Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ostatní

1. Zahájeno uživatelem Pawouk,

SIII - bazar.pdf

2. Ahoj všichni. Na co se mám těšit při prohlídce na 30000km. A kolik Vás to stálo?

3. Zahájeno uživatelem Jirka951,

V ruštině: http://vwts.ru/pps/pps_sk_106_skoda_superb_3_part1_rus.pdf http://vwts.ru/pps/pps_sk_107_skoda_superb_3_part2_rus.pdf Nemáte někdo v češtině?

4. Zahájeno uživatelem Služebník,

Tak nevím jak vy, ale příslušenství na Superba je asi v nedohlednu. Katalog už sice mám, ale některé kódy namají prodejci ani zalistované. Má někdo nějakou jinou zkušenost?

5. Ahoj, pročetl jsem si fórum a objevil jsem sice pár témat, ale né zřejmě úplně ty, které bych zde očekával a potřeboval. Doufám, že jsem nic nepřehlédl (koukal jsem na fórum v práci ). Moje otázka zní vcelku jednoduše. Bavil jsem se s několika lidmi včetně mého technika, i několika taxikáři. Nevím jak moc je to směrodatné a proto bych se rád zeptal i Vás tady. Jak moc jsou poruchové nové Superby III? Bylo mi řečeno, že poměrně velká část těchto aut jde na reklamaci už během prvních 15.000 km. Upřímě řečeno, nejsem až tak bohatý, abych si mohl na jednu stranu dovolit až takhle poruchové vozidlo, protože pokud to tak opravdu je, tak nechci superba vidět při nájezdu 15…

6. Zahájeno uživatelem schimmer,

Sice ještě nebyl ani facelift 2. generace, ale už se objevují první info o třetí generaci. Tady je představa německého Auto Zeitungu http://www.autozeitung.de/aktuelles-heft/auto-zeitung-19-2012/SKODA/n396971/2

7. Zahájeno uživatelem Pat007cz,

Jak dlouho jste na nového Superba čekali ? Já bez 1 týdne půl roku na výrobu - byl objednán na konci listopadu 2015 a vyroben teď v květnu. Nicméně už čekám skoro 3. týden (20 dní) na svoz k prodejci. Je to vůbec možné ??? VIN už mám, auto jsem před 14 dny pojistil a do koruny doplatil a jedná se o renomovaného prodejce v Praze. Nicméně auto je stále prý u škodovky, do které už prodejce posílal urgenci na svoz... Suberb III Combi, 4x4 LK, bez střešního okna. Automobilka prej občas namátkově vybere nově vyrobený vůz a provede jeho důkladnou kontrolu což může dodání zpozdit. Nevíte o tom někdo něco ? Je možné kontaktovat přímo škodovku s dotazem n…

8. Zahájeno uživatelem robschneider.jr,

Bylo mi receno ze je svolavaci akce na superby s tou kamerkou jak rachtala

9. Zahájeno uživatelem Popu,

Superb III. facelift předběžně plánován na 22KT 2019

10. Zahájeno uživatelem Jan R.,

Ať je to pohromadě, nějaké fotky i předního nástavce

11. Zahájeno uživatelem Pawouk,

Zjišťování čísel dílů je zde: ETKA

• 0 odpovědí
    • 11,3tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem Zumari,

Prodám vozidlo Škoda Superb 3 v motorizaci 1,6 TDI, manuální 6 rychlostní převodovka. Rok výroby 2016. Výbava Style Plus - Hlídání mrtvého úhlu, odjímatelné tažné zařízení. Naježděno 181 000km. Aktuálně po výměně oleje a filtrů. Vozidlo velice zachovalé, udržované. Rozvody dělané při 145 000km v roce 2022. Verze bez AdBlue!!! K vozidlu letní i zimní elektrony. Super spotřeba!!! Cena: 310 tis. Vice info na tel.: 728367786

• 1 odpověď
    • 253 zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem plavkatomas,

Ahojte. Ako sa viem dostať k PR kódom svojho auta? Okrem návštevy autorizáku - tam som neoochodil. Prípadne vedel by mi tu niekto zistiť? Ďakujem

14. Zahájeno uživatelem bigboban,

Za pár týdnů mi končí pětiletá záruka na SIII 2.0 TSI, mám cca 80 tisíc km. Prosím o radu co dělat: 1) Co můžu zkontrolovat sám, na co si dát pozor? 2) Je šance donutit origo servis k nějaké kontrole? Vím že jiné značky to dělají, u škodovky tedy pochybuji.. 3) Doporučíte nějakého nezávislého technika/servis Praha co mi za peníze udělá nějakou podrobnou kontrolu? Pohledová kontrola, jízda, diagnostika.. Pokud opodruje pravidlům prosím do SZ. 4) Nějaké další tipy/triky co udělat před koncem záruky? Dík.

