznačně "zpět") vyřešit? Mě napadlo zavěšení poutka z očkem do tyče hlavové opěrky, ale rád se nechám inspirovat, pokud už to někdo před mnou řešil .
-
- 4 odpovědi
- 2,1tis zobrazení
-
-
Dobrý den, s přítelkyní se rozhodujeme jaké autko pořídit. Jelikož plánujeme svatbu, rodinu a děti tak i větší auto. Jinak já jsem byl vždy pro Octavii, ale ROom taky není na škodu. CHtěl jsem se zeptat zda se tam nějak vejde kočárek, aniž by se musel nějak moc rozkládat. Kočárek máme vybraný tento - http://www.bebecar.cz/detail_stylo_at.html , Mohl bych vás poprosit o vaše zkušenosti, popřípadě fotky. Děkuji.
-
-
- 31 odpovědí
- 18,2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Prosím o radu kde sehnat zadní plato do roomstru at už nové nebo použité. Dnes jsem projel několik vrakovišt a nikde nic.
-
- 14 odpovědí
- 9,1tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, mám v autě přepážku, ale připadá mi hrozně nepraktická a hlavně je s ní zdlouhavá práce při posouvání, vydělával ji již někdo? Někde jsem četl, že s tím sem tam byly problémy na hranicích... Jak vůbec může policajt poznat, že ji má vůz mít, když v malém TP je napsáno pouze skříňový a ne N1. Je mi však jasné, že na technickou za 4 roky bych ji musel namontovat zpět, ale jinak tam dosti zavazí...Díky za info!
-
- 113 odpovědí
- 36,8tis zobrazení
-
-
Zdravím, uvažuju o pořízení Roomstera. Můj dotaz zní: je reálné na zadní sedadla dostat dvě autosedačky a hubenou dospělou osobu a to tak, že sedačka 15-36 bude na izofixu třeba vlevo, uprostřed sedačka 7-15 bez Izofixu a na kraji ta dospělá osoba? Vejde se tam? Z octavie I jsem zvyklý, že se tam sice tak nějak vejdou, ale dospělá osoba musí doprostřed kvůli pásům a tam se fakt přes ty sedačky blbě nastupuje a ještě jí tam vadí prostřední tunel. Díky za vaše názory. Jestli to tu někde už jednou je, tak se omlouvám, ale nenašel jsem to,
-
-
- 19 odpovědí
- 9,9tis zobrazení
-
-
ceka me stehovani a rozhodl jsem se k blaznivemu cinu a tim je pouzit na stehovani Roomster. Vetsinu veci uz mam rozmyslenou jak je rozeberu a prevezu, ale zatim nevim co s lednici. Ma 185cm na vysku a predpokladam, ze by se nemela polozit. No pokusim se udelat prubeznou fotodokumentaci. Dneska provedu zatezkavaci zkousku, protoze si jedu pro kuchynskou linku, tak to bude taky legrace. Az se slozi tak bude mit tvar L s tim, ze delsi stranama 3.5m a kratsi 2m. Podotykam, ze nemam tazny,takze bohuzel nemuzu vyuzit vyhodu vozejku, mam pouze stresni nosic. Tak mi drzte palce a muzete uzavirat sazky jestli se mi to povede nebo ztratim nervy a objednam stehovaky
-
- 18 odpovědí
- 11,9tis zobrazení
-
-
potřeboval bych se dostat pod tapec v kufru na pravé straně. nemáte někdo nejaké schéma kde to je přichycené? nerad bych něco polámal. děkuju
-
- 13 odpovědí
- 12,5tis zobrazení
-
-
Mate niekto paket Overhead? Paket "OVERHEAD II" Paket Overhead II Vám přinese do vozu více světla. Jeho součástí jsou tři čtecí lampičky – pro řidiče, spolujezdce a jedna také nad zadními sedadly uprostřed. mohli by ste sem supsnut fotecky zaujimalo by ma najma umiestnenie a vzhlad toho zadneho svetielka .. ja ho totiz nemam a uvazujem o dorobeni ... akurat som si neni isty ci neurobit radsej lampicky po bokoch ..
-
- 54 odpovědí
- 25,8tis zobrazení
-
-
Jelikož je Roomster velké auto, a dost se tam toho vejde, tak mě inspirovala diskuze na Autorevue. Co jste kromě povinné výbavy do svého auta strčili a teď to s sebou vozíte? Já vozím LED svítilnu, bundu větrovku, fleecovou deku, plastovou lopatu, kšiltovku (vše v barvě auta). Reflexní vestu, houbu na sklo, pracovní rukavice, dvě desetikoruny na vozík v obchodě, škrabku, propisku a Orbitky na takové to žvýkání.
-
- 49 odpovědí
- 18,3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravim pani, rozhodol som sa otvorit tuto prakticku temu aby sme mali prehlad co kolko stoji a nie sa zbytocne dohadovali. Niektore doplnky su pre niekoho prehnane s cenou a niektore su za priatelnu cenu. Teda ked sa rozhodujeme ci nieco vyrobit vlastnorucne, alebo ci to nestoji za to, tu by sme mohli davat ceny jednotlivych dielov, doplnkov...co vy na to? Takze zacinam: Tak zohnal som par priatelnych ale i nepriatelnych cien. INTERIER:[/b] 1) Odkladacie plasty nad kolesom v tvare L = 90,- Sk/ks = 65,- Kc/ks 2) mriežkový plast ktorý sa uchytáva zboku nabehu v tvare U= 80,- Sk 3) taska so sietkou ktora sa navlieka na plato (zvrchu taska na zips a zospodu plata sie…
-
- 50 odpovědí
- 30,7tis zobrazení
-
-
Zdravím, někde jsem vytrousil takovej ten plastovej čep, na kterým je zavěšený plato. Plato sice drží i na jednom, ale znáte to. Hledal jsem na netu, ale nikde jsem na tento díl nenarazil. Nevíte někdo prosím kód nebo odkaz, kde čep koupit? Díky všem
-
- 4 odpovědi
- 4,2tis zobrazení
-
-
V jednom vlákně je diskuse o porovnání vnitřních prostor FII Combi a R. Z ní vyjímám : "...vytku mam k zavazadlovymu prostoru. Sice objemem vetsi nez u FI Combi ale kratsi a hlubsi. Z meho hlediska neprakticke, ne vzdy jde veci vrstvit na sebe. Z tohoto pohledu ma Combi vyrazne navrch....." Efektivnější využití kufru u R a také zabránění pohledům na náklad mezerami mezi zadními sedadly a platem (tu plachtu jsem sice koupil, ale hned zase sundal, nelíbí se mi) mě přivedlo na myšlenku, jestli by nešlo používat (byť příležitostně) v kufru 2 plata. Např. na vrchním platě nic (já tam mám jen model R), na nižším platě babské kabelky, deštníky, svrchní části oblečení apod., dol…
-
- 29 odpovědí
- 19tis zobrazení
-