Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 4 týdny později...
Vloženo

Domontoval jsem zadní repro. Po zapnutí radia hrály všechny repra ale neprobral se Fader. V autorizáku bez problémů dokodováno radio o tuto funkci. Něco se v radiu probralo a nyní to celé hraje lépe. I ty přední. Souround tam ale není. 

Vloženo

mpiotrovsky: prosím tě, co je ten Fader?  mohl by jsi sem nebo do PM napsat, jaké repro jsi použil? Origo nebo alternativu? Rád bych také dodělal, nicméně nevím, které tam dát. Pak bych se chtěl zeptat, musel jsi tahat kabeláž, nebo tam byla nějaká příprava? 

Vloženo (editace)

Fader je regulace dopředu a dozadu. Balance je vlevo a vpravo. Ohledně repro jsem dal odpověď do vlákna Výměna repro.

post-13005-0-79800700-1465224984_thumb.j

Editováno: , autor: mpiotrovsky
  • o 2 měsíce později...
Vloženo

Prosím někoho kdo má i dešťový senzor o info jestli má v car > nastavení > světla  - možnosti nastavení citlivosti na  časná, střední a pozdní

jde mi o to jeslti to umí i Swing nebo jen Bolero....díky

• o 3 měsíce později...
Vloženo

Tak já tam funkci Doba zapnutí nemám a přitom mám taky Swing bez BT - MR2016. Budu se muset zeptat v AS, protože mi přijde, že auto spíná světla pod každým mostem na dálnici úplně zbytečně.

• o 2 týdny později...
Vloženo

Dnes při cestě do práce, kdy teplota klesla k -19,5°C mi v autě nehrála basová složka hudby (nastavena na max.), po nějakých 10 kilometrech se mi zdálo, že je to ok. Tak se chci zeptat, jestli se s tím někdo nesetkal, jestli náhodou nepřimrzla membrána od reproduktoru, případně jestli auto nemá nějakou ochranu aby se membrána v těchto mrazech neprotrhla.

Vloženo

Vcera jsem jel na hory a hralo to normalne jako vzdy. Po ceste bylo taky -nact ale zapinal jsem hudbu az nekde v pulce cesty a auto uz bylo vyhrate.

Vloženo

Už jsem to psal u někde v sekci auta. Ztuhne membrana.  Třeba někdo s glagenama napíše jestli je to lepší. Musí se prostě počkat až se otepli. Kdyby to zamrzlo tak to nehraje vubec.

Vloženo

Asi to patří spíš do nějakýho tématu o reproduktorech s rádiem to nemá nic společnýho. 

Pokud gladen nejsou plastový ale papírový tak by neměl být takový problém. Taky by mě zajímalo jak na tom jsou.

Vloženo (editace)

Synek je má v mé bývalé f1 a taky nic moc v těchto mrazech. Maji sice větší magnety ale fyzika je fyzika. Hlavě to teď za studena moc nevosolovat aby to pak nechrchlalo furt.

Editováno: , autor: milanxx
Vloženo
On 9. 1. 2017 at 7:55 AM, los pakos said:

Dnes při cestě do práce, kdy teplota klesla k -19,5°C mi v autě nehrála basová složka hudby (nastavena na max.), po nějakých 10 kilometrech se mi zdálo, že je to ok. Tak se chci zeptat, jestli se s tím někdo nesetkal, jestli náhodou nepřimrzla membrána od reproduktoru, případně jestli auto nemá nějakou ochranu aby se membrána v těchto mrazech neprotrhla.

Mel jsem ten stejnej problem (na Boleru) v sobotu, kdyz bylo -17

10km jizda, zvuk plechovej, zadne basy, tak auto cca hodinu stalo a pak uz to hralo OK.

Zkousel jsem se divat do manualu, ale nic o tom neni. 

V Superb foru psal @ferda25

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...