Srazy - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

36 témat v tomto fóru

• 60 odpovědí
    • 7.8k zobrazení
  1. Sraz Karlovy Vary

• 0 odpovědí
    • 6.5k zobrazení
    • 53 odpovědí
    • 8.7k zobrazení
  2. Jarní sraz 2016 1 2 3 4 11

• 273 odpovědí
    • 29.1k zobrazení
    • 202 odpovědí
    • 16.6k zobrazení
  3. Jarní sraz 2016 II

• 2 odpovědi
    • 1.6k zobrazení
  4. Sraz Ostravskeho komanda 1 2 3

• 58 odpovědí
    • 7.1k zobrazení
    • 134 odpovědí
    • 14.8k zobrazení
    • 299 odpovědí
    • 23.8k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.9k zobrazení
    • 46 odpovědí
    • 4.2k zobrazení
    • 35 odpovědí
    • 7.4k zobrazení
    • 10 odpovědí
    • 2.1k zobrazení
    • 373 odpovědí
    • 25.1k zobrazení
    • 1k odpovědí
    • 53.6k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 2.2k zobrazení
  5. Zrazy na slovensku ?? 1 2

• 25 odpovědí
    • 4k zobrazení
  6. Podzimní sraz 2013 1 2 3 4 12

• 290 odpovědí
    • 19.6k zobrazení
    • 249 odpovědí
    • 21k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 2k zobrazení
    • 212 odpovědí
    • 22.6k zobrazení
    • 190 odpovědí
    • 19.6k zobrazení
    • 150 odpovědí
    • 19.4k zobrazení
    • 207 odpovědí
    • 22.7k zobrazení
  7. Sraz superbů 1 2 3 4 17

• 417 odpovědí
    • 40k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Tak jsem zjistil, kde je zakopaný pes. Když jsem měl auto v servisu tak jsem měl půjčenou O4. A zjistil jsem, že v K2 kompletně chybí podmenu všech digitálních budíků ať je to telefon, rádio, navigace, spotřeba. U O4 po zmáčknutí scrolovacíhi tlačítka budík zezelená a zobrazí se šipky nahoru, dolu, doprava. Stiskem šipky vpravo se dosrane do menu (poslední hovory, změna stanice, změna spotřeby) tato šipka v K2 vůbec není a tak přicházíme o 70% funkcí ovládání na volantu. Aktuálně to reklamuji u Škoda Auto. Technik potvrdil, že pár zákazníků si na toto už stěžovalo.   Nechápu jak toto mohlo projít vývojem.
    • Hezký večer, nevím jaký typ zkušenosti hledáte, je to prostě panorama ala VW, měl jsem předtím úplně stejnou v Passatu. Za mě super v zimním období, krásně prosvětlí interiér, v létě zatahuji, jinak je vedro. A abych jezdil s otevřeným oknem, tak to vůbec, možná tak někde chvilku pro vyvětrání horka/smradu do 40km/h, potom už je to hukot. Ale chtěl jsem to a jsem rád, že to tam je. A přeci jen jeden poznatek z Kodiaqu 2 - téměř pokaždé, když chci posouvat clonu, tak se také dotknu dotykového tlačítka hned vedle té plochy na ovládání clony, které slouží k přivolání pomoci nebo servisu.. pokaždé se leknu, když se na infotaimentu najednou objeví, že se bude telefonovat 😉 To se fakt nepovedlo, nebo mám asi tlustý prsty...
    • Tak dnes dorazil nový větrák zn. borshung. Plastový vrtule je křívá jak prase. Už vidím ty vibrace. Navíc ta ovládací jednotka je pod plastovým krytem místo v kovovém obalu. No prostě to na mne působí jako přebalená čína. Budu jim to muset poslat zpět. Sakra. No a vyvstává otázka a kde místo toho koupit.
    • Ahoj, mám takový debilní dotaz. Bude mi stačit ke zprovoznění (tak, abych mohl číst, mazat chyby a povolovat funkce výbavy+nakodovat led) starý, modrý OBDII kabel z O1 nebo ELM kabel z Fiata Pandy (oba mají stejný konektor) a stáhnout appku z Google play? Nebo se musí nakoupit něco speciálního a stáhnout nějaká placená appka? Odkazy ke stahování jsou v začátku diskuze z Uložto, které je pasé. Mám Fabii III rok 2016. Díky
    • Ahoj mám prosbu, koupil jsem chytré radio do fabie 3. A potřeboval bych ho zapojit je to radio kupované přes allegro. Se zárukou je zde někdo z okolí České Lípy nebo Liberce kdo by mi to zapojil díky. Více do SMS 733581261 
  • Vytvořit nový...