RomanR25 Vloženo 15. Září 2014 Sdílet Vloženo 15. Září 2014 sice zde není bazar? cena za sadu páčky,kabeláž.návod 2500,- kč včetně pošty 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Září 2014 Sdílet Vloženo 15. Září 2014 ...zde není bazar... Tak jest, takže potencionální kupci budou RamanaR25 kontaktovat přes Soukromé Zprávy, aby se tady z toho nestalo tržiště. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 15. Září 2014 Sdílet Vloženo 15. Září 2014 Řeší se tu ceny a montáž tempomatu, tak nevidí důvod proč tu nenapsat ihned i cenu RomanR25 a co když nemám správnou jednotku? Platí ta cena cos tu psal kdysi? Teda cena 3000,- jednotka a 2500 tempomat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanR25 Vloženo 15. Září 2014 Sdílet Vloženo 15. Září 2014 pokud se jednotka za tuhle cenu podaří sehnat tak ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 15. Září 2014 Sdílet Vloženo 15. Září 2014 Aha, takže komplety s jednotkou nemáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Září 2014 Sdílet Vloženo 15. Září 2014 Řeší se tu ceny a montáž tempomatu, tak nevidí důvod proč tu nenapsat ihned i cenu RomanR25 a co když nemám správnou jednotku? Platí ta cena cos tu psal kdysi? Teda cena 3000,- jednotka a 2500 tempomat. Tak tos mě špatně pochopil - uvedení ceny ničemu nevadí. Jde o to, aby se tady nezačaly hromadit objednávky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanR25 Vloženo 15. Září 2014 Sdílet Vloženo 15. Září 2014 Sada tempomatu pro Rapida nemá jednotku jak FII a Roo po faceliftu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rfikus Vloženo 22. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2014 (editace) Zdar - mám rapid spaceback styleplus s corner mlhy... r..2014 to už by stačily jen ty páčky z webu za cca 6tis? Editováno: 22. Říjen 2014, autor: rfikus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 22. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2014 (editace) Jj stačí, zrovna čekám, až mi ho namontují. Ale doporučuji koupit jinde, ta cena ve Škoda eshopu je ... zbytečně velká. Resp. stěžejní je ta BCM jednotka 087x, jak se tu psalo, ale údajně to mají všechny Rapidy s cornery. Jinak stačí kouknout pod palubku u pedálů, zasunout tam chytrý mobil s LEDkovým bleskem a udělat snímeček. Už je tam a funguje skvěle : ) Editováno: 22. Říjen 2014, autor: amissus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanR25 Vloženo 25. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2014 tempomaty komplet vyprodány, teď už jenom Škoda eshop. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acom Vloženo 4. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2014 Zjistoval jsem dnes cenu tempomatu vcetne montaze u prodejce. Chtel 8 tis Kc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2014 Dobře, ale zapomněl si uvést jakou máš BCM jednotku, pokud u tebe bude nutná její výměna za 087M nebo už ji tam máš. Máš Corner funkci mlhovek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lusta17 Vloženo 5. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2014 Zdravím, taky uvažuji o dodělání tempomatu, ale nejsem moudrý z čísla mé BCM jednotky 7H0937090D ( corner funkci mlhovek mám). Nevíte někdo zda tato jednotka podporuje tempomat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acom Vloženo 5. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2014 Podle me kdo ma corner mlhovky tak staci jen packa. Ja corner mlhovky nemam, tzn. museli by mi nejspis vymenit jednotku a to by komplet stalo 8 tis Kc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2014 V tom pripade je to vic nez dobra cena. Me rekli 12 tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sliver Vloženo 14. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2014 Tempomat = 2150,- Kč a montáž = 2060,-Kč. Při montáži tempomatu mněnili i nějaké trojúhelníkové samolepící krytky.Mám cornery,takže nová jednotka nebyla třeba. Tempomat super - jen mi trochu vadí,že se neukazuje na Maxidotu jeho nastavená rychlost. Neví někdo jestli by tohle nějak šlo pořešit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 26. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2014 Co jsem naposledy zkousel, tak to bohuzel neslo, s novou verzi VCDS se ale priznam jsem to nezkousel, obavam se ale ze to i tak nepujde.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardb Vloženo 4. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2014 (editace) pročítal jsem si asi první polovinu tohoto tématu takže něco vím, něco jsem možná přehlednul ...už před koupi auta jsem zvažoval že si tam dám tempomat jenže k vůli vyšší ceně auta jsem ho tam nedávál s tím že se tam dá dodělat potom a levněji jenže jsem zjistil že mám nejspíš nekompatibilní BCM jednotku z posledním označením 86 Xkdyž jsem jel do salonu kde jsem to auto kupoval tak mi zdělil že by to vyšlo zhruba na 19 000 včetně montáže což je pálka jak prase s tím že by BCM jednotka byla asi za 9000kč a páčky kolem 5000 kč zbytek montáž ale jak jsem tak pročítal tohle téma tak ta BCM jednotka by byla levnější pokud by to bylo vše OK ( http://www.skoda-parts.cz/predmet.aspx?polozkaID=430 )otázka jestli by mi to tam byli ochotní namontovat kdybych si to tam vše dovezl ...a i tak jestli by to vše komunikovalo jak má a hlavně pokud se to vyplatí tam nechat udělatz tempomatem jsem zvyklí jezdit z práce je to dobrá věc otázka jestli to oželit a raději si koupit pěknější litáky nebo to investovat raději do několika plných nádrží Editováno: 5. Prosinec 2014, autor: hardb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2014 Mne delali nabidku treba na Jarove i s BCM jednotkou na 12tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 4. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2014 z tempomatem jsem zvyklí jezdit z práce je to dobrá věc otázka jestli to oželit a raději si koupit pěknější litáky nebo to investovat raději do několika plných nádrží Jde o to kolik toho najezdis po dálnici. Neříkám ze je to špatný doplněk, ale pro me absolutně zbytečný, raději bych investoval do jiné výbavy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardb Vloženo 4. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2014 no jak se to veme, dálniční známku nemám, ale sem tam využiju jinou kartu která jet po dálnici umožňujeje fakt že se nedá tempomat využít tak třeba jako automatická klima ( 100% strávený v autě ) ale za to je to lákavé, ulevit nohám tam kde to jde,jasně v minulosti nic takového nebylo a tak se jezdilo bez problému ale když je ta možnost tak proč jí nevyužítnavíc kdyby k tomu tempomatu byli i čidla která by snímala prostor před autem (adaptivní tempomat) za stejnou cenu tak bych se asi tak moc nerozmýšlel ale i tak je to celkem "velký balík" peněz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardb Vloženo 4. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2014 Mne delali nabidku treba na Jarove i s BCM jednotkou na 12tis. tak to bych řekl že je to mnohem přijatelnější cena ... než 19 litrů .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 4. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2014 Jiny prostředek opravnujici jizdu na dálnici nez znamku neznám .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardb Vloženo 4. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2014 (editace) no má to jednu podmínku musím jet z tatou .... Editováno: 4. Prosinec 2014, autor: hardb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2014 (editace) Vim co mas na mysli s ver ze to radeji dam 1500 za znamku nez sice moznost jezdit na dalnici zafarmo za takovou dan. Jo az ted vidim tu kartu. Tedy jsem si myslel spravne. Editováno: 4. Prosinec 2014, autor: Petrrr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.