Přejít na obsah

81 témat v tomto fóru

1. Koupě ojetého SIII 1 2 3 4 19

• 454 odpovědí
    • 122.2k zobrazení
    • 61 odpovědí
    • 68.3k zobrazení
    • 271 odpovědí
    • 131k zobrazení
    • 45 odpovědí
    • 40.7k zobrazení
    • 416 odpovědí
    • 166.3k zobrazení
  2. Superb III 1 2 3 4 55

• 1.4k odpovědí
    • 292.3k zobrazení
    • 609 odpovědí
    • 174.8k zobrazení
    • 67 odpovědí
    • 50.1k zobrazení
    • 748 odpovědí
    • 224.8k zobrazení
  3. Combi Scout

• 21 odpovědí
    • 11.1k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 11.2k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 171 zobrazení
  4. Webasto chlazení

• 9 odpovědí
    • 1.5k zobrazení
    • 8 odpovědí
    • 904 zobrazení
  5. Zápach benzinu v zadním prostoru auta

• 6 odpovědí
    • 8.9k zobrazení
  6. Servisna knizka.

• 13 odpovědí
    • 5.1k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 859 zobrazení
    • 466 odpovědí
    • 140.6k zobrazení
    • 12 odpovědí
    • 4k zobrazení
  7. Nádrž 1 2 3 4 5

• 121 odpovědí
    • 57.6k zobrazení
    • 35 odpovědí
    • 8.2k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 3.4k zobrazení
  8. Overenie servisky

• 9 odpovědí
    • 3.1k zobrazení
    • 35 odpovědí
    • 25.9k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 3.9k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• napis/znak je sucast bagu. je to jeden celok
    • Furt si osobně říkám jestli to není systémová chyba nebo senzor. Samozřejmě čerpadlo se dá koupit vždycky ale jak jsem psal žádný závažný problém to nedělá dělá to více jak přes rok ale chci to vyřešit letos pojedem k moři tak chci mít 100% děkuji 🙂
    • Ahoj rád bych se na vás obrátil a budu rád za vaše odpovědi.  Jednou za půl roku při startu zůstane svítit epc mám 1.5 tsi. Když svítí epc motor zhasnu a znova nastartují vše je v pořádku chladící kapalinu jsem dolival vloni na jaře jen mezi rysky od té doby není žádný únik. V září jsem kupoval novou baterii a  začátkem listopadu  jsem byl na geometrii a nebyl zaznamenán žádný únik. 6.11 se mě stálo opět to samé epc zapl vypl a vše ok toto mě napsala diagnostika říkám si jestli není vadné čidlo protože kontrolka epc se nikdy nerožne během jízdy teplota motoru je stále 90 stupňů. Nekolísá nic. Auto je vyrobené 2019 s nájezdem 67.000 děkuji všem za pomoc. Epc se rožlo včera opět zapl vypl a vše ok.
    • ... a ještě je to dražší než L&K...   jak jste ne to s objednavkami, kdy jste letos objednávali a jaký máte termin dodání ?
    • Tak pro zajímavost přišel mi ten kabel a funguje jen mám problém že v české verzi prakticky nic neudělám ani nesmažu servisní interval píše to že musím použít originální kabel. U kódování to samé. Ale když zapnu anglickou verzi tak ta jede v pohodě a všecko funguje jen tím pádem mám vše anglicky což je u mě problém 😁
  • Vytvořit nový...