Podvozek
Nápravy, tlumiče, pružiny, kola...
33 témat v tomto fóru
-
Jaký zimní pneu v 16" rozměru se chystáte pořídít? Vybírám mezi Dunlop SP Winter Sport 5, Michelin Alpin 5 a GoodYear UG1 Performace (všechny kolem 2500Kč/ks). Když jsem četl testy z loňska, tak velmi dobře dopadly i BF Goodrich a Kleber Krisalp, které jsou o něco levnější. V současnosti mám Barumky Polaris 3 a ty jsou strašné, hrozně kloužou na mokru.
-
-
- 195 odpovědí
- 83,6tis zobrazení
- 4 sledující
-
-
-
Nazdar pánové, případně dámy, zajímalo by mě, jaké gumy ( Continental, Barum, Bridgestone Michelin, Nokian,...) máte na léto na Karoqu pro disky 16", 17", 18". Díky předem.
-
-
- 50 odpovědí
- 23,5tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Hezký den,mám na novém voze Karoq najeto cca 500km a auto při rychlosti 80km a více při puštění volantu táhne doprava.Nemáte s tím někdo zkušenost?Kola letní Bridgestone Turanza.Mám reklamovat.?dík za info.
-
-
- 6 odpovědí
- 1,1tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Zdravím všechny. Pánové , chci si koupit na Karoqa Alu disky tohoto rozměru: 5/112.0 ---7.5 x 17" / ET ??.? , nevím ale jaké tam má být to ET. Děkuji za odpoved.
-
-
- 189 odpovědí
- 85,5tis zobrazení
- 7 sledujících
-
-
Dobrý den, mám objednán Karoq Style+ s normálním podvozkem. Zvažuji dát letní pneu na 18 disky. Jak Karoq tlumí nerovnosti na 18 kolech? Bouchá to přes díry? Rozdíl mezi 17 a 18 je velký? Děkuji za vaše odpovědi.
-
- 10 odpovědí
- 2,9tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Zacina sa mi prejavovat take vrzganie od prednej napravy. Je to pocut v ineriery ked je auto viac zatazene a zatačate volantom propadne idete cez nerovnost. Na mieste pri toceni volantom sa to neprejavuje. Napadaju ma tycky stabilizatora alebo gumove lozka na samotnej tyci stabilizatora. Treba to nijako premazat alebo ist reklamovat. Ide o to ze neviem co ma na to presne vplyv lebo ak pridem do servisu a neprejavisa to tak urobim zo seba blbca. Mate niekto podobnz problem resp.sa vam to podobne prejavuje?
-
-
- 41 odpovědí
- 37,4tis zobrazení
- 3 sledující
-
-
Ahojte, aj vam Karoq s DSG vydava rezonujuce zvuky pri cuvani ? Deje sa to ked zaradim R a pomaly cuvam, Sa mi zda divne ze brzdy su aktivne aj ked cuvam bez brzdenia. Je to vlastnost alebo chyba ?
-
-
- 21 odpovědí
- 15,8tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Pred niekoľkymi dňami som prezuval a technik ma upozornil na brzdy, v tom som si spomenul aj na slovne upozornenie technika pri 2 ročnej garančnej prehliadke, že v krátkej dobe bude treba vymeniť kotúče aj doštičky. No ked som to videl teraz v pneuservise, som takmer zhrozený. Karoq má 2,5 roka 16600 km, zadné doštičky tak na 1/2 roka predne doštičky v pohode, ale kotúče z vnutornej strany brzdia tak na polovicu. No nie som si vedomý nejakých nespravnych jazdnych postupov. Pred Karoqom som predal 8,5 ročnú Octaviu, 70000 km bez problému s brzdami. Kontrolovali ste to už niekto, aké máte poznatky
-
-
- 47 odpovědí
- 18,6tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahojte, u Karoqa (1.5TSI/2018) jsem si dneska vsimnul v garazi nekolik kapek zluto-bile barvy, plasticke jako kapka vosku. Vypada to ze to vyteklo z tohoto mista (kousek za prednim kolem, na obou stranach) Netusite co by to mohlo byt?
-
-
- 2 odpovědi
- 761 zobrazení
-
-
Podľa testu v nasledujúcom článku má Karoq len priemernú antikoróznu ochranu. https://www.topspeed.sk/novinky/ktore-nove-auta-hrdzaveju-najrychlejsie/15424 Riešil niekto dodatočnú antikoróznu ochranu podvozku a dutín? Aké máte skúsenosti? Nie je to porušenie záručných podmienok?
-
- 2 odpovědi
- 1,7tis zobrazení
-
-
-
Ahoj všem, chtěl bych se zeptat jaká je přípustná vůle v poloose levá strana u diferenciálu. Když zatáham za hřídel tak je to pěkný kovový rachot. Na pravé straně není téměř žádná vůle. Vložil jsem video prosím o komentáře. Je to KAROQ 1.5 TSI 2019.Díky VID_20210616_094844.mp4
-
- 3 odpovědi
- 5,4tis zobrazení
-
-
Dobrý den, nevíte někdo prosím rozměry original středové krytky Škoda alu kola? Škoda uvádí rozměr středového otvoru pro krytky 56 mm. Mám koupit krytky dle obrázku č.1, nebo č.2? Děkuji
-
-
- 18 odpovědí
- 4,7tis zobrazení
-
-
Ahoj všichni,řešil už někdo řetězy na karoqa?Narazil jsem na problém ohledně velikosti řetězů. V návodu je napsáno,že lze použít řetězy pouze na kola velikosti 215/60/R16. To mi potvrdil i prodejce řetězů.Já mám ale velikost kol 215/50/R18. Domis
-
-
- 22 odpovědí
- 13,1tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Máte niekto informácie, čo presne paket obsahuje? Ide len o oplastovanie alebo aj o vyššiu svetlú výšku podvozka? Ďakujem
-
- 10 odpovědí
- 20,2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdarec, podařilo se mi škrábnou kolo o vysoký obrubník. Nevíte náhodou jestli se dá někde v Jihomoravském kraji opravit? Popřípadě jestli je to vůbec možné když je to černá metalíza? Díky.
