Přejít na obsah

Motor 1.6 TDI CR

169 témat v tomto fóru

• 121 odpovědí
    • 76.1k zobrazení
  1. Vaše spotřeba 1 2 3 4 11

• 265 odpovědí
    • 85k zobrazení
  2. 1.6 TDI CR EA 288 1 2 3

• 72 odpovědí
    • 62.6k zobrazení
    • 59 odpovědí
    • 51.5k zobrazení
    • 25 odpovědí
    • 16.3k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 131 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 108 zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 1.4k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 268 zobrazení
    • 14 odpovědí
    • 9.3k zobrazení
    • 41 odpovědí
    • 20.5k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 295 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 580 zobrazení
  3. Kontrolka AdBlue

• 8 odpovědí
    • 787 zobrazení
  4. kolisající spotřeba

• 3 odpovědi
    • 629 zobrazení
    • 15 odpovědí
    • 13.1k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 2.3k zobrazení
    • 22 odpovědí
    • 14.8k zobrazení
    • 17 odpovědí
    • 6.2k zobrazení
  5. Pískání od motoru

• 2 odpovědi
    • 590 zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 2.7k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 2.2k zobrazení
    • 182 odpovědí
    • 160.8k zobrazení
  6. Cvakanie na volnobeh

• 0 odpovědí
    • 459 zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 751 zobrazení

• Aktuální příspěvky

• A taky v aplikaci MyŠkoda :)
    • Ahoj, všem,   vlastním Skoda Octavia II 1.6 TDI 77Kw r.v 2012, 115 najeto. Vůz jsem koupil při 105 po výměně vstřiků a ještě pár drobných úprav. Auto nejevilo žádné problémy, ani na kontrole mi na nic nepřišly před koupí. No... až do té doby, kdy jsem jedno ráno z ničeho nic nenastartoval.    Auto se nahodí na brnk, pak ale začnou padat otáčky a zdechne. Údajně mi nejde vzduch pryč z motoru, vzniká tam vysoký podtlak a ten tlačí olej pryč. Zkusil jsem povolit hadičku z motoru co jde do sání a auto se chytlo, vůbec nešel vzduch nyní již lepší, ale není to řešení. Diagnostika píše následující: - Teplotní klapka vlevo, vpravo (těžký běh, blokace) - Odmrazovací klapka (těžký běh blokace) - Klapka rozvodu vzduchu vpředu (těžký běh blokace) - Klapka recirkulace vzduchu/čistého vzduchu   Máte s tím někdo zkušenosti? Auto, motor do té doby nevykazoval žádné známky závady. Žádná změna jízdních vlastností (výkon atp.)   Děkuji
    • Ahoj, tak se mi to s pomocí ODB eleven podařilo. V jednotce 5F (multimédia) jsem zapomněl aktivovat adaptace. 
    • Zdravím  Chtěl bych se zeptat, jestli někdo neví co má za účel ten kabel co jde přes spínanou pojistku. Co se stane, když se náhodou přehodí. Diky
    • Ahoj, mně před týdnem asi - poprvé po téměř pěti letech (tedy nikdy jsem si toho nevšiml) se mi při jedný cestě celý mrtvý úhel zbláznil a pořád to problikávalo jen tak... Druhý den už zase všechno v pořádku.
  • Vytvořit nový...