miklisek Vloženo 22. Červen 2016 Sdílet Vloženo 22. Červen 2016 Velurová samolepící folie je můj nehynoucí favorit na tyto věci.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marousek Vloženo 4. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2016 Vždy když jedu v Rapidu na zadních sedadlech slyším vyšší aerodynamický hluk okolo těsnění vrchní části dveří. Pozoruje někdo něco podobného? Nevím jestli je to vlastnost nebo je něco špatně. OII a FI se mi zdá v tomhle ohledu tišší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camillio Vloženo 7. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2016 Nuže pánové Miklísku, Petře a jiní, po roce veselého a tichého ježdění tu máme změnu, zřejmě v důsledku teploučka: už vím, co jste mysleli vrzáním dveří. Tak asi dojde na panoil...předpokládám, že nic jiného zatím vynalezeno nebylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2016 Já se nesměji. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 7. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2016 Je to vychytavka Skody, ktora Vas informuje, ze tesnenie neodpadlo. Ste nevdacni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 10. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2016 (editace) V 16. 6. 2016 at 9:10, slapnahrabe napsal: Ano, ten je dobré oblepit také. rap_bud_001.jpg 5045708900.jpg Stačí ho vytáhnout směrem k sobě při volantu nastaveném co nejníže, příp. si po obvodu pomoci třeba plastovou kartou. Je s tím horním krytem sloupku řízení spojený takovým canckem, ale dá se to bez problému udělat, aniž by se to demontovalo celé. Tak já jsem postoupil o level výše. Mě už ani to podlepení nepomohlo. Při těchto změnách teplot mě rámeček neskutečně vrže na kostkách, které jsou v pantáty ve vsi (Rypicong ví kde). Je to ale daň za opakované vyndavání rámečku, naposledy to byla oprava zlomené pojistky konektoru na budících. Vrže podle posledního zjištění hlavně v těch dvou plechových sponách dole, patky na rámečku jsou asi už opotřebované a spony uvolněné. Takže dnes přišla na řadu bíla vazelína ve spreji. A je zas na čas klid. Editováno: 30. Srpen 2016, autor: miklisek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 11. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2016 Letos jsem vrzání dveří ještě nezaznamenal, řeším vážnější věci, jestli mi rovnou nevypadnou LP dveře Jinak těsnění kolem dveří ničím nenatírám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2016 Jo dveře už máš kurtou stažené k madlu dveří na opačné straně aby si je neztratil jo? No tak zle já na tom ještě kupodivu nejsem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 11. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2016 Já už taky řešil ujeté levé zadní a páté dveře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 12. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2016 (editace) Jo dveře už máš kurtou stažené k madlu dveří na opačné straně aby si je neztratil jo? No tak zle já na tom ještě kupodivu nejsem. Tak nějak se na to připravuju. Editováno: 12. Červenec 2016, autor: Yosef Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka_CZE Vloženo 28. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2016 (editace) Moc jsem to tu neprocházel, ale určitě nebudu první ani poslední komu začal vrzat spojkový pedál (nebo jiný pedál). Mi se to poprvé stalo před cca 14 dny, kdy jsem vlezl do auta, které předtím bylo zaparkováno celý den na horkém letním slunci, takže v autě bylo tak 50-60°C. Ale ani po "vychlazení" auta vrzání nepřestalo i když se dost ztišilo. Druhý den, když jsem jel do práce (auto garážováno, cca 20°C), tak vrzání přestalo úplně. Takhle to vydrželo až do doby než zase přišly vedra. V servise mi řekli. že jsem první , že se jim to ještě nestalo. Ale koukli na to a technik namazal čep na kterém je pedál uchycen Würth Multi sprejem. Od té doby je vše ok, i v těchto perných dnech. A pro fajnšmekry přikládám video: https://youtu.be/SVAh1LACC38 Editováno: 28. Červenec 2016, autor: Jirka_CZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mariacek Vloženo 29. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2016 (editace) Mě zatím drnčí jen držák brýlí a občas malinko dveře - teda myslím vrzání těsnění... Držák stačí zmáčknout ale někde jsem tu od vás viděl, co je s tím třeba udělat, tak to opravím. Letos doma skoro nejsem. Jinak jel jsem Fordem S-Maxem za 1,1 mil Kč a co jsem neslyšel? Drnčení v bočních dveřích.. Takže Rapid je fakt ještě v pohodě. Teda pokud jste si na začátku nekoupili prototyp :-) Editováno: 29. Červenec 2016, autor: Mariacek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toldi Vloženo 31. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2016 Zdravím, objevil se u mě nový a dost nepříjemný pazvuk. Jedná se o vibrace/drnčení z pravého rohu palubovky - i když přesné místo nedokážu určit - zvuk jde jakoby z pravého rohu, kde se setkává palubovka, A sloupek a dveře.... spolujezdec při jízdě zkoušel ohmatat vše a bez úspěchu, drnčení jde tedy odněkud zevnitř, s největší pravděpodobností z palubovky/A sloupku.... setkali jste se s tím už někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 1. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2016 zkus jestli ti nedrnčí středový tunel - v místě kde je napojený na palubku, jako z boku z pravé strany, je tam více vrstev plastu jen tak na sebe položených Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2016 Jo tam mně to vrzalo taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 1. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2016 ono to pak zní jak z pravé strany, od sloupku nebo výplně. Jsou tam asi 2 - 3 pláty plastu jen tak na sobě, stačí mezi ně dát nějaký molitan. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toldi Vloženo 3. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2016 Bohužel to není od středového tunelu, zvuk se skutečně line z pravého rohu... a není to na povrchu, takže se zjevně někde něco uvnitř uvolnilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUMIHA Vloženo 3. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2016 Reklamovať. Mne začalo niečo drnčať vo dverach vodiča, nasledovala reklamácia a vyriešené. Niečo tam bolo povolené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kahuda Vloženo 4. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2016 (editace) Zdravím, nevím jestli to tu už neproběhlo, ale zeptám se: když zabouchnu kufr, tak mi v něm asi třikrát něco zaklepe. Je to někde vespod jakoby pod rezervou, všechno jsem zkontroloval a nic. Je to slyšet víc zvenku, jako něco uvolněného... Nesetkal se s tím někdo? edit: mám Rapid Spaceback 2015 Editováno: 4. Srpen 2016, autor: kahuda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek44 Vloženo 4. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2016 Skus podlepiť držiak na ŠPZ,ja som to urobil a neni problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 4. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2016 asi tak, většinou drnčí SPZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kahuda Vloženo 5. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2016 Značka to není, je to zevnitř auta, ještě poznatek- když je otevřené okno (stačí trochu)- tak to nedělá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardb Vloženo 5. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2016 Tak to je jasné, to delá všem je to zpetna klapka at auto jde lepe zavrit - pretlak uvnitr auta pri zabouchnuti dveří tama ujde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kahuda Vloženo 5. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2016 A kde je ta klapka? Nevím možná jsem si toho nevšiml, ale myslím si, že to dřív nedělalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardb Vloženo 5. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2016 Přesne nevim ale bude to nekde v casti zadnich podbehu za naraznikem ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.