Exteriér
224 témat v tomto fóru
-
Zdravím, objednal jsem si tuto věc a nějak jsem nedořešil, jestli to vůbec může být oficiálně na autě? Dále předpokládám, že se to bude lepit a jelikož mám vyhřívané čelní sklo, nemůže lepidlo časem degradovat, rozpouštět se a stékat? No a má to vůbec někdo nebo s tím má zkušenost? Šli by jste do toho? Teprve je to na cestě, tak jestli to raději nevrátit, pokud s tím budou problémy... Díky.
-
-
- 7 odpovědí
- 2,3tis zobrazení
-
-
-
Existuje nějaký prostředek ( opravný fix ) na opravu laku po idiotech, kteří neumí vystupovat z auta aniž by neomlátili jiné auto. Dnes mi někdo otevřenými dveřmi vyštípl kus laku z kliky dveří. Nemyslím lakovou tužku, kde je štěteček jako na natírání plotu, ale něco čím se dá přetřít bílá podkladní barva aby to tak nesvítilo. Něco jako fix v konkrétní barvě. Důlek zůstane, ale světlá barva nebude vidět. Myslím, že by něčím takovým šly opravit i lehké škrábance. Díky za rady.
-
-
- 39 odpovědí
- 14,6tis zobrazení
-
-
Ahoj, potreboval bych poradit, jak vymenit zadni odrazky na trojkove octave. Mate s tim nekdo nejakou zkusenost ci postup jak na to? Vim, ze odrazky tam jsou jen nacvakle, ale kdyz jsem se snazil sroubovakem vycvaknout ty stare, tak si u toho akorat odiram lak na aute. Predem diky za radu
-
- 1 odpověď
- 7,1tis zobrazení
-
-
Ahoj, mám na své Octavii III (r.v. 2014) vyhřívané čelní sklo s drátky, které je nyní na výměnu po poškození kamínkem. Chci se zeptat, zda pro Octavii III (např. pro aktuální verze po FL) existuje také verze čelního skla vyhřívaného již folií a ne drátky? Pokud ano, byla by možná z pohledu kompatibility, konektorů atd. jeho aplikace do verze před FL (viz r.v. výše)? Díky za odpovědi znalců autoskel :)
-
- 5 odpovědí
- 9,7tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Dá se nějak upravit směr ostřiku zadního skla? Nevím zda je to chyba či standart, ale připadá mi, že voda na zadní sklo spíše vytéká než ostřikuje. Zajímá mě to u kombíku. Jak to máte vy?
-
-
- 16 odpovědí
- 4,7tis zobrazení
-
-
Zmačknout tlačítko, el. se otevře. Zmačknout tlačítko na víku nebo na dálkovém ovladači a samo se zavře. Nemusím ničím bouchat, mazat se ... to je můj sen. Jde to u krátké OIII, dělá to někdo?
-
- 7 odpovědí
- 12,7tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Zdravim, mam novu Octaviu v bielej metalize ma 7 mesiacov. Počas umyvania som si vsimol nedokonalosti lakovanych casti, bublina a prachove zrnka v laku. Jedna je na dverach z vonkajsej strany dveri, kde je už bublina a určite tam bude časom hrdza. A ostatne su viditelne z vnutorných časti dveri a prahov. Mal som predtym jednotkovu octaviu a tam nič take nebolo, lakovanie bolo bezchybne preto nerozumiem prečo tato nova z roku 2015 ma bublinu na dverach a este aj kopec prachovych zrniek zaliatych v laku. Tu bublinu budu opravovat vramci zaruky.
-
- 6 odpovědí
- 7,3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravim, mam novou octavku presne mesic na operak a nejaky ***** mi sedrel na parkovisti predni naraznik. A ted si nejsem jisty co stim. Jestli to msm resit pres havarijko ( 1% spoluucast, minimalne 3000) a nebo to nechat tak a pockat jestli tam toho nebude vic , pripadne to nechat opravit za vlastni naklady a nebo to zkusit zsmaskovat necim sam. Diky za rady
-
-
- 13 odpovědí
- 4,5tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím, asi jako vetsinu vlastniku tohoto auta me trapi fejkovy vyfuk. Mam moznost koupit levne vyfuk z 2.0tsi. Vadilo by necemu ho tam dat? Alespon od mista kde se rozdeluje na dva. Diky za nazory
-
- 3 odpovědi
- 4tis zobrazení
-
-
...chci si pořídit střešní nosič a držáky kol, můžete mi něco doporučit ?... osobně uvažuju o Thule, je to taková stavebnice, ale odrazuje mě cena, přijde mi to trochu moc (i s nosiči kol)...docela mě zajímá i manipulace, aby to byl schopen namontovat jeden člověk....uvažoval jsem o nosiči na tažné, ale to bych ho musel nejdřív dodělat a asi bych na něho nedal čtyři kola...dík všem za reakce...
