cosby Vloženo 29. Březen 2015 Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 jj,musí mít koncové "E"-alespoň u Golfu a naprd je že ani z Vinka se nedá zjistit co tam je,musí kryt dolů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 29. Březen 2015 Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 (editace) jop Editováno: 29. Březen 2015, autor: suri. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xstastnyr Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 Ahoj, nevíte jak to je s kulancí u vozidla roku výroby 2009 se 45 t. km. Pravidelný servis + řádně vyplněná servisní knížka? Začalo mi to po ránu rachotit, hlavně co jsem vypozoroval tak kolem 0C až +10C a až přes noc ráno. Předpokládám, že řetěz. Mám nějakou možnost? Koupeno před měsícem v autobazaru SkodaPlus. Bylo mi řečeno, že se na to podívají, ale pokud bude řetěz OK tak si tuhle reklamaci zaplatím ze svého. Předem díky za odpověďi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 (editace) Mas vymeneny olej? Otec nedavno koupil 1.6 FSI a taky to pri startu obcas zachrastilo. Vymenili jsme olej, vytekla divna hnedocervena sra*ka. Potom jsme ho asi za 3 mesice vymenili znova, vytekl olej cerny skoro jako z dieselu. Ted uz je olej krasne cisty a rachtani jsme uz dlouho neslyseli. Za pokus to mozna stoji. Jestli olej dlouho nebyl meneny... I kdyz pises, ze mas radne vyplnenou servisku... Editováno: 30. Březen 2015, autor: LucasCZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xstastnyr Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 Ano, olej vyměněn před měsícem. Dělána servisní prohlídka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danger Vloženo 14. Květen 2015 Sdílet Vloženo 14. Květen 2015 Zdravím. Vie mi niekto poradiť? Je to 1.4 TSI r.v. 2012, po druhej výmene oleja pri 55 000 km začalo takto klepkať. Bolo v servise, vymenili rozvodovú reťaz a nejaké špéci koliesko pri vačke - podľa slov mechanika bolo pridreté. Oprava stála 850 euro. Klepanie neprestalo. Včera prepláchnutie motora + výmena oleja a stále to klepká avšak nie vždy, niekedy ide pekne potichu. Je to počuť len pri voľnobežných otáčkach náhodne bez ohľadu nato či je motor teplý alebo studený. Pri štartoch probém s tým silným vyššiespomenutým klepaním nieje. https://youtu.be/-KSmTAYnoSk -je potrebné volume UP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Květen 2015 Sdílet Vloženo 14. Květen 2015 Příště otevři kapotu a nahraj to přímo - tady z toho asi nikdo nic moc nepozná, zároveň zkus zjistit, z jakého místa se to ozývá. Podle mě ti vyměnili přestavovač vačkového hřídele, ten stojí kolem 11 000 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KKarlos111 Vloženo 27. Květen 2015 Sdílet Vloženo 27. Květen 2015 (editace) Zdravim mam skocene rozvody na 1.4tsi najeto 160tis.po dlouhem hledani volani bez uspechu se obracim na vas.jde mi o ozubene kolo na vacce kde je nastavovac.da se vubec sehnat jen to ozubene kolo bez nastavovace? S tim ze vlastne stary nastavovac nasroubuji na nove ozubene kolo.vsude to maji komplet cca 12 tisic coz mi prijde na palici!!momentalne nevim co s tim.dekuji vsem za kazdou radu. Editováno: 27. Květen 2015, autor: KKarlos111 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
froggy Vloženo 27. Květen 2015 Sdílet Vloženo 27. Květen 2015 A motor se nepotkal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KKarlos111 Vloženo 27. Květen 2015 Sdílet Vloženo 27. Květen 2015 (editace) Potkal.par ohlych ventilu jinak zadna hruza.nastesti to skocilo jen pri startovani.prebrouseni hlavy novy ventily vahadla a zdvihatka.tesneni atd atd. Editováno: 27. Květen 2015, autor: KKarlos111 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Květen 2015 Sdílet Vloženo 27. Květen 2015 S přestavovačem bývá také problém, otázka je, zda ho tedy nevyměnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KKarlos111 