Voice Vloženo 26. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2011 Já taky vždycky dolíval vodu z kohoutku, tak jak v servisu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 26. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2011 Ona voda z kohoutku zase až tak na závadu nemůže být. Sice destilka to není a Demi voda už ani náhodou, ale vzhleden "k tepené" úpravě v chladiči hnít nebude a nějaké ty minerály to také nezaserou, takže jaképak, když je nejhůř nic se tím nezkazí a není potřeba to následně vypouštět a měnit za orig náplň. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANScz007 Vloženo 27. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2011 Mi šlo spíš o to že pokud se ta kapalina bude u tohohle motoru muset tak často dolévat a dolévalo by se to jen tou vodou,tak jestli by se časem nějak více nenaředila a nebyl by pak problém třeba v zimě při větších mrazech se zamrzáním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voltys Vloženo 25. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2011 V současné době najeto 14000km, hladina kapaliny přesně mezi min a max, hladina oleje stejná a to jsem absolvoval cestu do Chorvatska, auti jsem nešetři pořát 160-180km/hod po dálnicích, spotřeba teda 7,3l. Jinak maximalka 195km/hod, podle navigace 187km/hod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voodoo123 Vloženo 15. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2011 mne sa tiež stráca chlad. zmes. Možné to je, že uniká do sania, tak som dnes schválne povyťahoval podtlakove hadičky z čerpadla až po sanie či tam nájdem nejakú kvapalinu a nenašiel som tam ani kvapku, zdali sa mi čisté a suché. Tak fakt neviem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 8. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2011 Koukám, že je lepší si počkat, až to vychytají. Možná. Jinak s mi zdá, že se zase jedná o něco povedného, jako je HTP 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brixi Vloženo 11. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2011 tak ja mám vodu tesne pod minimom odkedy som to auto kúpil a ked povolím uzáver tak mi to vyskočí cca 2 cm na min. zaujímave čo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galeo Vloženo 11. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2011 To je úplne normálne, takže s tým si nerob starosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 11. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2011 U 1,4 16V jsem byl po roce a půl cca. 1 cm pod spodní ryskou. Nijak na to nereaguji a prostě jsem dolil. Ale je fakt že u staré Octy 1,9 TDi si už ani nepamutuji kdy jsem naposledy doléval, to bude mnoho let ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
francesco3 Vloženo 7. leden 2012 Sdílet Vloženo 7. leden 2012 (editace) No mám pocit, že mi kapalina taky ubývá - mám najeto asi 7000 a kapalina je asi centimetr pod MIN ryskou, tak už se taky chystám to dolít. Je to teda normální? Editováno: 7. leden 2012, autor: francesco3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 18. leden 2012 Sdílet Vloženo 18. leden 2012 Ach jo, kdy automobilky zase dostanou rozum??? Nerozumím tomu downsizingu a rozdíl doplnit turbem:( Nic na tom ekologickýho vůbec není. Proč neudělají nějakou 1.4 s 80kw a je po prdeli. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferisko Vloženo 19. leden 2012 Sdílet Vloženo 19. leden 2012 (editace) Caute, tiez sa mi stracala kvapalina ako som pisal na predchadzajucej strane. V mojom pripade to bolo sposobene chybnou vyrovnacou nadrzkou. Po vymene uz asi 8000km je pokoj. Editováno: 19. leden 2012, autor: Ferisko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jairo Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 Len taky postreh: na vsetkych fotkach z motoroveho priestoru maju ludia chladiacu kvapalinu cca v polovici medzi MIN-MAX a nizsie.Aj mne na MAX drzala len par dni.Potom kleslo na polovicu a drzi stav...zatial. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 Mi to udělalo cca měsíc po koupení taky- ten pokles, technik to dolil a od té doby klid, ťuk,ťuk. Nes.át se ty rozvody tak o motoru ani nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2013 V 13. 7. 2013 na 11:00, taktik napsal: Caute,vcera navrat z Ulcinju cez Albansko,Bosnu,Chorvatsko,Madarsko.CCa 1300km,okrem Madarska kopcovity teren,Madarsko-jedina dialnica cca 300km,nalozene auto 4ludia a batozina po plato.Rychlost po cestach cca 90-100-120.,dialnica 120km-h. Mam dotaz.Po prichode domov som otvoril motor a chladiace zmes je cca 2cm pod min ryskou.Pred odchodom som auto kontroloval,bola presne v strede.Netocim viac ako 3500....pri jazde mam 5kvalt,takze trvale pod 3000. Vas nazor??? Jednoznacne idem do servisu...ale pytam sa. 63kW,5kvalt 1,2TSI Toto se u motorů 1.2 TSI občas stává. Má to způsobovat podtlaková regulace vodního čerpadla - chladící kapalina tudy údajně prolíná do sání motoru, takže nikde není viditelný úkap. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 13. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2013 taktik dolej tú vodu a sleduj či bude pokračovať únik ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taktik Vloženo 16. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2013 takze povolil som vicko nadrzky....podtlak sa vyrovnal a hladina vystupila takmer do normalu...takze vyzera to ok...aj ked som netusil,ze podtlak bude az taky silny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikyviky Vloženo 3. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2013 hm tohle jsem i na jinýném autě ubytek chladící kapaliny , okruch byl silně natlakovaný ! pa otevření víčka od nadobky chladíci kapaliny se hladina vrátily do normalu , a čim to bylo prasklinka v těsnění hlavy motor nepatrně tlakoval chladící okruch ! vymněna těsnění ! chladíc směs se stracela přez přetlakový přepad na naodobce ,později motor začal papa vodu jinak pokud mizi z chladícího okruho chladíci smněs je to vždycky špatně !!! servis pokud je auto nové v zaruce a nenchat se odbýt tím že to je normální ! normalní to není !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 3. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2013 Že by znovu doba 120tek??? Aby se člověk bál to nastartovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 31. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2014 stav km 6150 1mm pod min ryskou a ide sa do servisu :/ ale ja sa teším ísť do servisu a neplatiť to pokukám zatiaľ yeti a octy a Roomy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Finley Vloženo 1. Září 2014 Sdílet Vloženo 1. Září 2014 takze povolil som vicko nadrzky....podtlak sa vyrovnal a hladina vystupila takmer do normalu...takze vyzera to ok...aj ked som netusil,ze podtlak bude az taky silny... Mám stejnou zkušenost a od té doby se hladina nemění a je v normálu, tj. cca 3 roky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 20. Září 2014 Sdílet Vloženo 20. Září 2014 (editace) Jak to mate kluci s fridexem..ja před měsicem doléval a teď sem zase asi půl centimetru pod riskou max..zas ubylo Editováno: 20. Září 2014, autor: unuc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
legomaniak Vloženo 20. Září 2014 Sdílet Vloženo 20. Září 2014 Dolil jsem Kapalinu jednou za dva roky. Jinak nějak kapalina nemizí. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 20. Září 2014 Sdílet Vloženo 20. Září 2014 Já před měsícem a dneska zase ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 20. Září 2014 Sdílet Vloženo 20. Září 2014 tak to už nieje v norme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.