-
-
- 56 odpovědí
- 22,1tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
-
Zdravím všechny, Předem se omlouvám pokud je tato otázka už někde řešena (nenašel jsem). Je tady někdo kdo má střešní okno na liftbacku OIII? Mám vůz asi 3 roky bez sebemenšího problému, avšak asi před 3mi měsíci začalo střešní okno skřípat (místy až praskavý zvuk) a je to čím dal horší už i při přejeti naprosto nepatrné nerovnosti na vozovce. Autorizovaný servis okno "pročistil, promazal... ?" ale po měsíci začínají být zvuky opět slyšitelné. Řešil tady někdo podobný problém pokud ano podařilo se vyřešit?
-
- 2 odpovědi
- 1,5tis zobrazení
-
-
Ahojte. Nevie niekto poradit ko sa da demontovat hmlovka z rs naraznika? V obicajnej octavii 3 sa to da jednoducho vytrhnut plast okolo hmlovky a vysrubuje sa cela hmlovka. V rs netusim..jednu mam stale zarosenu chcel by som ju vybrat a pozriet. Nenasiel som tu ohladom toho nic..dakujem
-
- 1 odpověď
- 2tis zobrazení
-
-
Zdravím chlapi, Mám octavii III rok výroby 2013, začala se mi objevovat voda v tapecírunku 5. dveří. Měl jsem to rozdělané, ale nikde jsem nepřišel kudy by se tam voda mohla dostat. Ostřikovačem přes brzdové světýlko to nejde, protože by to bylo cítit, toto je čistá voda. Měl jsem to vytřené do sucha, ale jakmile prší delší dobu tak se tam voda zase objeví, při otevření kufru je slyšet jak se tam voda přelejvá a pak pomalu vytéká mezi spojema plastů tapecírunku. Máte prosím Vás někdo zkušenost s tímto problémem? Prosím o radu. Díky moc chlapi, s pozdravem Ondra.
-
-
- 8 odpovědí
- 4,9tis zobrazení
-
-
Mimochodem mám taky už první problém . Příjde mě, že je snad špatně nalepené přední okno. Od rychlostí cca 120-130km/h se začne ozívat opravdu nepřijemný vzuk od spodní části předního okna (na řidičově straně). Zní to jako od větru, který se někudy dostává dovnitř a je to opravdu nepřijemné a slyšitelné i na zadních sedlech.... asi bude první reklamace... Někde to tady tuším, už někdo řešil, ale nenašel jsem to... nevzpomenete si někdo? Např. kolega Hravec je expert na vyhledávání v historii, mě se to nepodařilo.... díky za tip...
-
-
- 16 odpovědí
- 7,8tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Ahoj, poradí mi někdo jak vyměnit přední světlo (bixenon)? Je potřeba sundat přední nárazník, případně nějaké speciální nářadí?
-
- 2 odpovědi
- 3tis zobrazení
-
-
Ahoj, Toto téma jsem založil, protože v ostatních sekcích se řeší opravy laku, ale né možnost koroze. Dnes na parkovišti u supermarketu jsem si všiml, že po nějakém idiotovi, co neumí vystupovat, mi vzniklo na zadních levých dveřích drobné, ale hluboké poškození laku. Lak je téměř pryč a je pod ním ještě černý "podklad". O opravu mi zatím nejde, spíše mě zajímá jestli by se zde mohla v budoucnu objevit koroze nebo to ten černý podklad taky ochrání.
