Jirik.DC Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 Chcem sa opytat.Ja mam climatic.Mne to staci len by som chcel vymenit radio za navigaciu original.Je to mozne len tak ,alebo treba menit cely ten plast okolo? Navi má trošku jiný tvar, takže měníš i ten rámeček kolem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendaT4 Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 vše potřebné jsem mu nechal za 4.000kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 vše potřebné jsem mu nechal za 4.000kč asi se za tebou někdy stavím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Giacomo Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 asi se za tebou někdy stavím tak to i já.. jen teda počkám až nafasuju auto.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendaT4 Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 není problém,jen to není furt skladem,ale vždy to umim sehnat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Giacomo Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 není problém,jen to není furt skladem,ale vždy to umim sehnat. jak jsi psal, že je k tomu potřeba kus kabelovýho svazku.. to znamená že se tam nějakej kus jen vymění a nebo se to musí uštípat a nějak hrubě napojit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 jak jsi psal, že je k tomu potřeba kus kabelovýho svazku..to znamená že se tam nějakej kus jen vymění a nebo se to musí uštípat a nějak hrubě napojit? část přepinuješ a část musíš napojit do svorek, prostě jako u OI, když se to dělá kvalitně, tak jebačka na 3h jen s elektrikou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Chcem sa opytat.Ja mam climatic.Mne to staci len by som chcel vymenit radio za navigaciu original.Je to mozne len tak ,alebo treba menit cely ten plast okolo? Pokud máš rádio origo ze Škodovky je ten plast okolo myslím stený.On není nijak drahý já jsem ho kupoval ve Škoda-servisu a byl za cca 500,-CZK.Stav se ve svém nejbližším škodováckým servisu a oni ti to řeknou z ETKY přesně a i u nich ho bez problémů koupíš pokud bude třeba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Giacomo Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 A teď jedna taková netradiční otázka.. mám jeden zásadní problém.. nelíbí se mi panel climaticu... a chtěl bych si do auta dát panel z climatronicu... lze tímto panelem bezproblémů ovládat climatic? jak je to se zapojením? a dala by se u toho zprovoznit funkce auto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Giacomo Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 ale na tý funkci auto netrvám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Giacomo Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 opravdu to nikdo nevíte jestli to jde nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Climatronic je výkonnější než Climatic? Nebo jak lze vysvětli že ve dvou stejných autech, motorizacích jen s rozdílnou výbavou jsou u té lepší výbavy dva větráky a u té horší jen jeden? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 (editace) Ne, nelze! každé topení funguje jinak Climatic i climatronic mají jen jeden ventilátor topení pokud myslíš na chladiči, tak od konce MR08 už se dává jen jeden velký větrák u některých motorizací je pravda, že se dával jen jeden a někdy dva, záleží kam bylo auto určeno - země atd Editováno: 19. Červen 2009, autor: rolbař Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Jo myslel jsem větráky na sahaře. Takže od MR08 se dává jen jeden. Z jakého důvodu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 protože je větší a výkonější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lazaruslong Vloženo 25. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2009 Hojte. několik lidí se tu několikrát ptalo a nedostalo odpověď. Tak to zkusím zase. Na kolik by vyšla komplet přestavba climaticu na climatronic? Zajímá mě pouze orientační suma. Ne kde co a za kolik a tak. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 25. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2009 Mám 2008,climatic a vzadu švihadla.Předělávám to na climatronic a el.okna vzadu.Climatronic je asi 2006,je i s el.topením. I zadní desky do dveří...Kdyby byl climatronic 2008 a i desky,tak je to ten nejmenší problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lazaruslong Vloženo 25. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2009 Mám 2008,climatic a vzadu švihadla.Předělávám to na climatronic a el.okna vzadu.Climatronic je asi 2006,je i s el.topením. I zadní desky do dveří...Kdyby byl climatronic 2008 a i desky,tak je to ten nejmenší problém. a na kolik počítáš že to vyjde peněz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 25. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2009 nemám spočítáno.Díly mi tu leží na zemi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 25. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2009 Hojte. několik lidí se tu několikrát ptalo a nedostalo odpověď. Tak to zkusím zase. Na kolik by vyšla komplet přestavba climaticu na climatronic? Zajímá mě pouze orientační suma. Ne kde co a za kolik a tak. Díky Co odhad do nějakých 20.000, podle toho, jak se ti podaří poshánět věci. A necituj bezprostředně předchozí příspěvky, ju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikki Vloženo 27. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2011 Zdravím, jelikož jsem těsně před objednáním nové škodovky, tak přemýšlím jestli má cenu si připlatit za Climatronic (13100.-) nebo jestli si vystačit s manuálem. Miki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 27. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2011 Za mne jednoznačně připlatit, prt tohle je jedna z věcí, kterou následně levnějc nejde dodělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 27. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2011 Pokud můžeš, připlať si. Rozdíl mezi mechanickou klimou a dvouzónovým automatem je neskutečnej. Těch 13 000 Kč za ten komfort stojí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikki Vloženo 27. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2011 Připlatit můžu, jdu do něj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grey Vloženo 27. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2011 Dobra volba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.