Přejít na obsah

20 témat v tomto fóru

• 0 odpovědí
    • 965 zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 8k zobrazení
    • 23 odpovědí
    • 807 zobrazení
    • 51 odpovědí
    • 31.8k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 709 zobrazení
  1. Teplota spojky je vysoká

• 3 odpovědi
    • 603 zobrazení
  2. Škripajúci zvuk

• 1 odpověď
    • 412 zobrazení
    • 1 odpověď
    • 766 zobrazení
  3. DSG převodovka

• 14 odpovědí
    • 5.9k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 1.1k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 2.9k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 2.9k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 1.6k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 3.3k zobrazení
    • 12 odpovědí
    • 17.1k zobrazení
    • 23 odpovědí
    • 13.9k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 4.2k zobrazení
    • 40 odpovědí
    • 18.1k zobrazení
  4. MQ 281 6F

• 2 odpovědi
    • 5.4k zobrazení
    • 9 odpovědí
    • 7.3k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Už som vymenil aj ja, tiež za Stabilus, akurát na mojich nebol žiaden nápis modrou farbou. 🤨 Stálo ma to dvacku za pár, fungujú dobre, takže spokojnosť.
    • Moje 2.0 TSI 140 kW (DNNA) má tiež 800 otáčok ak stojím na brzde v režime D, takže to naozaj vyzerá na nejakú vlastnosť RS-ka. Čo sa týka odpovedí AI, to neberte ako jednoznačnú vec! Umelá inteligencia si často vymýšľa. Ak prezentujete niekde informácie z AI, tak skúste od AI získať od "nej" aj zdroj danej informácie!
    • Dobrý den, potřebuji poradit. Po natankování prémiového paliva na ONO mi vyskočila kontrolka motoru. Vše běží standardně a nevšiml jsem si žádných změn v chování motoru. Až dnes jsem jel do kopce cca 50 km/h a auto se na chvilku v malých otáčkách začalo trochu cukat. Nevěděl by někdo v čem může být problém ? Díky za odpovědi.
    • Rozvody sem nechal vyměnit jelikož sem myslel, že je problém v nich ale byly vporadku, takže zbytečná vymena a servis poté zjistil, ze jde o tzv.  Westgate u turba, taková regulace, které trvá než vymezi vuli. Absolutně nevadí provozu 🤷‍♂️ pri studeném startu se dá sáhnout k turbu na ten díl a ověřit ze to dělá to regulační tahlo
    • Zdar, je to stara tema, nechcem zakladat novu. Je teplejsie a spustil sa mi sekundarny vzduch,, pocas toho ako ide tak motor ma priserny volnobeh, dokonca chcipne. Predtym este riadne zakolisu otacky. Rozbehnut je nemozne, na jednotke to ide akoby na jeden alebo 2 valce. Hned ako sa sekundarny vzduch vypne, tak motor ide normalne.. Nejaky napad? 
  • Vytvořit nový...