Přejít na obsah

Ostatní

Vše, co jinam nepatří

154 témat v tomto fóru

• 55 odpovědí
    • 153.5k zobrazení
  1. Fabia II / Roomster - koupě (výbava/motorizace) 1 2 3 4 23

• 553 odpovědí
    • 121.9k zobrazení
  2. Fabia II 1 2 3 4 30

• 739 odpovědí
    • 98.1k zobrazení
    • 520 odpovědí
    • 127.9k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 9.9k zobrazení
  3. Fabia II RS 1 2 3 4 31

• 761 odpovědí
    • 411.2k zobrazení
    • 45 odpovědí
    • 18.7k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 266 zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 900 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 720 zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 1.1k zobrazení
    • 11 odpovědí
    • 2.7k zobrazení
  4. Autorizovaný servis Škoda 1 2 3 4 7

• 152 odpovědí
    • 60.3k zobrazení
    • 68 odpovědí
    • 47.7k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 2.3k zobrazení
  5. Lůžková úprava 1 2 3 4 7

• 165 odpovědí
    • 181.6k zobrazení
    • 28 odpovědí
    • 12.2k zobrazení
  6. Zamrzla mi voda

• 22 odpovědí
    • 11.9k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 3.3k zobrazení
  7. Zazimování auta.

• 0 odpovědí
    • 2.4k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 13.1k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 3.4k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 20.9k zobrazení
    • 8 odpovědí
    • 5.7k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 2.9k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• K těm prodlužovačkám na přes chodník na ulici ... Samozřejmě je to prasárna, nebude to asi ani moc bezpečné, ale .... to je tak, když moderní zelení komunisté chtějí poručit větru, dešti, a přikážou všem elektromobily ... ale už nepřikážou na každých 5 metrech chodníku funkční el. přípojku. ... protože u těch přípojek hned každý ví, že je to naprostá blbost (protože v praxi nerealizovatelné), kdežto u těch elektromobilů není ta blbost rozhodnutí na první pohled vidět.
    • Já bych řekl, že si tato výpočtová pravidla takto prolobovaly evropské automobilky, protože větší auto = větší vývar.
    • Hm, shodou okolností bydlím právě  v paneláku se 24 bytovými jednotkami a pokud by si to někdo takto u nás zapojil ze společných, sklepních  rozvodů, tak odhaduji, že  mu to vydrží maximálně pár minut a má po kabelu, no a na příští schůzi SVJ se raději ani nedostaví.. Jinak tento týden jsem se vrátil z rekreace  na Madeiře a tam takto zapojených elektromobilů  mimo centra velkých  destinací jsem viděl  více. A co mě ještě zaujalo, tak tam nejvíce elektromobilů bylo asi Dacií Spring, ostatně na malý ostrov o rozměrech 65km x 22 km s dost hustým provozem je to  ze všech dnešních  elektromobilů ideální přibližovadlo. Tesel, Kií EV, VW ID,  apod. větších  elektromobilů tam vidět moc  nebylo....
    • Nojo, ale takhle si to v paneláku zapojil ve sklepě do světla ze společného rozvodu a na nabití se mu složí 24, nebo kolik bytových jednotek 😋 ... tvl. já bych měl strach, že mě to přinejmenším někdo rozpojí 😀
    • Chadwick  Jak ti to dopadlo? Přišel jsi na závadu?
  • Vytvořit nový...