Přejít na obsah

Víčko od nádrže


HjM

Doporučené příspěvky

  • o 4 týdny později...

Bez záruky, kombinace dílů se SB,jen pro náhled ceny. Docela drahej špás a navíc jak a kam zapojit elektriku a jak nakódovat.... Nebo by se to muselo udělat jen na nějaké tlačítko, třeba pod climatronikem nebo vedle ručky místo tlačítka kontroly tlaku v pneu, dotáhnout tam kabely je otázka slabé hodinky rozborky a sborky plastů na pravém prahu.

 

Nastavovací zařízení (prostě to el.ovládání zámku víka nádrže, pro SB) 5C6 810 773 H - 586Kč

Hrdlo nádrže (plast v blatníku, pro Lift) 5JA 809 999 A - 313Kč

Víčko tankovací nádrže (vnitřek víka nádrže, na kterém drží vnější panel, pro SB) 5JA 809 909 - 310Kč

Tlačítko kontrola tlaku vzduchu 5JA 927 127 WHS - 280Kč

Editováno: , autor: miklisek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Troška oživím toto téma s mojou príhodou. Po návrate s dovolenky s Popradu (teplota v noci - 12 °C) som išiel po 2 dňoch no návrate s práce (2.1.16) u nás na večer (- 7 °C) tankovať. Prídem na pumpu idem odomknuť viečko nádrže a klúč mi išiel zasunúť iba do 2/3 viečka. Pozerám či sa mi nesníva, začínam to skúšať všelijako ale nič stále tam hlbšie nešiel. Keďže som nechcel blokovať stojan tak som sa presunul na parkovisko, kde som sa s tým mordoval. Inak v nádrží dosť sucho, dojaz 0 a na ten prejdených 20 km :-). Po 10 min, ma napadlo, že do viečka streknem rozmrazovať na sklá. Najprv nič ale na 3x som tam dostal kľúč a viečko odomkol. Teraz jak blázon chodím každý deň skúšať odomykať viečko. Zatiaľ to ide bez problémov. Myslíte si že mi tam mohlo niečo vo viečku zamrznúť? Kde by sa tam tá voda zobrala? (nepršalo, nesnežilo) Keď bude teplejšie tak to vnútro streknem silikónovým sprejom.

post-84400-0-80846300-1452078794_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Snad jedině zkondenzováním vody. Je to zajímavé.

P.S. Jen pro zasmání - jednou u Š-105 L, kde bylo víčko navrchu, měl jsem zamrznutý zámek a nešel zasunout klíček. V děsu, který jsem zažil jsem potom zjistil, že víčko šlo odšroubovat i bez odemčení :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Narozdíl od @tasum mám elektronicky ovládané víčko nádrže. Nicméně podobně jako on jsem dnes u pumpy náhodnému publiku zahrál podobnou scénku on. Možná ještě trochu absurdnější, protože jsem obíhal auto dokola ve snaze přemluvit elektroniku ke spolupráci strkáním klíčku zpět do zapalování, otáčením klíčku, vyndaváním klíčku, startováním - to celé pokaždé prokládáno oběhnutím auta a zkoušením, jestli si to víčko tentokrát náhodou už nedá říct. Nakonec, když jsem do víčka z nedostatku žádného lepšího nápadu praštil, tak mi do dlaně vypadl malý kousek zmrazku a víčko krásně odskočilo ...

Editováno: , autor: Zavoznik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...
  • o 2 měsíce později...

Mám začátek výroby MR2016 (tedy přes 2,5 roku) a zatím OK. Občas ale víčko protočím, aby nebylo to na čem to drží skroucené.

I když je to podle mě spíš na zlost, protože to víčko stahuje dolu když je pokroucený, u Audi jsem to neměl, mělo to jen zuby na posazení na dvířka a byl jsem spokojenější :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...
V 4. 2. 2018 na 21:57, tasum napsal:

 

IMG_20180129_132125.jpg

IMG_20180129_132142.jpg

Prosím,jaký je to model,rok atd..marně sháním uzamykatelné víčko na hrdlo nádrže,už jsem z toho úplně v háji,nikdo mi neporadí jestli to pasuje i z jiného modelu než mám já..můj je Rapid 1,2 TSi 63 kW r.v.2015..díky za odpovědi.

 

 

 

 

 

 

Škoda Rapid 1.2TSI 63kW MR2015, 702663_3.png

Editováno: , autor: mirahany1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...