Přejít na obsah

41 témat v tomto fóru

1. Koupě ojeté Octavie 4

• 16 odpovědí
    • 6.3k zobrazení
  2. Octavia IV FL 1 2 3 4 19

• 462 odpovědí
    • 70.3k zobrazení
    • 12 odpovědí
    • 8.9k zobrazení
    • 391 odpovědí
    • 115.3k zobrazení
  3. Škoda Octavia IV 1 2 3 4 127

• 3.2k odpovědí
    • 726.8k zobrazení
    • 9 odpovědí
    • 518 zobrazení
    • 32 odpovědí
    • 3.3k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 711 zobrazení
    • 11 odpovědí
    • 1.5k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 702 zobrazení
    • 12 odpovědí
    • 1.3k zobrazení
  4. Prodej vozu

• 4 odpovědi
    • 928 zobrazení
    • 14 odpovědí
    • 2.3k zobrazení
    • 10 odpovědí
    • 3.3k zobrazení
    • 8 odpovědí
    • 6.8k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 1.8k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 1.2k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 2.7k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 1.7k zobrazení
    • 15 odpovědí
    • 4.4k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 9.7k zobrazení
    • 23 odpovědí
    • 23.8k zobrazení
  5. Zabezpecenie O4 s dsg

• 1 odpověď
    • 3.1k zobrazení
    • 38 odpovědí
    • 15.2k zobrazení
    • 154 odpovědí
    • 44.1k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• @Radomír  RS-e je podle mě jen skloňování. V názvu tématu je 2.0TSI   Ohledně volnoběhu není třeba žádný servis, protože se nejedná o zvýšený volnoběh, protože když zastavíš s zapnutým autoholdem, tak auto nepřepne do neutrálu. Je stále zařazená rychlost, motor je připravený na rozjezd ( stejně tak se předpokládám chová i tvoje nafta). Já si jen myslím, že je rozpojené nějaké spojení, díky čemu pak se jednoduše auto rozjede, bez nutnosti řazení. A i kdyby ne, tak lamely jsou v oleji, takže se hned tak nepřehřejí. Pokud ale vidím, že budu stát dlouho, dávám N nebo P.
    • Bylo mi řečeno, že na scalu s motorem 1.5, 15tky kola nejdou nasadit skrze větší brzdy, ale asi si to prodejce spletl, tak sem se jen chtěl zeptat jestli s tím nemá někdo zkušenost... Dík za odpověď, odpoledne to vyzkouším sám  
    • Letos Kumho Ecosta HS51 a mlaskám si, tichounké a jízdní vlastnosti perfektní. Vesel jsem se do 5500kč za všechny 4 pneu.
    • Je hodně dole, mně stačilo prostriknout konektor wdckem.
    • › Upoutávka odhaluje první designové detaily nejvýkonnější varianty modelu Elroq› Digitální světová premiéra proběhne ve čtvrtek 3. dubna 2025 v 10:00 středoevropského času› Zcela nový Elroq RS bude mít veřejnou premiéru na Milan Design Week 2025 ŠKODA Elroq RS Škoda Auto zveřejnila upoutávku na zcela nový model Elroq RS, která nabízí první pohled na jeho exteriér i interiér. Světová premiéra nejdynamičtějšího modelu řady Elroq se uskuteční 3. dubna v 10:00 středoevropského času a bude živě přenášena na oficiálním kanálu YouTube značky Škoda. Veřejnou výstavní premiéru pak Elroq RS bude mít na Milan Design Week 2025, který se koná od 8. do 13. dubna.  Upoutávka představuje klíčové prvky exteriéru a interiéru, včetně řady černých […] Článek První upoutávka na Škoda Elroq RS se nejdříve objevil na SKODAHOME.cz. Zobrazit celý článek
  • Vytvořit nový...