Twisted Vloženo 7. Květen 2018 Sdílet Vloženo 7. Květen 2018 @brrrrm To si piš, že při pohledu na něj zabolelo u srdce. Prakticky první nové auto v rodině, pečlivě vyladíš konfiguraci na objednávku, a za půl roku tohle. Ale samozřejmě jsem hlavně rád, že se nikomu nic nestalo. Front Assistant taky nepřítomen. Stěrače nejsou v servisní poloze, ale zasekly se o držák kapoty zabořený do skla. Podle mě se spíše zapnuly vlivem síly nárazu, i autoklima byla rozhozená. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 7. Květen 2018 Sdílet Vloženo 7. Květen 2018 Hmmm.. teraz som si spomenul na mechanizmus stieračov.. v tvojom prípade asi došlo k jeho deformácii a vplyvom toho vybehli hore akoby do servisnej polohy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 11. Květen 2018 Sdílet Vloženo 11. Květen 2018 Auto prodáno, má se opravovat. Jestli za půl roku uvidíte v bazaru zánovní Corridu, pozor na ni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekFM Vloženo 15. Květen 2018 Sdílet Vloženo 15. Květen 2018 Možná bys neměl tak letět přes křižovatku když je plná aut, i když jsi na hlavní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 15. Květen 2018 Sdílet Vloženo 15. Květen 2018 Dá se udělat spousta věcí, může taky před každou křižovatkou zastavit, nebo jako dříve může běžet před autem sluha s praporkem... Tady byla základní chyba v tom, že ten s Fábií vůbec nevyužil ten odbočovací pruh a tedy přes auta co stála v křižovatce neviděl přijíždějící auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atrani Vloženo 15. Květen 2018 Sdílet Vloženo 15. Květen 2018 RadekFM: smysl hlavní je, aby nemusel na každé křižovatce brzdit na 30 a dávat si přednost Twisted: škoda pěkného Rapida, jen mě udivuje, že se tohle opravuje. Měl si GAP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekFM Vloženo 15. Květen 2018 Sdílet Vloženo 15. Květen 2018 před 4 hodinami, Martab napsal: Dá se udělat spousta věcí, může taky před každou křižovatkou zastavit, nebo jako dříve může běžet před autem sluha s praporkem... Tady byla základní chyba v tom, že ten s Fábií vůbec nevyužil ten odbočovací pruh a tedy přes auta co stála v křižovatce neviděl přijíždějící auto. nebo taky jít pěšky, nebo raději nikam nejít.. já říkám co jde v rámci možnosti, zpomalit v nepřehledném míste o 5-10km/h kolikrát může stačit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 15. Květen 2018 Sdílet Vloženo 15. Květen 2018 (editace) před 12 hodinami, RadekFM napsal: Možná bys neměl tak letět přes křižovatku když je plná aut, i když jsi na hlavní. Jel jsem povolených 70, křižovatka se nachází mimo obec a navazuje na rychlostní silnici. Jet o 5-10 km/h pomaleji by nehodě nezabránilo, pán odbočoval na poslední chvíli z průběžného pruhu a vůbec nečuměl na cestu, ani se nepokusil nehodě zabránit. Samozřejmě, že teď jsem na každé křižovatce vyjukaný, brzdím a dávám si na ostatní pozor, jezdím defenzivněji. Ale před měsícem jsem byl prostě mladý řidič, který něco takového absolutně nečeká. A se svými 70 km/h v křižovatkách jsem i tak byl brzdou provozu. před 10 hodinami, Atrani napsal: Twisted: škoda pěkného Rapida, jen mě udivuje, že se tohle opravuje. Měl si GAP? Auto je samozřejmě odepsané a prodalo se v aukci jako vrak, ale opravit se dá všechno. Jiná věc je, jak ta oprava s vidinou zisku proběhne. A pak si kupujte ojetinu, byť prakticky novou. GAP nebyl, ale protože auto mělo sotva půl roku, pojistné plnění paradoxně přesáhlo kupní cenu. Editováno: 15. Květen 2018, autor: Twisted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 19. Květen 2018 Sdílet Vloženo 19. Květen 2018 Z facebooku policie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 19. Květen 2018 Sdílet Vloženo 19. Květen 2018 Smutné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romiiken Vloženo 21. Červen 2018 Sdílet Vloženo 21. Červen 2018 @Twisted Škoda pekného Rapidu :/. Ale aspoň, že sa ti nič nestalo. Tú kameru si musím aj ja kúpiť konečne. Pekne si mal záznam a polícia nemohla spochybniť to ako to naozaj bolo. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 21. Červen 2018 Sdílet Vloženo 21. Červen 2018 V tomto případě to policie uzavřela i bez záznamu, protože všechny okolnosti hovořily v můj prospěch (přiznání, svědci, místo častých nehod). Jen ještě čekám, jestli přijde předvolání na dopravní úřad. Ale určitě mohlo být i hůř a pak než se s někým dohadovat, stačí ukázat kameru. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 22. Červen 2018 Sdílet Vloženo 22. Červen 2018 V dnešní době by měl mít každý, kdo aktivně jezdí, palubní kameru a to hlavně z důvodu bezpečnosti. Je dobře, že se to obešlo bez vážných následků na zdraví[emoji106] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 2. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2018 Rapid už vesele jezdí, respektive objevil se v inzerci. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 2. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2018 Ako nové, nikdy nehavarované? Ale tá fúga medzi kapotou a maskou sa mi zdá byť trochu príliš veľká... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 2. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2018 dle fotek bych řekl opraveno k nepoznání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrzi Vloženo 2. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2018 Chudák kdo to koupí, že by to bylo opraveno dobře bych netvrdil, chybí pravý podběh, lišty chrom u mlhovek, to svědčí, že se při opravě šetřilo, na živo bych to vidět nechtěl, už jen to , že někdo dovolí aby to mohlo jít znovu do provozu, deformační zóny už nikdy nebudou jako původní. 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 2. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2018 Hlavně by mě zajímalo, nakolik se šetřilo na bezpečnostních prvcích a zda ho prodávají s původním TP, kde je informace o nehodě zapsána. Na druhou stranu dle úrovně opravy, ceny a uvedeného VIN se dá říct, že člověku s trochou rozumu to dojde už z inzerátu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2018 Copak se do TP zapisují informace o nehodě a opravách? Kde je to stanoveno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 2. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2018 Ne, zapisují se informace o odebrání malého TP z důvodu nehody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2018 Jenže to by musela PČR zabavovat malý TP po skoro každé nehodě a to jistě nedělají. Například v roce 2017 se to stalo jen v cca 5500 případech. Takže je ti to prakticky k ničemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 2. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2018 Nevím, jestli si rozumíme. V mém případě zabaven byl a prokazatelně je to uvedeno ve velkém TP. Takže pokud ho autobazar "neztratil," informace o nehodě se ke kupujícímu dříve či později dostane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2018 Aha, tak to jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atrani Vloženo 3. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2018 @Twisted To je neskutečná zlodějna tenhle systém. Nejhorší na tom je, že všichni mají čisté ruce - a až se nějaký chudák v takové rakvi nedejbože cvakne i s rodinou... tohle se má dělat za půlku ceny a písemným souhlasem kupujícího, že si je vědom havárky a potencionálních rizik. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 3. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2018 Klucí nevím o co vám jde, psal jsem do toho bazaru a dostal odpověď že je tam jen nové světlo blatník a nárazník. Bylo to jen lehce ťuklé, ani arbagy nevystřelili. Tak buď to není to auto anebo v bazaru jsou .......... . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.