Autohifi, Navigace
Reproduktory, rádia, CD měniče, ozvučení, odhlučnění...
165 témat v tomto fóru
-
takto to vyzera s original radiom DANCE
-
-
- 269 odpovědí
- 132,8tis zobrazení
- 3 sledující
-
-
-
Narazil jsem na webu ze se daji aktualizovat mapy v RNS315 pomoci SD karty. Sam jsem kvuli tomu presel na Columbuse ale nekomu tento navod pomuze Samozrejme to neni jen otom mit SD kartu s mapama Postup jak pripravit a naformatovat SD kartu zde>>> 1. Link to download the content of the East Europe V8 maps for RNS315. 2.You need a Linux (Ubuntu) PC with integrated SD card reader. Linux 64bit 3.Only works with Samsung EVO+ SD (Red one) Steps: Extract the content and copy on the SD, top folder is navpsf_update Look under /dev to see which SD is yours, in my case it is mmcblk0 Change the CID with the attached tool sudo ./mmc prog_…
-
-
- 401 odpovědí
- 226,5tis zobrazení
- 6 sledujících
-
-
Dotyková RNS510/Columbus v Roomstru!Funkční doporučuji všem Plná podpora hansfree z O2 samozřejmně přes převodník
-
- 192 odpovědí
- 120,3tis zobrazení
- 3 sledující
-
-
Tak jsem uspěšně namontoval škoda amundsen skvěle naviguje funguje maxidot bez zasekávání počítá trasu,a mapy načítá z SD karty.Umí číst MP3 atd. Český návod Škoda Auto Typ map: Blaupunkt Travel FX Pro montáž je třeba GPS Anténa,CAN převodní (gateway) nutno pro funkčnost Přikládám slíbené foto. Přikládám foto namontované antény bez vyndání přistrojovky jenom kastlíku a kvalitní signal vyfotím ještě bez přihrádky Pokud máte nějaké dotazy ohledně amundsenu ptejte se
-
-
- 271 odpovědí
- 134,8tis zobrazení
- 6 sledujících
-
-
Ahoj, chci se zeptat jak jsou velké reproduktory v předních dveřích a jestli tam je nejakej specialní konektor nebo jen dva kabely jako vzdycky a jeste jak sundat plasty z prednich dveri a ze sloupku jak jsou vyskace. Odesly mi repruduktory tak potrebuju koupit jiny. Diky moc
-
- 67 odpovědí
- 56,9tis zobrazení
-
-
Máte niekto odsledované, ktoré ID tagy (v1 či v2) zobrazuje rádio Dance? Mám cdčko, je tam kopec skladieb, všetky majú ID tagy v1 (niektoré možno aj ID v2). Rádio pri prehrávaní jednotlivých skladieb niekedy ID tag zobrazí, niekedy nie - zatiaľ mám vysledovanú súvislosť s dĺžkou skladby, ak je do pár minút, tak ID tagy pekne zobrazí, no ak je súbor cez 100MB, tak vypíše len "Unavailable". Otázka teda znie - ID tagy z väčších súborov naozaj nevie vyčítať? Alebo rádio zobrazuje nie ID v1, ale ID v2 tagy?
-
-
- 340 odpovědí
- 156,8tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Zajimalo by me jestli ma nekdo v FII nebo Rumu autoradio Swing z faceliftove oktavky. Jestli to jde kus za kus nebo se musi neco udelat?? Jde k tomu pripojit zesilovac?? Jaka je spokojenost s radiem. Designove se mi libi, videl jsem ho ted namontovane v FII na Zeneve.
-
-
- 156 odpovědí
- 71,9tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Zdravím příznivce aut škoda nedávno jsem si koupil Roomstra a potřebuji radu je osazen rádiem Beat a chtěl bych tam Dance,půjde osadit pouhou záměnou rádia nebo musím měnit celej ten plast v kterém je rádio usazeno a ještě koupit nějaký převodníky nebo něco podobného děkuji za info.
