_Denis_ Vloženo 6. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2017 Kluci, ono není možné připojit a současně používat 2 telefony pro BT HF? Bolero mi nabízí jen mobil A, nebo mobil B, problém ale je, že na HF potřebuji oba. Neřešil náhodou někdo tento problém? Případně třeba přes nějakou kompatibilní Bluetooth krabičku, či tak něco.. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 6. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2017 mě to normálně funguje: Nicméně je využívám telefonní seznam mobilu, který je spárován dříve. Jak starý máš vůz? První Bolera to neuměla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 6. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2017 Mám počátek roku 2014.. Bolero mi vždy dává jen na výběr jeden, nebo druhý, oba naráz zatrhnout nemůžu. A to je docela problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 6. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2017 Nejsem si jistý, ale toto nejspíš umí jenom durhá generace Bolera ve FL. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 6. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2017 To je dost blbé.. Mám obě čísla soukromá /pracovní a tak potřebuji být na obou dostupný i mít možnost volat z obou. A za jízdy X krát denně přepínat mezi mobily je totální nesmysl.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 6. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2017 A co dvousimkový mobil? Ten by to mohl vyřešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 7. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2017 Bohužel ne, standard firmy jsou totiž iPhony a Apple pro jistotu 2SIM telefon nedělá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyfox Vloženo 4. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2017 Jsou prosím nějaké problémy s rychlostí načítání velké SD karty v Boleru 2017? Prodejce mi tvrdí, že čím bude karta větší, tím pomaleji ji bude Bolero načítat. Má někdo zkušenost alespoň s 128 GB? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardaHdc Vloženo 5. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2017 Ty problémy s velikostí zřejmě budou. Občas se mi na staré 32 GB SD kartě stávalo, že po zapnutí zapalování rádio nehrálo poslední skladbu, ale tu první. Potom, co jsem SD kartu nahradil FlashDiskem 128GB, stalo se z toho téměř pravidlo. Popravdě, začínám být alergický na 4TET, který mám první v pořadí. :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyfox Vloženo 5. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2017 Tak že byly problémy může být dáno archaickou, pomalou SD kartou. Když koupím super rychlou SDXC, tak očekávám, že problémy nebudou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardaHdc Vloženo 5. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2017 Tak držím palce s tou super rychlou SDXC a nezapomeň pak napsat jak jsi dopadl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 6. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2017 Treba vyskúšať. Otázkou zostáva akú rýchlosť čítania podporuje samotná čítačka karty v rádiu a či je vôbec schopná čítať SDXC karty... Sent using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 6. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2017 Shopná je. Mám microSDXC kartu a jede v pohodě. Ale s tou rychlostí nevím. Tu svoji si nepamatuju...dal jsem, čte, hraje a to je všechno, co mě zajímalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyfox Vloženo 6. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2017 Ale pište kapacity chlapi, na zahraničních fórech jsem našel lidi, kteří fungují na 128GB, tak zvažuji tu. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 12. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2017 Dá se k rádiu připojit couvací kamera?Žádný vstup jsem nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aha Vloženo 13. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2017 K Boleru se kamera připojit nedá, protože nemá AV vstup. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardaHdc Vloženo 13. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2017 Podle mne záleží na verzi toho Bolera. Mám O3 10/2016 s Bolerem a couvací kamerou. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 13. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2017 Já jsem žádný vstup nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 13. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2017 kamera dodělat jde určitě na vozy vyrobené od 6KT/2017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 13. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2017 Kamera se dá připojit pouze na některé verze Bolera. Myšleno od začátku výroby OIII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j57 Vloženo 18. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2017 V 8/27/2017 na 20:45, ferda25 napsal: Lze nahradit MIB jednotkou stejného typu s DAB+, MIB2 standard nelze nainstalovat. A od kterého roku se do O3 montuje MIB2? Nahradit 6.5" Bolero v O3 před faceliftem novější 8" obrazovkou z O3FL prý lze: http://octavia-rs.com/index.php/thread/25881-tausch-bolero-mib2-display-gegen-bolero-mib2-facelift-display/ Údajně stačilo jen koupit a vyměnit obrazovku. Zkoušeli jste to někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kane13 Vloženo 18. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2017 MIB 2 je u Octy od MR2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j57 Vloženo 19. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2017 (editace) Rozlišení nového 8" Bolera a Amundsena je 800x400 px, což by mělo odpovídat rozlišení 6.5" Bolera před faceliftem. http://ws.skoda-auto.com/TechnicalLexicon/print_techlex.aspx?itemid=482&language=1 Teoreticky by tak mohlo jít vyměnit jen samotnou obrazovku. Ovšem SW nového infotainmentu z varianty po faceliftu asi do původní jednotky dát nepůjde, takže pak by bylo potřeba koupit i novou jednotku. Nakolik vyjde komplet infotainment Bolero z O3FL? Editováno: 19. Listopad 2017, autor: j57 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 7. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2017 Nenašlo by se někde schéma zapojení originál kamery? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 8. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2017 mám iba F3 camera.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.