Přejít na obsah

Exteriér

224 témat v tomto fóru

• 3 odpovědi
    • 3.2k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 2.7k zobrazení
  1. Kufr hluk pri zavreni

• 3 odpovědi
    • 2.5k zobrazení
    • 16 odpovědí
    • 6.4k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 2.2k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 3k zobrazení
    • 19 odpovědí
    • 14.5k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 2.5k zobrazení
  2. Vymena mlhovky RS

• 2 odpovědi
    • 5.6k zobrazení
    • 28 odpovědí
    • 14.8k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 9.4k zobrazení
  3. Spoiler 5 dveří

• 7 odpovědí
    • 4.1k zobrazení
  4. Hrdlo nádrže 1.6 tdi

• 2 odpovědi
    • 2.9k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 2.7k zobrazení
  5. Klučka dverí

• 0 odpovědí
    • 1.8k zobrazení
  6. Přídavná zrcátka - karavan

• 1 odpověď
    • 2k zobrazení
  7. Popraskany sloupany lak

• 17 odpovědí
    • 10.7k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 10.3k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 6.9k zobrazení
  8. Clona předního okna

• 7 odpovědí
    • 2.3k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 9.6k zobrazení
  9. Výplň blatníku 1 2 3

• 54 odpovědí
    • 23.9k zobrazení
    • 12 odpovědí
    • 3.4k zobrazení
    • 13 odpovědí
    • 4.4k zobrazení
    • 23 odpovědí
    • 21.9k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Když jsem objednával auto v únoru tak jsem koukal na videa kde bylo pravé parkování na dálku a moje auto to nemá (asistovaná jízda 2.5) a psal jsem na infolinku Škoda a tam mi odepsali že to bude mít Octavie až od modelového roku 2025
    • Ahoj, mě to sice čeká poprvé až příští rok, ale co jsem zjistil třeba na YouTube, tak jsou tam filtry 2, jeden z motorového prostoru, tedy OK výměna, druhý uvnitř převodovky. To by však znamenalo převodovku vyndat a rozebrat, to nikdo asi nechce za ty 🫰, tudíž se mění, nebo by měl měnit ten filtr z vnější strany, od motoru.  😉🤷‍♂️
    • Ahoj. Mám nově O4 FL (verze s 10" displayem). Chtěl jsem vyzkoušet Lauru. Mám rozchozenou appku MyŠkoda a spárované auto jako hlavní uživatel. V nabídce placených služeb nevidím možnost zakoupit "Infotaiment Online" který je podle všeho nutný pro tuto funkci. Některé funkce mám již aktivní např. "Care connect" který mi normálně funguje. Zároveň jsem kontroloval dostupné služby pro moje auto (viz. odkaz) a po zadání mého VIN tam "Infotaiment Online" opravdu není dostupný. Toto je mi divné. Přepokládal jsem, že s faceliftovou verzí mám nejnovější infotaiment, takže by neměl být problém s dostupností služeb. Je možné, že ve výbavě vozu chybí něco, co by bylo nutné pro tuto funkci?
    • Včera jsem odeslal dle požadavku, dnes jsem přes apku urgoval, ní a co nepřišlo na mail, to samý, takže support má na háku ☝️😡
  • Vytvořit nový...