-
-
- 36 odpovědí
- 33,3tis zobrazení
-
-
Ahoj, mate nekdo v roomstroj neoriginalni radio, zajimalo by me jak vypada ten ramecek, jestli je stejne hnusnej jako u OII
-
-
- 208 odpovědí
- 104,7tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
-
-
Dobrý den, koupil jsem si ojetou Fabii II s radiem Blues a Parrot MKi9200. Zjístil jsem, že když nechám rádio zaplé a vytáhnu klíče ze zapalování tak rádio stále hraje. Podle manuálu se má automaticky vypnout a více jsem se v manuálu nedočetl, že by se tato funkce nastavovala v menu. Dnes už jsem zamkl auto a rádio stále hrálo. Bojím se, že jednoho dne bude potichu a ja zamknu auto a rádio mi sežere baterií. Nevíte kde může být problém? Nemůže za to ten Parrot? Děkuji za odpovědi.
-
- 8 odpovědí
- 9,7tis zobrazení
-
-
Nazdárek všem. Mám dotaz ohledně zesáku. Chci si dát do plata repro a zesilovac ale mám jeden problém. Jak se z motoroveho prostoru dostanu dovnitř vozu. CO všechno musím rozebrat a kde. Budu rád za každou zkušenost a radu. V autě už pojedu pod prahy až do kufru. Ale ten motorvy prostor bude asi nejhorší. Kde tam jsou ty prostupy. Ve felicii to bylo tak jednoduché Diky
-
- 101 odpovědí
- 56,7tis zobrazení
-
-
Dobrý den, vlastním Fabii 2 s rádiem Swing. Nedávno jsem si řekl, že bych si chtěl do auta přidat Bluetooth, abych nemusel využívat AUX kabel. Objednal jsem si tedy tento adaptér: https://www.autohifi24.cz/usb-aux-ovladani-z-volantu-usb-aux-iphone-adaptery-bluetooth-adaptery/bluetooth-a2dp-handsfree-modul-pro-autoradia-s-rca-aux-vstupem-p31761 Odstranil jsem tedy cinch konektory, napájení jsem vzal přímo z rádia, tedy rozpojil přívodní kabely k rádiu a přes wagovky jsem zapojil jak rádio, tak adaptér. U zvuku jsem to udělal stejně, akorát k AUX kabelům. Po zapojení vše hrálo a byl jsem spokojený, avšak vyskytly se 2 menší problémy, které se mi honí hlavou…
-
- 0 odpovědí
- 356 zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zakládám toto tém protože by mě zajímalo jaká jednotka se používá ve faceliftovaných modelech pro multifunkční volant ? Netuší někdo? Do etky jsem koukal ale moc z toho chytrý nejsem Chtěl bych ovládat jenom radio bez telefonu. ty křesťanský prachy co za to chtějí z výroby se mi dávat nechtělo
-
-
- 29 odpovědí
- 18,6tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Zdravím, chtěl bych se zeptat, jestli jste někdo neřešil parkovací kameru do dvojkové Fabie/Roomsteru. Sehnal jsem si jednu z posledních navigací Amundsen+ (RNS 315) z roku 2014 a kromě DAB má dokonce i svorkovnici na parkovací kameru a ve VCDS je na to položka k zaškrtnutí. Jiné VW modely s tímto typem rádia mohly parkovací kameru mít, takže to na první, laický pohled vypadá, že by stačilo např. sehnat kameru (třeba tu integrovanou do madla pátých dvěří) z nějakého jiného koncernového vozu, namotnovat, natáhnout svazek a zapojit do rádia, nakódovat a mohlo by to běžet... Nebo je v tom ještě nějaký další zádrhel?
-
-
- 7 odpovědí
- 4,5tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Dobrý den, měl bych dotaz ohledně výměny rádia ve fabii II z roku 2010. Auto koupeno v základní výbavě a je v něm neoriginální rádio. Je mi jasné, že je nutné vyměnit střední část palubní desky, což by snad neměl být problém. Můj dotaz je, jestli mohu vyměnit toto rádio za rádio Swing a případně co bych potřeboval pro to. Předem děkuji.
