Jan R. Vloženo 25. Duben 2016 Sdílet Vloženo 25. Duben 2016 JJ, souhlasím, já bral F3 HB, Combi. LB a sedan je jiná. Ale v rodině máme 13 let F. sedan, stojí na ulici většinou v řadě, převážně s ním jezdí máma a nárazníky netknuté. Ale jen můj názor, každý ať si do auta objedná, co chce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 25. Duben 2016 Sdílet Vloženo 25. Duben 2016 (editace) Jo, F sedan jsem měl taky, ten byl relativně v pohodě... Krátká Fabka je jiná, tam tyhle kravinky člověk by neměl potřebovat... Editováno: 25. Duben 2016, autor: Rypicong 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 25. Duben 2016 Sdílet Vloženo 25. Duben 2016 kamera je super na čemkoliv... to je prostě fakt! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronall Vloženo 25. Duben 2016 Sdílet Vloženo 25. Duben 2016 No já mám taky F3 HB a můžu říct, že jsem rád za zadní senzory a to řídím dlouho. Měl jsem HB F1, kde nebylo nic, ale kupodivu navzdory malému pravému zrcátku na F1 sem měl odhad lepší, jak tady na F3 kde je sice zrcátko větší, ale řekl bych že hodně zkresluje a ten tvar skla je taky nic moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 25. Duben 2016 Sdílet Vloženo 25. Duben 2016 No, jak si tady tak ruzne ctu, jak to ma kdo obouchane zepredu, zezadu, ze stran, tak mam pocit, ze by se sensory mely davat i do dveri... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 25. Duben 2016 Sdílet Vloženo 25. Duben 2016 FI sedan má velké zadní okno, takže je i přes kufr hezky vidět. Super se parkuje s Roomsterem. FIII už má hodně vyhnané plato nahoru. No ale zaplať pámbu, že si každý může koupit co chce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 25. Duben 2016 Sdílet Vloženo 25. Duben 2016 No, jak si tady tak ruzne ctu, jak to ma kdo obouchane zepredu, zezadu, ze stran, tak mam pocit, ze by se sensory mely davat i do dveri... Vsak bocni senzory ma mraky aut, i od Skodovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 27. Duben 2016 Sdílet Vloženo 27. Duben 2016 Je to spis filozoficka otazka - zaparkuju klidne bez senzoru, ale na soucasne OIII jich mam 12 plus zadni kameru. Kdyz mi to jen jednou pomuze neodrit auto treba z nepozornosti, stalo jejich porizeni to za to. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jara-i Vloženo 27. Duben 2016 Sdílet Vloženo 27. Duben 2016 (editace) Tak jsem trochu zmatenej... právě mi prodejce sdělil, že od MR2017 nejde objednat Alarm se safesystémem bez Kessy - že to je spojený... V konfigurátoru to sice tak je, ale podle ceníku by to jít mělo ke Style za 5000/9500 (bez/s)... Nebo jsou zmatený oni? :-) EDIT: Aha, tak omluva... Změnili to už i v ceníku... Měl jsem ho vytištěný z týdne po oficiálním vydání... Takže alarm se Safe systémem je tam nyní opravdu automaticky s Kessy... bez nelze... Řádka, co tam předtím byla za 5000 bez zmizela... Editováno: 27. Duben 2016, autor: Jara-i Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 27. Duben 2016 Sdílet Vloženo 27. Duben 2016 Ceníky je potřeba brát s rezervou, jsou tam často chyby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laddis Vloženo 8. Květen 2016 Sdílet Vloženo 8. Květen 2016 Zdravím a omlouvám se za možná hloupý dotaz Chtěl bych se majitelů FIII zeptat, jak se poprala s rolí rodinného vozu? Chceme vyměnit naší současnou jedničkovou Octu za něco fungl nového. Byli jsme skoro rozhodnutí jít do Rapida liftback. Máme čtyřletou dceru, která by vzadu oproti Octě měla až nadbytek místa. Po zkušební jízdě s Rapidem nám prodejce „bohužel“ nabídnul jízdu s kombíkovou Fabií ve stejné motorizaci. No a my jsme zjistili, že kromě toho místa vzadu nevíme, proč vlastně chtít Rapida. Oba jsme měli z jízdy ve Fabii mnohem lepší pocit, více nám vyhovoval interiér, kufr úplně dostačující atd. Že bude za menší peníze nabušenější výbavou je samozřejmý. Protože jsme všichni menší postavy, přišlo nám to při zkušební jízdě vzadu OK, zhruba na úrovni současný oktávky. Rád bych ale znal vaše postřehy z dlouhodobějšího používání s dětmi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k0j0t Vloženo 8. Květen 2016 Sdílet Vloženo 8. Květen 2016 Jsme 4, děti 5 a 8 a místa dost. Odpověděl sis sám, vzadu je kratsi-to je fakt. Stačí být středního vzrůstu, nejezdit se sedačkou v horizontální poloze a děti vzadu v pohodě. Když si za sebe sednu sám, nemám problém s mistem. Za mě ano i na delší dovolenou s rodinou. Jen to chce při balení použít hlavu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elkanera