15. Zahájeno uživatelem petr42,

Zdravím! Vzhledem k tomu, že už jsem párkrát vjel do garáže kde jde fakt o milimetry , vypnu motor a spustil se větřák. Mám strach jestli náhodou nešlo o vypalování filtru DPF, Proto jsem se rozhodnul koupit DPF indikátor. Jistota je jistota a pořád to vyjde levněji, než nový DPF filtr. Ale chtěl bych tady poprosit všechny, kdo toto mají v Superbu 3 o nějakou fotku, jak a kde to máte umístněné, uvažuji koupit 1m kabel OBD2, nebo opravdu nevím. Proto bych chtěl raději i poradit, jak toto máte vyřešeno. Děkuji všem za pomoc.

16. Zahájeno uživatelem Roman90122,

Dobrý den, má někdo možnost zjistit z vin kódu přesné označení barvy? Díky.

• 1 odpověď
    • 490 zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem Lubasvob,

Dobrý den, prosím vás chtěl bych se zeptat. Sloupek u spolujezdce má nálepku a ta mi jaksi nechce držet na autě. mohu si ji vytisknout a nalepit nebo musí být nějaká speciální ze Škodovky? vytisknout si dokážu černou nálepku. za 200. ve škodovce mi řekl 1900. to mají nějaký drahý papír. Nebo co v tom je za fígl? dekuji za info.

18. Zahájeno uživatelem mc10,

Ahoj, Rad bych se zeptal na webasto. Co se týče ohřevu tak věřím že se motor časem zahřeje a v interiéru je teplo. Ale co větrání? V létě po aktivaci webasta se nenastartuje motor a nefunguje klimatizace. Tedy je to jen o tom že se to vyvětrá nebo lze nastavit propojení s klimou, aby v aute bylo 20 stupňů při venkovní teplotě 30. Mám nastaveno větrání, pustím to na 30 minut, ale v aute je stejně vedro a je přijatelně až po nastartování a spuštění klimatizace.

19. Zdravím, nenajde se někdo v okolí Přerova s jakoukoliv motorizací S3 v liftbacku? Potřeboval bych zkusit dost nevšední věc, zdali se mi vleze do garáže či nikoliv.😀 (Mám ji ve starém domě kde standarty byli užší auta, ale dle metru by se mělo vlézt...) Pokud by rovnou někdo 162kW bylo by to úplně top, protože po této motorizaci teď pokukuji. Zaplatím. Díky!

• Díky
    • 8 odpovědí
    • 1,3tis zobrazení
  20. Zahájeno uživatelem honanek,

Ahoj pánové, poslední dobou je po dojezdu cítit smrad benzinu v zadní části interiéru... I když se kolem auta jenom prochází, je to cejtit. Neřešil jste někdo náhodou? Našel jsem tu jedno téma, kde se řešil smrad benzinu v autě, ale tady se to "drží" jenom vzadu. Sice děcka hezky chrněj, ale neni to úplně o.k. ? Díky moc, H

• 6 odpovědí
    • 9,5tis zobrazení
  21. Zahájeno uživatelem slavo,

Ahoj, chcem sa opytat, kedze servisna knizka uz je len elektronicka, kde si mozem pozriet servisne zaznamy. Kedysi bola na to nejaka skodovacka aplikacia, kde som vsetko videl, potom to zrusili. Cize keby som sa chcel teraz pozriet co vsetko som mal servisovane a kedy, je este nejaka moznost ?

22. Zahájeno uživatelem Prochaine,

Nejsem si jistý, zda to tady už neproběhlo, ale zajímalo by mě, na jaké slevy na nový vůz do výroby se dá dostat. Prodejci nabízí nějaké předváděčky přes Škoda Plus (s dodáním za půl roku) s asi 10% slevou a nechce se mi věřit, že by se těch 10 % nedalo uhádat i na vůz do výroby. Díky.

23. Zahájeno uživatelem Martin Petras,

Ahoj, konečně je Supík doma. Jsem trochu pacient na opatrnost a chtěl bych proto dát kessy klíč do nějakého krytu či pouzdra. Klíč je po předchozím majiteli netknutý, tak bych to chtěl zachovat. Nějaké tipy?

24. Zahájeno uživatelem standik4,

Zajímalo by mě,kolik jste poprvé tankovali.Mě se rozsvítila kontrolka a natankoval jsem 65,2 litru,dle návodu je tam nádrž na 66 litrů,včetně rezervy.

25. Zahájeno uživatelem KarelM,

Které úkony se provádí v rámci předprodejní prohlídky nového SIII? Mám pocit, že tomu nevěnují dostatečnou pozornost. Nemyslím teď umytí a doleštění, ale technické záležitosti.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.