Tak jeste jednou a snad naposledy. Ja jsem ve svem dotazu nezminoval nic o generacich autoradii (mib). Vim, ze se na novejsi generaci zobrazuje info napr. z waze atd. na maxidotu (pokud mas radio s GPS). Dotaz znel, jestli toto jde i na radiich bez gps? Nikde jsem nezminoval, ze mi to jde nebo jsem to videl na Octavia 3. Ted uz vime, ze (asi) nejde. A odpovedi typu: "motas dohromady dve technologie, ktere spolu nesouvisi", je hloupost. Takze klid, pohoda a diky za odpovedi, ktere byly k veci.
Ahojte,
dnes po naštartovaní sa nerozsvietil stredový displej medzi budíkmi. Môže to súvisieť so slabšou batériou?
je možnosť že displej ma svoju poistku?
superb 3 r.v.2017 110kw
dakujem
Ale G8 už stejně jako O4 používá MIB 3, takže u O3 tohle stejně aplikovatelné není.
Tahle funkcionalita u trojkové Octavie prostě není možná, tak je to zbytečné dál rozebírat.
Mám Golf 8 předfacelift. V době před zakoupením originální navigace jsem používal pouze Waze. Ten šel zobrazit pouze na infotainmentu. Ale občas se mi stalo, že se mi na kokpitu zobrazili šipky nebo jiné značky – mám ale pouze jednu fotku. Dle dizajnu je ale předpokládám zobrazovala originální navigace, i když jsem jí tehdy zakoupenou neměl.
Díky, šlo mi spíše o nějaké vaše zkušenosti, co jste brali a s čím jste spokojení. Nakonec jsem včera objednal tyhle https://www.ledpodsviceni.cz/d5s-d5r-g2/ snad budou svítit dobře a nebude problém na STK.