Vloženo 8. Květen 2016 Sdílet Vloženo 8. Květen 2016 U nás v pohodě. Děti spokojené, na nedostatek místa ještě neremcaly. Větší měří asi 150 cm a sedí za mnou (185 cm) a nikdy jsem stížnosti neslyšel. V létě jsme byli v Itálii (cca 900 km) a naprosto v klidu. Kufr pojme opravdu dost. Cestu tam jsme navíc dali za 5,5l/100km, protože na dálnici byla furt nějaká omezení, takže jsem jel tak kolem 100km/h. Za mne bych s klidem doporučil, na druhou stranu Rapida jsem možnost vyzkoušet nikdy neměl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laddis Vloženo 8. Květen 2016 Sdílet Vloženo 8. Květen 2016 Díky za info. Při brouzdání tady v sekci jsem našel i nějaké fotky s autosedačkou a je to přesně ja píšete http://forum.skodahome.cz/topic/132111-detsk%C3%A1-autoseda%C4%8Dka/ Zatím to vypadá, že se brzo přidám k čekatelům na FIII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 8. Květen 2016 Sdílet Vloženo 8. Květen 2016 muzu ti dat srovnani ..... a to takove, ze krome mista na zadnich sedackach a nepatrnych rozdilech v kufru od toho moc necekej, jsou to temer totozne auta, doposud nebyli ale jelikoz rapid uz dostal i elektriku z FIII tak uz jsou jeste vic na chlup stejne,... ba i nakonec mi prijde podvozek u FIII oproti rapidu vice jistejsi a clovek si muze vice dovolit. Samozrejme vnitrni prostor bude v Rapidu taky o neco vetsi nez FIII Takze za me urcite FIII combi ...... sam jsem jednu objednal a taky jsem vahal na Rapidem ale SB a pak rikam na co, k cemu .... Nicmene, je to tvoje volba a musis sam vedet co chces Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 10. Květen 2016 Sdílet Vloženo 10. Květen 2016 Končí jeden z mála přímých konkurentů combi - v létě vybíhá Ibiza ST a nová nebude. Místo toho "Ibiza SUV". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laddis Vloženo 10. Květen 2016 Sdílet Vloženo 10. Květen 2016 (editace) Tak nakonec asi rozšířím řady zdejších majitelů Fabie (resp. čekatelů ). Když to klapne, chtěli bychom jí v sobotu objednat Editováno: 10. Květen 2016, autor: Laddis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 10. Květen 2016 Sdílet Vloženo 10. Květen 2016 v sobotu v září bude doma;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 10. Květen 2016 Sdílet Vloženo 10. Květen 2016 Končí jeden z mála přímých konkurentů combi - v létě vybíhá Ibiza ST a nová nebude. Místo toho "Ibiza SUV".Ať jdou všichni s těmi pseudo SUV do zádele. Fakt nuda a otrava pořád dokola. Třeba Hnůjdej mě při jejich věčně stupidní a vlezlé reklamní propagandě mentálně postiženého Vošického docela rozesmál, že obyčejným, řekněme "stylovým" (ale o tom by se dalo taky hodně diskutovat) oplastováním malého kompaktu (i20) mohou auto nazvat "SUV"..Odesláno ze smartphonu Sony Xperia™ Z3 přes Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabia10mpi Vloženo 10. Květen 2016 Sdílet Vloženo 10. Květen 2016 (editace) Tak "překvapivě" je ovládání adaptivního tempomatu řešené stejně jako u OIII, tedy druhá páčka pod páčkou blinkru: veľmi "zaujímavá" konfigurácia : automat tzn. tsi81kW alebo tdi aut. klíma šport.+vyhrievané sedačky lakťová opierka bezkľúčové štartovanie adaptívny tempomat ale napriek tomuto všetkému : ZÁKLADNÉ RÁDIO (blues) Editováno: 10. Květen 2016, autor: fabia10mpi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laddis Vloženo 10. Květen 2016 Sdílet Vloženo 10. Květen 2016 v sobotu v září bude doma;) Pokud to proběhne tak, jak slibuje prodejce. Jen aby z ní nakonec nebyl dárek pod stromeček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laddis Vloženo 10. Květen 2016 Sdílet Vloženo 10. Květen 2016 To je chyba v konfigurátoru. I když přidáš Bolero nebo např. paket multimedia plus, v náhledu zůstává pořád základní Blues. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabia10mpi Vloženo 10. Květen 2016 Sdílet Vloženo 10. Květen 2016 Á multifunkčný volant v kombinácií so základným rádiom (blues) sa ani nedá mať-nezmysel . Tým sa to vysvetľuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marousek Vloženo 28. Červen 2016 Sdílet Vloženo 28. Červen 2016 Zdá se mi to jako vtip, ale asi to bude pravd http://autosalon.iprima.cz/skoda-predstavila-fabii-kofola-ne-neni-vtip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marousek Vloženo 28. Červen 2016 Sdílet Vloženo 28. Červen 2016 Tak ještě oficiální zdroj http://www.skoda-auto.cz/news/pages/2016-06-28-fabia-limit-edice-kofola.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.