Přejít na obsah

51 témat v tomto fóru

• 6 odpovědí
    • 3.8k zobrazení
    • 40 odpovědí
    • 34.8k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 3.1k zobrazení
  1. 1.2 TSI s automatem DSG 1 2

• 26 odpovědí
    • 21.7k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 3.2k zobrazení
    • 9 odpovědí
    • 25.3k zobrazení
  2. Kolik za garančku?

• 3 odpovědi
    • 5k zobrazení
  3. Kryt kabelu 1.2 TSI

• 14 odpovědí
    • 10.1k zobrazení
    • 42 odpovědí
    • 26.6k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 14.8k zobrazení
    • 20 odpovědí
    • 13.7k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 2.1k zobrazení
  4. Svíčky

• 1 odpověď
    • 2k zobrazení
  5. tlak oleje

• 16 odpovědí
    • 12.8k zobrazení
    • 10 odpovědí
    • 13.3k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 3.1k zobrazení
  6. Ohřev motoru

• 20 odpovědí
    • 12.9k zobrazení
    • 15 odpovědí
    • 8.5k zobrazení
    • 15 odpovědí
    • 10.9k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 3.7k zobrazení
  7. Cuknutie motoru...

• 2 odpovědi
    • 2.7k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 9.5k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 4k zobrazení
  8. Jemne vibracie

• 16 odpovědí
    • 6.4k zobrazení
  9. Topení jednadvojky

• 12 odpovědí
    • 6.6k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Tak jeste jednou a snad naposledy. Ja jsem ve svem dotazu nezminoval nic o generacich autoradii (mib). Vim, ze se na novejsi generaci zobrazuje info napr. z waze atd. na maxidotu (pokud mas radio s GPS). Dotaz znel, jestli toto jde i na radiich bez gps? Nikde jsem nezminoval, ze mi to jde nebo jsem to videl na Octavia 3. Ted uz vime, ze (asi) nejde. A odpovedi typu: "motas dohromady dve technologie, ktere spolu nesouvisi", je hloupost. Takze klid, pohoda a diky za odpovedi, ktere byly k veci.
    • Ahojte, dnes po naštartovaní sa nerozsvietil stredový displej medzi budíkmi. Môže to súvisieť so slabšou batériou? je možnosť že displej ma svoju poistku? superb 3 r.v.2017 110kw dakujem
    • Ale G8 už stejně jako O4 používá MIB 3, takže u O3 tohle stejně aplikovatelné není. Tahle funkcionalita u trojkové Octavie prostě není možná, tak je to zbytečné dál rozebírat.
    • Mám Golf 8 předfacelift. V době před zakoupením originální navigace jsem používal pouze Waze. Ten šel zobrazit pouze na infotainmentu. Ale občas se mi stalo, že se mi na kokpitu zobrazili šipky nebo jiné značky – mám ale pouze jednu fotku. Dle dizajnu je ale předpokládám zobrazovala originální navigace, i když jsem jí tehdy zakoupenou neměl.
    • Díky, šlo mi spíše o nějaké vaše zkušenosti, co jste brali a s čím jste spokojení. Nakonec jsem včera objednal tyhle https://www.ledpodsviceni.cz/d5s-d5r-g2/ snad budou svítit dobře a nebude problém na STK.
  • Vytvořit nový...