-
-
- 7 odpovědí
- 1,9tis zobrazení
-
-
Mám dotaz ohledně navigace Cruise.Měl jsem ji v autě ale hned jsem ji dal pryč a nestihl vyzkoušet.Pokud vím tak má can 2 jako OII atd.Tím pádem je potřeba převodník.Takže mě zajímá jak je to s ovládáním pod volantem.Pokud to fungovalo s Cruisem,mělo by to jít i s Nexusem a Columbusem.Nezkoušel to někdo.Mě to tenkrát nenapadlo vyzkoušet.Podotýkám že Cruise byl origo z výroby.
-
- 11 odpovědí
- 5,6tis zobrazení
-
-
Zdravím všechny, mám možná trochu blbý dotaz... Zkoušel jsem najít řešení v jiných vláknech, ale bez úspěchu. Jde připojit mobil přes konektor headsetu do AUX? Rád bych z mobilu přehrával soubory MP3 na rádiu Dance? Trochu naivně jsem si myslel, že to půjde stejně jako s MP3 přehrávačem. Prostě koupím kabel s dvěma konektorama jack a hotovo. Diskutoval jsem o tom s jedním IT a ten mi poněkud tajemně odpověděl pouze: "Hledej deset rozdílů." :-) Legrace jsme si užili, ale já nejsem o nic moudřejší. Mám úplně obyčejný mobil Nokia 2730 (doufám, že to číslo nepletu). Podoba konektoru viz foto. Předem díky za radu.
-
-
- 18 odpovědí
- 47,1tis zobrazení
-
-
Týden mi nefunguje, neumíte někdo poradit?
-
-
- 77 odpovědí
- 41,7tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Zdravím všechny, potřeboval bych poradit, jak vypnu BT ve fabii II. Koupil jsem si radio s vlatním BT a to v autě potřebuji deaktivovat. Díky
-
-
- 9 odpovědí
- 7,5tis zobrazení
-
-
Dobrý den. Chtěl bych se zeptat jaké repro lze umístit do zadních dveří Škody Roomster r.v. 2008. Mohu tam použít repro o průměru 17cm ??. Děkuji za odpověď.
-
- 5 odpovědí
- 4tis zobrazení
-
-
Zdravím , snad nezakládám zbytečně nové téma . měl bych dotaz ohledně multifunkčního modulu na ovládání radia a telefonu na fabii II . Nějak ho nemohu najít v origo příslušenství Škody a ani se jsem nepochodil v autosalonu prý že se nedodává a nejde dokoupit . Pokud máte někdo tip nebo odkaz kde ho mají a schéma zapojení modulu byl bych moc vděčný
-
- 18 odpovědí
- 11,7tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím, pořídil a nainstaloval jsem do své Fabie II po FL MDI jednotku kombinovanou s bluetooth jednotkou. Co se týče bluetooth spojení s telefonem funguje v pořádku ale u MDI jednotky jsem narazil na problém. Rádio s jednotkou komunikuje, najde připojený flash disk, je možné procházet soubory ale nejde zvuk (z CD a rádia normálně funguje). Nesetkal se někdo s tímto problémem?
-
-
- 19 odpovědí
- 12,6tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Tu vám poskytuji moje řešení BT modulu do radia dance. Nebo jsem odpůrce jakéhokoliv tahaní drátu po aute nebo FM transmiteru. Cena je asi 50kč. Max spokojenost. Modul hledejte pod názvem : Bluetooth Audio Receiver Board Bluetooth Pro Mody jestli to jsem nepatří tak se omlouvám, ale myslím že si to zaslouží vlastní téma.
-
-
- 2 odpovědi
- 5,3tis zobrazení
-
-
Ahoj, koupil jsem si rádio Pioneer a mám problém se zapojením do Fabie II (2012). Když rádio připojím, tak pořád celé svítí po dobu zapnutého klíčku. A pokud není klíč v zapalování, nelze rádio spustit. Nikde jsem nenašel, že by to někdo řešil?!? V servisu mi řekli, že neoriginální rádio tak nelze zapojit. Jde tedy zapojit rádio tak, aby hrálo, i když není klíč v zapalování a aby šlo vypnout při jízdě. Díky Ydenek
-
- 7 odpovědí
- 4,9tis zobrazení
-