Přejít na obsah

Řetěz v rozvodech 1.2 TSI


Doporučené příspěvky

No nech to přeměřit, a pokud ti to naměří přes toleranci, tak pak záleží na přístupu servisu k problému, někteří to se škodovkou neřeší, jiní ti to vymění z fleku na kulanci, doplácí se tuším jenom něco na práci. Ovšem jestli máš původní řetěz, pak nevím jaký je postup, možná ti ho vymění bez zbytečných keců a na účet škodovky  :kol-32:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Neni jediný, ktorý tam má ešte origo reťaz. Doma máme fabiu MR2013 a je tam origo reťaz pri 90tkm bola meraná a bola v tolerancii,...

A není to náhodou tím, že k tý poslední největší změně, po který už automobilka tvrdí, že řetězy jsou DEFINITIVNĚ VYŘEŠENÝ, došlo už v červnu 2011 - tudíž MR2013 už je podle nich "za vodou" protože jeho řetěz se nevytahuje ( :kol-44:  :kol-44:  :kol-44:  :kol-44:  :kol-44:  :kol-44: ) a řehtání je jeho vlastnost ???

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přečti si nejdřív na co reaguješ.Píše,že auto do autorizáku nejezdilo.A kulance je ve většině případů do 100tis.

 

já jsem to pochopil tak, že auto po záruce nejezdilo na kontroly a opravy do autorizáku.

Že bejvalej majitel nejezdil do autorizáku v době záruky.... blázen.

Editováno: , autor: Rypicong
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

rakem a ten známý ti namontuje inovovanou sadu a přelisuje rozvodové kolo na klikovce?A co ti tvůj mechanik řekne,až to začne za rok chrastit,což se bohužel může stát.Nevím to určitě,ale v autorizáku je v tom asi i výměna oleje.Je třeba si tohle všechno zjistit a pak se rozhodnout,možná zjistíš,že ten rozdíl bude nakonec menší.Já se opravami živím,ale z důvodu nutnosti výměny kola na klikovce bych si to sám nedělal,dávat nový řetěz na stará kola je nesmysl. 

Editováno: , autor: standavfr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Auto bylo pravidelně kontrolováno firemním servisem + jezdilo na svolávací akce. standavfr: máš pravdu, že součástí sady pro vozy do 23.10.2011 není kolo, to se ho budu muset optat....dík za upozornění. V ceně v autorizáku byla i výměna oleje, ten mám měněný před 2ma měsící, takže se vypustí a naleje zpět.
Kolik stojí tedy navíc to kolo na klikovce?

Editováno: , autor: rakem
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bez kol jsou na Kelly rozvody za 2800,s kolem vačky a montážním mat.je tam za 5800.Inovovaná sada bude jen asi originál,je úplně jiná a nejde kombinovat se starou sadou.Jestli olej měnit nechceš,tak ti ho přece nevymění,9000-2500=6500 a není moc co řešit,dostaneš to nejnovější co dostat můžeš.

Editováno: , autor: standavfr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Teďkom nevím, jestli dobře rozumím....ty tvrdíš že do vozidla r.v. 2010 lze namontovat inovovaná rozvodová sada, např. tadyta:
http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/03f198158b-rozvody-1-2tsi-63kw-77kw-oe-25113.html

Ta stojí 2500kč. Nevím potom proč dávat autorizáku 9tis. Nemluvě o tom, že mi tam vypuštění a napuštění jetého oleje nebudou chtít udělat....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

a proč bys tam nalejval jetej olej,šetření na pitomým místě. dyt 5W-40 (5 litru)stojí 700kč..... jinak to chce vyměnit vše, jinak to nemá moc velký smysl. pokud to ten servisák umí, tak je zbytečný jezdit do autorizáku.

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...