-
-
- 29 odpovědí
- 15,6tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdarec... Nevim jestli jsem spravne, ale snad jo, kdyz ne poprosim moda o presunuti a nebo nasmerovani do spravneho vlakna ... Dneska jsem nalil zimni smes do ostrikovacu a kdyz jsem na miste ostrikoval okna + svetla, tak najednou zacla "valit" voda u podbehu na ridicove strane ... Po chvilce to prestalo a zaclo jenom kapat ... Je to normalni kdyz jsem pustil trochu vic vody na miste, ze tam je nejaky odtokovy kanalek a tam to vyteka a nebo rupla hadicka ostrikovacu? Ptam se protoze, nejak driv jsem to nezaznamenal, tak me to docela vylekalo.... Diky.
-
-
- 3 odpovědi
- 3,1tis zobrazení
-
-
Zdravim, Muzu se vas zeptat, jakoi daavate zimni smes do ostrikovacu? Byl jsem varovan, ze nemam davat jakoukoliv, ze nektere poskozuji plasty svetel, pri ostrikovani LEDek atd ... Koukal, jsem na skoda eshop a tam maji original ... ale davat za 3L 267,- se mi zda hodne ... Kdyz tak dekuji za rady ...
-
-
- 64 odpovědí
- 24,8tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Zdravím, mám problém s otváraním veka nádrže. Otvorí sa až po niekoľkonásobnom stlačení diaľkového ovládania / kľúča. Máte niekto obdobný problém, resp. riešenie ako to eliminovať. (OIII combi / tdi 110kW) Ďakujem za odpovede.
-
- 5 odpovědí
- 24,7tis zobrazení
-
-
Dobry den, dnes som mal blby den. Zistil som, ze mam preliacinu na zadnej casti. Akoze, nie je to az tak hrozne, ale vidno to je... :( Vedel by som sa s tym mozno pohrat, len sa k tomu neviem dostat. Neskusal som poriadne. Koleso musi dole, kryt dole a potom by som sa k tomu dostal. Je to O3, v prilohe je fotka co myslim co je prehnute. Mate prosim nejake nakresy, ako dat vnutorne prekrytie dole? Nejake pdfka? Dakujem za pomoc.
-
- 2 odpovědi
- 1,5tis zobrazení
-
-
Zdravím, měl bych dotaz zda je možná dodatečná montáž předních mlhovek na Octavii combi III(2016)? Využívám firemní vůz, ale firma hold šetřila a v O3 prostě ořezala ve výbavě co mohla... Díky za reakci.
-
- 2 odpovědi
- 3,7tis zobrazení
-
-
Kde bych mohl koupit zadni pritlacne kridlo na OIII (stejne jako ma OIIRS)?
-
- 16 odpovědí
- 7,3tis zobrazení
-
-
Pánové, nějaké hovado mi na parkovišti promáčklo při couvání přední dveře tak blbě, že oprava PDR není možná - zlomený plech kolem rámu dveří. Přemýšlel jsem nad možnými variantami opravy a protože se mi to nechce hnát nezbytně přes pojišťovnu (viník není, takže spoluúčast 5.000 + malus) vychází mi dvě možnosti. Zkusil jsem najít stejné použité dveře v barvě, mám nabídku za 3.000 dveře + 1.500 za přestrojení. Na ty dveře jsem se osobně díval, barva vypadala stejně, ale mám trošku strach až budou na autě aby rozdíl v barvě nevylezl. Nebo zatmelit, připravit pod lak a lakování + rozstřik na cca půlce dveří. Tady vůbec netuším kde se pohybuju cenově, jak to dopad…
-
-
- 5 odpovědí
- 7,2tis zobrazení
-
-
Ahoj, pokud se to řešilo omlouvám se díky za link. Docela mě zklamalo hlučné bouchnutí při dovření kufru, je to vada nebo to u O3 RS předface dělá normálně?I starší Superb má více "softly closing". Dá se to nějak nastavit? Nové motorky jsem řešil v záruce a nic. Servis si s nastavení neporadil. Díky za zkušenost, názor Dezod
-
- 2 odpovědi
- 1,7tis zobrazení
-
-
Zdravím, mám O3 FL 2,0tdi LK a chtěl bych vyměnit výfuk včetně koncovek co má RS benzínové. Jde to udělat? Případně jestli jestli někdo neví, co vše se musí měnit. Děkuji všem
-
-
- 9 odpovědí
- 4,8tis zobrazení
-