Vloženo 27. Květen 2015 Sdílet Vloženo 27. Květen 2015 S prestavovacem nikdy problem nebyl proto hledam reseni jak vymenit jen ty ozubeny kola a vyhnout se te nesmyslne palce dvanacti tisic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Květen 2015 Sdílet Vloženo 27. Květen 2015 Dívám se do Etky a jako originální díl je to pouze komplet. Navíc je teď ten přestavovač od 11.5.2015 v nějaké nové variantě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xstastnyr Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 (editace) Jsem nově majitel staršího vozu se 45t. km. Stáří 5 let - původní majitel důchodce. Měnil jsem přestavovač vačkové hřídele v kulanci a preventivně rovnou řetěz a napínák. Řetěz trochu řachtal po studeném startu. Zjistil jsem, že řetěz byl už měněn za inovovaný, ale nikde v historii Škoda nebyla tato informace zanesena. Auto má servisku a kompletní historii. Jak často vy, majitelé 1.4TSi, měníte řetěz? Předpokládám, že tuto závadu jen tak neodstraním, i když jsem v motoru vyměnil 3 díly, které by to měli způsobovat podle Škodovky - přestavovač, napínák, řetěz. Editováno: 11. Červen 2015, autor: xstastnyr@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KKarlos111 Vloženo 26. Červen 2015 Sdílet Vloženo 26. Červen 2015 Nedavno mi preskocila moje 1.4 tsi.nyni vse opraveno a jezdi ale pocitac mi hlasi maly tlak oleje na nastavovaci vacky(ten jediny se nemenil cca 12 000kč).je mozny ze by se pri preskoceni a potkani motoru nejak poskodil?dali jsme nove cerpadlo a nic se nezmenilo.tak nevim jestli jit po tom nastavovaci nebo co by tam jeste mohlo byt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 26. Červen 2015 Sdílet Vloženo 26. Červen 2015 ten zvykne aj hrkotať , bude zrejme KO , prakticky skoro vždy je , ak nehrkoce tak má vyťahané zuby a po chvíli zničí novú reťaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 2. Únor 2016 Sdílet Vloženo 2. Únor 2016 ..docela by me zajimalo jak to dopadlo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 2. Únor 2016 Sdílet Vloženo 2. Únor 2016 ten tu nebol odvtedy čo položil dotaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel borec Vloženo 10. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2016 Ahoj, nevite zda u tohoto motoru lze kontrolovat protazeni rozvodoveho retezu stejne jako u 1,2 TSI, tzn. vysroubovanim napinaku a naslednym natocenim pripravku a jake jsou pripadne pripustne hodnoty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2016 Pokud vím, tak takový postup neexistuje. Podle tohoto článku SM ovšem lze provést kontrolu rozvodů jiným způsobem. 3_pdfsam_Motor 1.4 TSI ve vozech Škoda.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel borec Vloženo 10. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2016 (editace) Diky za prilozeny clanek, nemel bys jeste jeho zbytek?. Jinak jsem si stahnul dilenskou prirucku a uz to vidim, je to uplne jinak reseny nez u 1,2 TSi, k napinaku neni pristup bez odmontovani vika rozvodu. Editováno: 10. Červenec 2016, autor: karel borec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 10. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2016 napínák je pod deklom , preskočená reťaz sa dá zmerať práve tým osadením na prípravok zaistenia , ak vôjde je to ok , ak nevôjde je to skočené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel borec Vloženo 15. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2016 (editace) Ahoj, nemel by jste nekdo clanek ze SM 39/15, rubrika bazar: Motor 1,4 TSI ve vozech skoda? Editováno: 15. Červenec 2016, autor: karel borec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2016 Najdeš ho tady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel borec Vloženo 15. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2016 Dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.