Ahoj mám problém když jedu tak mi cuka motor a padají otáčky nebo zasne motor když nevytocim otáčky a netáhne . A děje se to jen za studena než se motor ohřeje . Měnění svíčky rozdělovač a kabely. Felicia 1.6
Stvrt palubovky v debnicke cast na skrini hore aby deti nezlomili. Ak by ste niekto mali podobny problem kludne poradim ako co rozobrat kedze navidy videove nic a casti su viac v celku ako v octavii 3
Dnes som rozhodil palubnu s cielom kontrala klapky tepla. Po prve, hadica privodu vzduch do odkladacej schranky pricvaknut z vyroby, oska ventilatira vuduchu v privode hrdzava na vrchu-menil som aj pelovy. A vysledok, klapka teplo toci. Osku krasne tocil motorcek ako som menil teplotu. Ani cez manualne otvorenu klapku ziadne teplo. Radiator odvod horuci, privod studeny. Rano bol este vlazny. Takze radiator je v prdeli. Ved oreco by to bola klapka za 60 eur co vymenim doma, ked to moze byt radiator ci musi na preplach systemu aj, plus samotny radiator 230 eur a praca k tomu. Ach jo…cele zle to auto.