Přejít na obsah

36 témat v tomto fóru

• 60 odpovědí
    • 8.4k zobrazení
    • 1k odpovědí
    • 60.7k zobrazení
  1. Sraz superbů 1 2 3 4 17

• 417 odpovědí
    • 43.6k zobrazení
    • 373 odpovědí
    • 28.5k zobrazení
    • 299 odpovědí
    • 26.7k zobrazení
  2. Podzimní sraz 2013 1 2 3 4 12

• 290 odpovědí
    • 21.9k zobrazení
  3. Jarní sraz 2016 1 2 3 4 11

• 273 odpovědí
    • 32.7k zobrazení
    • 249 odpovědí
    • 23.1k zobrazení
    • 212 odpovědí
    • 24.4k zobrazení
    • 207 odpovědí
    • 24.4k zobrazení
    • 202 odpovědí
    • 18.4k zobrazení
    • 190 odpovědí
    • 21.4k zobrazení
    • 150 odpovědí
    • 20.9k zobrazení
    • 134 odpovědí
    • 16.2k zobrazení
    • 83 odpovědí
    • 15.7k zobrazení
    • 79 odpovědí
    • 14.9k zobrazení
    • 60 odpovědí
    • 8.2k zobrazení
  4. Sraz Ostravskeho komanda 1 2 3

• 58 odpovědí
    • 7.8k zobrazení
    • 53 odpovědí
    • 9.4k zobrazení
    • 46 odpovědí
    • 4.5k zobrazení
    • 43 odpovědí
    • 7.4k zobrazení
    • 35 odpovědí
    • 7.8k zobrazení
    • 35 odpovědí
    • 7.7k zobrazení
    • 33 odpovědí
    • 7.5k zobrazení
    • 27 odpovědí
    • 7.7k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Při vypnutí zapalování spadne jakýkoli jízdní režim do normálu. Prosím o pomoc, nemohu najít řešení, jedná se o Kodiaqa I, 
    • Ja som mal na lavej vzpere poslodene droty po spajkovani ok, potom po kratk case prestal kufor fungovat a na vagu pisalo chybu pravej vzpery kde kable boli ok ale hallove senzory KO tzn. ze vymena pravej vzpery zn. NTi z Allegra za 80€ a vsetoko bezi ako ma. 
    • Zdravím, povedlo se Vám to nějak vyřešit ? zlobí mě naprosto stejný scénář u stejného motoru ve fábce. Zkoušel jsem to stejné co Vy, plus jsem ještě přehodil čerpadlo, cívky, filtr paliva. četl jsem o špatném firmwaru ŘJ, a že by to mohlo způsobovat toto. 
    • Nějaká témata o výměně oleje v DSG tady už jsou. Takže zamykám. 
    • Zdravím, mám Superb 3, 206kW, rv 2021. Mám ho rok, zatím bez jakýchkoliv problémů. Dva dny zpátky mně v koloně vypnul motor - funkce start-stop  a po opětovném nastartování se objevila hláška, že na start-stop se vyskytla závada, vzápětí lane assist nedostupný a hned na to motor max 4000 otáček. Zastavila jsem, vypnula motor, za pár vteřin zapnula a žádná chyba se nehlásila. Včera jsem s autem jezdila bez problémů a dnes se to opět objevilo. Nemohla jsem ale zastavit okamžitě a  po cca 200 ujetých metrů  jsem si všimla, že kontrolka teploty motoru je na max a vzápětí na mě auto začalo řvát, ať okamžitě zastavím. Zastavila jsem, vypnula motor, počkala asi minutu a znovu nastartovala. Opět bez problémů (teplota motoru normální), ale svítí kontrolka motoru (předpokládám, že kvůli té chybné hlášce přehřátí). Vypnula jsem start-stop a už se to neopakovalo, jen auto náhodně hází povolené rychlosti (od 20 do 80), naprosto nesmyslně a začala mně svítit kontrolka brzdového obložení (což může být správně, jen časová shoda dvou nesouvisejících věcí, ale já už ani nevím, co se děje :-D). Stalo se Vám to někomu? Může to být SW chyba? Jasně, že s tím zajedu do servisu, ale potřebuji uklidnit. Díky moc za reakce.
  • Vytvořit nový...