pusher... Vloženo 28. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2013 (editace) Aktualne pravdepodobne zadna svolavacka neni, ale pokud by nekdo zjistil, ze pro jeho vuz nejaka akce prave bezi, tak se podelte o informaci at i ostatni majitele Rapida muzou zkontrolovat zda se jich to take tyka. Zde je odkaz na skodovacky online system svolavacich akci: http://www.skoda-auto.cz/mini-apps/test-svolavaci-akce momentalne je to mimo provoz... Editováno: 28. Srpen 2013, autor: pusher... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 14. Září 2013 Sdílet Vloženo 14. Září 2013 Vyzerá to tak, že na stránke majú niečo pokazené, tu je fungujúca slovenská verzia: http://www.skoda-auto.sk/servis/zvolavacia-akcia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikyviky Vloženo 9. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 Takový dotaz už někomu po zadaní win, ukazalo že má na svoje auto svolávácí akci ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiKy* Vloženo 9. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 Svolávací akce na Rapid nyní nejsou, ale probíhají servisní akce. Servisní akci Ti to neukáže. Pokud Tvé auto podléhá servisní akci, tak to ví autorizovaný servis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek13 Vloženo 27. leden 2017 Sdílet Vloženo 27. leden 2017 Zdravím, na můj Rapid MR2016 je nyní svolávací akce. Před chvíli jsem vůz dal do AS, kde mi to potvrdili a následně vzali do reklamace. V zakázce je psáno: 58D2 - dětská pojistka. Prý je to prkotina, normálně by to udělali až při servisní prohlídce, ale já vozím denně vzadu malé děti a dětské pojistky využívám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 27. leden 2017 Sdílet Vloženo 27. leden 2017 (editace) Myslim ze sa to tyka aj Citi aj Oct. Pri prejazde nerovnomernostami sa moze odistit. Kym sa to neopravi, odporuca sa kontrolovat funkcnost pred jazdou. Odhadovana praca na 1 hod. Editováno: 27. leden 2017, autor: sk0d@ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek13 Vloženo 27. leden 2017 Sdílet Vloženo 27. leden 2017 Přesně tak, už mi volali, že auto je připravené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 27. leden 2017 Sdílet Vloženo 27. leden 2017 svolávací nebo servisní akce ? to je celkem rozdíl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek13 Vloženo 27. leden 2017 Sdílet Vloženo 27. leden 2017 Vážený zákazníku, pro zadané číslo VIN TMBAB6NH5G4022000 je výrobcem vyhlášena svolávací akce. Kontaktujte prosím co nejdříve servisního partnera ŠKODA, který Vám poskytne všechny nezbytné informace a podporu pro zajištění bezpečnosti a provozuschopnosti Vašeho vozu. V případě potřeby další podpory, kontaktujte prosím „ŠKODA zákaznickou linku“. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 27. leden 2017 Sdílet Vloženo 27. leden 2017 cajk, jenom tam bylo matoucí to vyjádření servisu, že by ti to udělali až při servisní prohlídce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka_CZE Vloženo 27. leden 2017 Sdílet Vloženo 27. leden 2017 jenom postřeh: Nešlo mi kliknout myší na to tlačítko Vyhledat, ale když se zmáčkne Enter, tak to funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanysek Kocich Vloženo 14. Únor 2017 Sdílet Vloženo 14. Únor 2017 Aktualne svolavacka s novym SW do DSG... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2019 https://svolavacky.cz/6-modelu-skoda-vcetne-superbu-a-kodiaqu-musi-neprodlene-na-vymenu-airbagu-ridice/ Možnost ověření zde: https://recall.skoda-auto.com/260/cs-cz 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 23. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2019 Uf, 4/2018 a prej dobrý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 24. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2019 Hurá, mám z 03/2013 a taky OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vpv Vloženo 1. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2019 https://www.auto.cz/skoda-svolava-2-784-vozu-problem-se-tyka-motoru-1-2-tsi-a-1-6-mpi-131332 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 1. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2019 Toto se Rapidu netýká, v inkrymonované době se do něj ještě montovali motory EA111, ty přestavovače se týkají až EA211, které byli v Rapidu nasazeni až společně s nástupem EURO 5 (duben 2015). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 1. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2019 (editace) Jaký má tedy označení EA211? To je právě to CJZB? Já mám EA111 CBZB, 12/2014, tak se mě to tedy asi netýká. To na stránkách Škoda přes VIN nefunguje. Na stránkách svolávačky.cz jsem ještě našel toto https://svolavacky.cz/svolavaci-akce/skoda-rapid-2013-2015/ A to je co? Mě se asi právě co se týče rozmezí výroby týká, ale do dnes o tom nevěděl. Řešil jste někdo? edit: už jsem to dočetl, týká se DSG, tak je to OK. Editováno: 1. Říjen 2019, autor: Dodi 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2019 EA111 => CBZA, CBZB EA211 => CJZA, CJZB, CJZC, CJZD 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 2. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2019 Děkuji ti za odpověď. Tímto je to pro me vyresene. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.