Clint Vloženo 24. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2012 Alespoň je vidět, co lidi nejvíce kupujou, benzíny! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 24. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2012 lae kulovi, je videt, ze lidi co kupujou benziny malo nekde jezdi a maji cas jezdit na srazy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 24. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2012 v nejhorsim muzu vzit Peugeot 307 1.6 HDI 66KW nebo Filcku 1.3 MPI 50KW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 25. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2012 Alespoň je vidět, co lidi nejvíce kupujou, benzíny! prdlajs... realita je taková, že lidi s TDI se dostanou AŽ ZA HRANICE, kdežto s TSI se ani k těm hranicím nedostaneš Tak, a teď do mě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 25. Listopad 2012 Myslíš jako že teď TDIčka jezděj kupovat levnější naftu za hranice jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 25. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2012 (editace) No jo chtělo by to nalákat ještě nějaká ta TDI aby byla diskuze ještě živější Editováno: 25. Listopad 2012, autor: stanmar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 25. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2012 Doufám že bude hezky...objednej počasí Clinte a čekej mě taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TSI Vloženo 26. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2012 To jo, musí být alespoň sucho. Zasviněným autem nebudu nikde dělat ostudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2012 (editace) Chlapi nebuďte slečinky, dojet musí každej i v metru sněhu! Beztak budeme v teple a suchu.... Auto je od toho, aby sloužilo a ne aby jste sloužili vy jemu, vždyť není zadarmo, tak ať maká. Beztak to za deset let zrezne.... Editováno: 26. Listopad 2012, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 26. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2012 Ahoj kluci, mohlo by se kvam vtirnout jedno Tfsi-čko?:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 26. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2012 Ja myslim, ze urcite Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 26. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2012 tak si tam čichejte ty svý benzínový výpary... u mě to vypadá zřejmě podobně jako u Mava, tzn. my budeme čudit saze na západě za hranicemi ale mrzí mě to, že zřejmě nedorazím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2012 Arlo, budeme rádi, když dorazíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2012 tak si tam čichejte ty svý benzínový výpary... u mě to vypadá zřejmě podobně jako u Mava, tzn. my budeme čudit saze na západě za hranicemi ale mrzí mě to, že zřejmě nedorazím Jen jim to tam pořádně zadehtuj, ekologům germánskejm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 26. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 29. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 (editace) Ozi Toretto: mel bych dotaz. Mam nastavene denni sviceni z fabriky na O2 Tour a zajima mne, zda-li lze nechat svitit jen rucicky a prehodit predni svetla na mlhovky (aktualne auto sviti i vzadu a to nechci, ze zakona to neni nutny ne?). Je to tak ok ci ne? A jeste idealne na cudlik, pac mi hrozne vadi, kdyz startuju a svetla uz svitej a potom ze si nemuzu v noci zajet do krovi s nastartovanym motorem . A dalsi dotaz bych mel, funkce corner by sla a mela by vubec smysl? Nesvitej tyhle mlhovky jen do predu a tim padem by to bylo k nicemu? Samozrejme by to neslo pouzit s bodem 1. Edit: jasne ze nafta je lepsi, jen se kvuli dnesnim cenam nafty a vysokym nakladum na udrzbu a servis vyplati jen malokomu, ja oktu kupoval v dobe, kdy nafta stala 22Kč a benzin kolem 25 či možná i víc. Edit: a tak zasranej vejfuk jako mam ted s MPI jsem nikdy nemel Editováno: 29. Listopad 2012, autor: Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 29. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 Radius: corner by ti podle me jit meli a smysl to samozrejme ma, pri male rychlosti to prisvecuje dostatecne a nad 50 to stejne nesviti denni a corner se nevylucuje, corner sviti jen pri poloze auto (sviti klasicka svetla) nebo pri zapnutych svetlech na to denni by jsme se museli podivat, nevim presne jak to ma OII Tour - si prvni kdo by neco takoveho po me chtel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 Tedy Ozi, to ti povidám, esli mi ty cornery na tom srazu nenaprogramuješ, tak nejsi chlap! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 29. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 clinte, udelam co pujde a v nejhorsim tam nekomu behem kavy nenapadne vymenime jednotku 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 (editace) Ale to je jen mezi náma Mně by se docela hodily, ráno jezdim takovou trasu a blbě se ve tmě trefuju na nájezd k dálnici, dálkovky sou mi prd platné.... Editováno: 29. Listopad 2012, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 29. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 ja myslel ze ma O2 FL 2 zarovicky v mlhovkach, 1 prave co sviti do boku a tim pomaha a druha, ktera funguje jako mlhovka, koukal jsem na fotky superba 2 a tam se mi taky zdalo, jakoby mel 2 zarovky zkus tedy zapatrat jak na denni sviceni a jak na corner, kolik za to a okta je z dubna, jesti potrebujes vedet vic, tak pm btw: jak je to se zarukou skodovky (auto je na lizacku) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 29. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 Clint: jasny, prece to nebudeme nede vytrubovat Radius: dve zarovky tam jsou, ale jen kdyz mas denni sviceni u mlhovek, ta jedna je prave na denni sviceni a druha je na mlhovku + pripadne cornering zaruka neni problem, neprijdes o ni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 29. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 Ozi, takový malí dotaz?? :-) nedáme spanilou jízdu z Prahy nebo od někud se sejít po cestě? :-) a pak jak mám přední RS nárazník tak tam mám Ledky které mi bohužel svítí na 100% pořád vím že přes VAG by to šlo ošéfovat aby mi to svítilo jen jako denní a když pak zapnu hlavní světla tak zase bohužel úplně zhasnou ale bylo by to asi lepší než aby svítily pořád na 100%...když jezdím ráno do práce tak mě občas někdo vyprudí dálkovejma že mi ty ledky asi moc svítí v té tmě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 29. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 Hurikan, no uvidim, jeste nevim jestli pojedu z Prahy, ale pokud jo, tak muzem jet spolu jinak ty ledky pak neni problem nastavit, je to na tobe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 29. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 tak ju, když někdo pojede z Hostivic nebo okolí tak můžeme spolu... Super, musím se ještě rozhodnout..nechci se toho moc zbavovat ale zase nechci vypadat jako exot co lidi sere z Ledkama.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky