Přejít na obsah

Čekání na Rapida - koupě nového vozu


manfroto

Doporučené příspěvky

to je dobrý, levnější než nějaký pořádný zabezpečení. spíš by mě zajímalo, jestli to v praxi funguje tak jak tvrdí. nějak nemám důvěru v pojistky, dycky je něco malým písmem pod čarou :-D

Tak ale to je tvoje chyba, ze si tu smlouvu neprectes celou i s tim co je pod carou a malym pismem. Nemam problem to tam u nich studovat treba pul hodiny a oni s tim nikdy taky nemaji problem. Pojistovna mi vzdy dala presne tolik, kolik jsem ocekaval, ze mi da. Osobne nemam naprosto zadnou spatnou zkusenost. Dost tech urban legends o krvelacnych pojistovnach je spis neschopnost lidi si precist smlouvu a vubec vedet proti cemu a jak jsou pojisteni.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

je fakt, ze to nectu, jelikoz nic nikdy nikomu nepodepisuju a zadny financni produkty a levnejsi energie nepotrebuju :-) pokud mam o neco zajem, tak si zjistim sam vsechno predem. zabezpeceni a dobry pojistky jsem resil naposled u felicie, ja jsem ten typ "mne se to nemuze stat" kdybych ale bydlel ve meste a musel parkovat pred panelakem, tak mam GAP zcela urcite.

jeste trochu OT, kdyz jsem byl jako dobrovolnik odklizet nasledky povodni, tak jsem byl svedkem toho, jak vyplaveni nahaneji pojistovaka s kverama. ono totiz povoden a zaplava jsou rozdilny veci a muze to byt i tucne napsany, ale vyznam pochopis az ti vznikne skoda :-D

Editováno: , autor: vormen
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Myslím že ten už má jasno.. Přeci říkal že počká až vyjde Fabia III.:D:D Rapid Style není špatná nabídka, ale mohli k tomu přihodit aspoň ty senzory. Teď bych si nedokázal představit že někam parkuju bez nich. Né kuli pohodlí, ale kuli tomu že z  Rapida není nic vidět při couvání ve zpětném zrcátku. :-(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No to asi neni. Ale auto ti konci hned za zadnim oknem, tak ty senzoty nejsou tak potreba. U rapida tam mas jeste peknej kus kufru a tam uz se to odhaduje dost blbe a senzory jsou rekl bych nutnosti. Dalsi moznost je pri parkovani vystrcit manzelku at ukazuje:-) To by ale asi dlouho nevydrzelo:-)

Editováno: , autor: vlakras
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...
  • o 3 týdny později...

To ne, to by bylo maso-uzeniny. Těžké rozhodování.

Proč m-u? Fabia takto vytuněná jezdí taky,i Yeti to má s Roomem přímo jako fabrická úprava. Vše je věcí vkusu, citlivosti přelepu a šikovnosti natahovače folie.

 

Viz moje pohybovadlo, jak jsem upravil panoramu

 

http://forum.skodahome.cz/topic/118523-strieborny-room-12/

Editováno: , autor: KubinoPv
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3 týdny doprava?? Snad 3 dny max... Pak nějaký den na doklady a přihlášení. Auto je z MB a ne u Turecka. Ovšem co si zažil kolega Artigas s Yetim bylo až neskutečné. Auto díky tomu dostalo přezdívku "Tulák"...

Editováno: , autor: KubinoPv
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kvůli jednomu autu přeci nepojedou celým kamionem, čekají až ho naplní na směr vašeho dealera a holt to někdy trvá dýl.

Já čekal jen 9 dnů od výroby po předání, protože můj dealer měl objednáno víc aut na jeden závoz. 30.4. RAPID vyroben, 3.5. expedován z MB, 6. a 7.5. kontrola a příprava auta u dealera, předávka "až" 9.5. kvůli tomu, že do toho vlítl svátek 8.mýho. A to byl na mě prodejce hodný, odjížděl jsem bez VTP (ŠKOFIN ho nestihl včas poslat), ten mi zaslal o týden později.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk odbral (a) toto téma

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...