-
- 2 odpovědi
- 1,4tis zobrazení
-
-
Ahooj zdravím všechny, poptávám zapůjčení jakéhokoliv typového listu na zapsání kol do VTP. V technickém průkazu mám jen 16” a 17” a chtěl bych alespoň 18”, ale klidně i 19”. Rád si kamkoliv přijedu. Moc dekuji za případné odpovědi
-
- 9 odpovědí
- 3,8tis zobrazení
-
-
Zdravím, chtěl bych se zeptat, jestli má cenu připlatit si u karoqa za podvozek dcc a za progresivní řízení, podvozek je cca 23000 a s řízením cca 27000+. Děkuji za info ?
-
- 11 odpovědí
- 11,8tis zobrazení
-
-
Zdravím, mam otazku, uvažoval niekto, resp. ma uz niekto na Karoqu rozsirovacie podložky, ak ano, akú hrubku a aký výrobca?
-
-
- 3 odpovědi
- 6,6tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Aho,prosím vás jak je to u Karoqa s hlídáním tlaku v pneu? Má to ventilky s tpms a nebo přes abs a nebo jiný zpusob? Díky Radek
-
-
- 15 odpovědí
- 12,8tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Dobrý den, ze ŠKODA YETI mi zůstaly pěkné alu disky 7.0 J x 17 ET 45 (5 x 112 rozteč). Číslo dílu orig. Škoda je 5L0 601 025 K. Ve velkém TP jsou uvedené. Teď mám SKODA Karoq (YETI jsem rozsekal) a ve velkém TP Karoqu jsou m.j. také disky 7.0 J x 17 ET 45. Pneu mají jiné rozměry, ale to je jasné. Myslíte, že bez obav mohu disky z YETI dát na KAROQ, samozřejmě při respektování správných pneu na KAROQ ? Děkuji Kuba
-
- 2 odpovědi
- 4,1tis zobrazení
-
-
Ahoj Karokaci stalo se vam někdy toto-mam 1,5 TSI manual použivam autohold při stani někde na parkovišti chci vycouvat z mista a děla mi to divne zvuky od zadnich brzd jako by to uplně neodbrzdilo neděla to vzdy jen někdy, ,kdyz chci odjet z mista dopředu tak vše v pohodě je to v normalu? Děkuji
-
- 17 odpovědí
- 9,4tis zobrazení
-
-
Kdyby nekoho zajimalo, tak se v nabidce eshopu nove objevil tento dil. Za ty prachy do bych do nej sel. Vyhody jsou celkem zajimave. Napadaji nekoho nejake nevyhody? http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/spodni-ochranny-kryt-agregatu-karoq-57a071608bx
-
-
- 21 odpovědí
- 11,4tis zobrazení
- 3 sledující
-
-
Je to taková drobnost, ale přesto se majitelů Karoqů zeptám - měli jste při dodání vozidlo vybavené bezpečnostními šrouby kol? Já dostal informaci, že se jimi vozidla standardně nevybavují a musel jsem je dokoupit (což mě docela udivilo). V manuálu k vozu se o bezpečnostních šroubech a nástavci na ně píše (str. 277 manuálu, vydání 11/2018).
-
- 5 odpovědí
- 6,2tis zobrazení
-
-
Preji pekny vecer, mam nestandardni dotaz. Byl jsem na horach a jel jsem cca 9km serpentiny dolu. Mam benzin a dsg. Jel jsem opatrne neradil jsem si manualne. Brzdil jsem setrne a nerozjizdel vice jak na 40-50km na delsich usecich. Brzdil jsem kratce prerusovane. Po vyjezdu z hor jsem jel cca 10min po rovince a jiz nebrzdil moc. Zastavil jsem umyt auto a nedoslo mi ze kola jsou pekne zahrata i diky teplemu pocasi pres 30 stupnu. Wapkou jsem umyl karoserii a oplachl i kola. Po umyti jsem si uvedomi, problem se zahratyma brzdami a alu koly. Kola byla na omak hodne zahrata ruku na nich jsem udrzel taktak. Ted brzdy nejevi znamky poskozeni - zadne vybrace pei brzdeni ci haze…
-
-
- 6 odpovědí
- 6,4tis zobrazení
-
-
Ve 4/2018/ jsem zakoupil Karoq 1,5 TSI s automatem. Mám najeto cca 12 000 km. Před týdnem jsem při zajíždění do garáže, při rychlosti cca 15-20 km/h, zaregistroval pískání. Pískání se projevovalo při jízdě rovně i při otáčení volantu. Pokud je vozidlo studené, pískání se neprojevuje. Vozidlo jsem odvezl do autorizovaného Škoda servisu. Při zkušební jízdě servisní technik potvrdil pískání. Musím konstatovat, že servis se snažil zjistit příčinu. Bohužel bez výsledku. Dokonce servis obrousil brzdové destičky. Obávám se, aby při jízdě nedošlo k poškození vozidla nebo k havárii. Rozhodl jsem se nechat vozidlo v servisu a trvat na odstranění pískání. Máte někdo podobnou zk…
-
- 4 odpovědi
- 7,4tis zobrazení
-