libero Vloženo 15. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2015 V kufru i servisce jsou vylepené nějaké štítky z akcí, když to opíšu je možné zjistit čeho se týkali ? no daj .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 16. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2015 (editace) Tak tedy ty štítky ze servisních akcí: 87C3, 24W6, 66F1, 15D9, Je to ale Yeti, psal jsem to tady jen kvůli schodnému motoru původně. Editováno: 16. Prosinec 2015, autor: viewer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2015 24W6 je toto * Co je předmětem akce?Do řídicí jednotky motoru je nainstalován nový software a vložena 2 mm tlustá vymezovací podložka pod přírubu regulace turbodmychadla.* Proč se akce provádí?Klapka rozvodu regulace výfukových plynů turbodmychadla je záměrně konstrukčně volně uložena. V mírně otevřené poloze tato klapka bije proti plášti turbodmychadla a tak to chrastí. Prostřednictvím vložení distanční podložky se tomuto zabrání. Pracovní rozsah elektrického regulátoru se tímto posune o ca.1Volt. Aby nedošlo k chybovému hlášení, mění se software ŘJ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2015 15D9 - Timing chain change 87C3 - instalace ochrany kabelových svazků 66F1 - škoda logo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 16. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2015 15D9 - Timing chain change tak proto je tam asi to nové víko rozvodů s označením 03F 109 210 D, aspoň že tak :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2015 Ano, protože v roce ze kterého to auto je, těžko můžeš mít D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MOstruszka Vloženo 17. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2015 Já teď nevím, byl jsem na měření, naměřeno 73 mm, samozřejmě na kulanci mohu zapomenout, cena 6500,-, přitom v autě mám namontovanou sadu z roku 2014 (4. měsíc). Teď babo raď.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2015 a kolik je ta hranice? Už si to nepamatuji, neřekli ti to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 18. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2015 co se měří ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2015 Hraniční délka řetězu je 74mm, co jsem se dočetl, když je delší je třeba vyměnit. tedy Mostruzka to má o prsa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2015 co se měří ? Už je to tady zase? Kolikrát se to bude ještě opakovat? viewere, pročti si témata o rozvodech 1.2 TSI a najdeš tam patřičné informace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atnarfus Vloženo 27. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2015 A Pawouku, kde je tady výkres, nebo popis jak měřit? Hledal jsem a nenašel. Rád bych si nějaký přípravek na měření vyrobil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2015 V tématu o řetězu. Je tam i příslušné TPI, bohužel jen rusky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 27. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2015 Nákres som tu ak sa nemýlim ani nevidel ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2015 Já také ne. Pokud si to dobře pamatuji, tak je tam někde jen výkres jakéhosi doma vyrobeného napínáku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 27. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2015 V tématu o řetězu. Je tam i příslušné TPI, bohužel jen rusky. Ну что, кто знает читать на русском, тому не надо другого совета. И кто незнает, для того есть Гугл-переводитель.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Capri Vloženo 12. leden 2016 Sdílet Vloženo 12. leden 2016 co se týká víka rozvodů je jedno jaké písmeno máte měl jsem v ruce jak s písmenem 03F 109 210 D tak s písmenem 03F 109 210 B (obě víka jsou naprosto stejné a mají "nálitek proti přeskočení který (víko s indexem B mohu vyfotit a dát sem ale myslím že už jsem ho sem jednou dával) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. leden 2016 Sdílet Vloženo 12. leden 2016 Nevadí, opakování je matka moudrosti. nafoť. Jsem zvědav jak to vypadá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Capri Vloženo 13. leden 2016 Sdílet Vloženo 13. leden 2016 Tady jsou slíbený fotky (foto nového krytu nemám) ale v servise říkali že nechápou proč jsem to chtěl vyměnit jelikož ty kryty jsou naprosto totožný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. leden 2016 Sdílet Vloženo 13. leden 2016 A kde mám ten návarek prosím hledat, nějak se v tom nedokážu takto zorientovat. Přeci jen nejsem automechanik a motory nerozebírám denně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akubus Vloženo 13. leden 2016 Sdílet Vloženo 13. leden 2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. leden 2016 Sdílet Vloženo 13. leden 2016 Díky, já si to myslel, ale zmátlo mě, že z předchozích fotek to vypadalo jako plastový, tak mi to nějak nesedělo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Capri Vloženo 13. leden 2016 Sdílet Vloženo 13. leden 2016 j to víko co jsem fotil je z mého auta když mělo najeto 35000km tak je trochu špinavý :-) Dneska mám po výměně rozvodů najeto 55000km a rozvody ani jednou nezarachtali 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. leden 2016 Sdílet Vloženo 13. leden 2016 Nějaká změna tam musí být, jinak by to nemělo jiné číslo dílu. Možná materiálová? Ale určitě tam musí něco být jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomas_b_b Vloženo 13. leden 2016 Sdílet Vloženo 13. leden 2016 Ahoj, a není to jenom označení formy? Každý výrobce potřebuje vědět, z které formy to vypadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.