Přejít na obsah

Podvozek

Nápravy, tlumiče, pružiny, kola...

32 témat v tomto fóru

1. Letní pneumatiky 1 2 3

• 50 odpovědí
    • 21.2k zobrazení
  2. Zimní pneumatiky 1 2 3 4 8

• 194 odpovědí
    • 78k zobrazení
  3. Jaké disky 1 2 3 4 8

• 186 odpovědí
    • 76.1k zobrazení
    • 21 odpovědí
    • 14.1k zobrazení
    • 40 odpovědí
    • 30.5k zobrazení
  4. Brzdy 1 2

• 47 odpovědí
    • 15.4k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 490 zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 921 zobrazení
  5. Poloosa vůle

• 3 odpovědi
    • 4.5k zobrazení
    • 18 odpovědí
    • 3.6k zobrazení
    • 22 odpovědí
    • 12.4k zobrazení
  6. Paket pre zlé cesty

• 10 odpovědí
    • 18.6k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 1.1k zobrazení
  7. Podvozek na 18

• 8 odpovědí
    • 2k zobrazení
  8. Typový list

• 9 odpovědí
    • 3k zobrazení
    • 11 odpovědí
    • 10.5k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 6k zobrazení
    • 15 odpovědí
    • 11.8k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 3.5k zobrazení
  9. parkovaci brzda

• 17 odpovědí
    • 8.4k zobrazení
  10. Spodní kryt agregátu

• 21 odpovědí
    • 10.7k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 5.9k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 6k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 6.7k zobrazení
    • 25 odpovědí
    • 12.8k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Ahoj, 2200€ neviem či je s pumpou - nešpecifikovali, žiaľ ... Neviem to tak identifikovať, ale ak by bol niekto z okolia ZA / Kysuce, rád to nechám niekomu pozrieť. Mne sa zdá, že sú rozvody v poriadku... Ale ako sa to dá skontrolovať? To nikto nevie podľa mňa presne či rozvod prdne za 100tkm alebo za 10tkm. Práve o to ide, že sa to bojím dať meniť bez prípravku, lebo ak tam je daný nejaký postup pri výmene a nastavení , asi to bude mať svoj dôvod. Toto mi presne odpísali    
    • Nová hra Naughty Dog, Intergalactic: The Heretic Prophet, bude obsahovat tuto futuristickou loď navrženou Porsche. Porsche dělá spoustu opravdu skvělých věcí mimo stavbu aut. Značka má oblečení, boty, doplňky, dokonce i mrakodrapy. Nejnovější projekt Porsche si ale nebudete moci koupit, pokud nejste postavou připravované videohry Intergalactic: The Heretic Prophet. Loď je pojmenována podle konceptu vozu Porsche spolupracovalo s vývojářem Naughty Dog (Crash Bandicoot, Uncharted, The Last of Us), aby přišlo s vlastní vesmírnou lodí speciálně pro nejnovější intergalaktický sci-fi thriller studia. Jmenuje se Porsche 984 Tempest NDX – což naznačuje dvoumístný koncept vozu z 80. let, který se nikdy nedostal […] Článek Porsche navrhlo tuto úchvatně vypadající vesmírnou loď pro novou videohru se nejdříve objevil na SKODAHOME.cz. Zobrazit celý článek
    • kilometre ? - tak uz vidim - 160 000 - takze to menit netreba - ale mozes si u nich nechat spravit kontrolu, aby si mal istotu ? a bez TOHO pripravku sa to imho vymenit (spravne) NEDA  a co by sa mohlo stat - je tu niekde ine vlakno, kde chlapikovi vymenili BEZ TOHO a je teraz cely nestastny, lebo mu motor ide nejak divne tych 2200 je aj s pumpou?
    • Dnes uz taky nefunkcni kessy, ani jedny dvere. Vcera sly alepson zadni, ale trochu nasnezilo... Klicem jsem odemknul. Kazdopadne velke minus, todle se mi u S3 nestalo. Celkove ta citlivost je nejaka divna, kdych myju vuz wapkou s klicem v kapse tak se auto ruzne odemykaz/zamyka. Jinak jsem si vsiml, ze na klici mi problikava cervena ledka, kdyz jsem v blizkosti vozu, to je nejaka signalize ze jsem v pobliz vozidla? 
    • Mno dal som si to zatiaľ naceniť v 2x Autorizákoch. 1. 2200€ cca 2. čakám 3. CP mimo autorizáku cca 450€ bez DPH... Ako, 2k € sa mi zato fakt nechce dávať. Je tu prosím niekto fundovaný kto vie povedať, či sa to dá nejakou metódou vymeniť bez toho prípravku, čo by sa prípadne mohlo stať ak by ... ? Ide o to, že ACT 2 válce mám aj tak OFF.  Ďakujem
  • Vytvořit nový...