Jan R. Vloženo 6. leden 2021 Sdílet Vloženo 6. leden 2021 Zítra budou ceny Sandera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 7. leden 2021 Sdílet Vloženo 7. leden 2021 Ceníky Sandera: new-sandero-price.pdf new-sandero-stepway-price.pdf Brožura: new_sandero_brochure.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 7. leden 2021 Sdílet Vloženo 7. leden 2021 Ceny pěkné, jen škoda že i přes nepřímý vstřik to má filtr pevných částic :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 7. leden 2021 Sdílet Vloženo 7. leden 2021 (editace) Hm zajímavé, že i ta litrová atmosféra SCe 65 tam ten GPF filtr má, to 1.0 Mpi od koncernu bez GPF je pro obyčejného uživatele v tomto lepší. Taky je vidět, že je asi tím filtrem uškrcená, dříve mívala litrová atmosféra v Sanderu 54kW, teď má jen 49 kW a i parametry zrychlení jsou horší o 1.6 vteřiny a navíc provozní hmotnost vozu se taky o něco zvedla. Kdysi jsem zkoušel osobně Sandero s tím původním litrovým motorem 54Kw a již tehdy se mi jevila Fabia 1.0 Mpi 55 kW podstatně živější, no a teď to bude asi vyloženě jen kočár do města a na rozvážení dětiček a na nákupy, nebo pro nás důchodce. Nabídka motorů tedy osekaná stejně jako u té dnešní Fabie, holt aby bylo časem vůbec z čeho vybírat. Editováno: 7. leden 2021, autor: DušanV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 7. leden 2021 Sdílet Vloženo 7. leden 2021 ten GPF v té atmosféře je pro mě zklamání :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 9. leden 2021 Sdílet Vloženo 9. leden 2021 Špatně to nevypadá, ale bohužel ani na živo nic extra... Podle videa lak 90-100um, FIII mi měřili nedávno a ta má 110-120um. Halogenové světla nic moc, litr docela chválí, tak snad na tom v HK zapracovali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 9. leden 2021 Sdílet Vloženo 9. leden 2021 zezadu se jim to teda moc nepovedlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 9. leden 2021 Sdílet Vloženo 9. leden 2021 Za mě celkově ošklivé.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 9. leden 2021 Sdílet Vloženo 9. leden 2021 Já kdybych si měl vybrat z konkurentů, tak buď nový Clio nebo Corsa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 9. leden 2021 Sdílet Vloženo 9. leden 2021 Je takové Korejské řekněme... Zase lepší než minulá generace po FL. Existuje jinak i verze s projektory a u nás jsem v žádném testu ještě ani neviděl toto rozložení budíků: u nás vždy jen kulaté a mění se v podstatě jen podklad "Základní" interiér (resp 2. výbava Comfort s paketem Club) potom vypadá takto: Mimochodem ho mají v AAA za 340 000kč (https://www.aaaauto.cz/cz/hyundai-i20/car.html?id=369728827) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 9. leden 2021 Sdílet Vloženo 9. leden 2021 Ne každý řeší estetiku, čouhá z toho ale lacinost, a to je škoda, konkurence pak nemusí trumfovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 9. leden 2021 Sdílet Vloženo 9. leden 2021 Vzhled je silně subjektivní věc, no co jsem v tom seděl, tak pokud někdo tvrdí, že v FIII působí interiér lacině a plastově, tak potom nevím co bude tvrdit o tom v i20... Ještě více to vyzní, když člověk přesedne z i20 do i30 a podívá se na cenovku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 9. leden 2021 Sdílet Vloženo 9. leden 2021 Ty digitální budíky okopírovali od BMW.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 9. leden 2021 Sdílet Vloženo 9. leden 2021 před 41 minutami, Sudetak napsal: Ne každý řeší estetiku, čouhá z toho ale lacinost, a to je škoda, konkurence pak nemusí trumfovat. Jj 2x jsem v tom seděl a stačí. Bych řekl, že ta 7letá F3 je uvnitř daleko lepší. Hlavně ten plast nad ovladači topení, ty tapeci. A zadní světla v rohu dole .... nechtěl bych to ani za 250, to už raději Sandero3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 9. leden 2021 Sdílet Vloženo 9. leden 2021 @Dixik2 U nás bude mít asi trochu jiné provedení budíků Ale právě že jsem neviděl možnost přepnutí na ty "BMW style" u nás. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 9. leden 2021 Sdílet Vloženo 9. leden 2021 Tohle už celkem vypadá jako auto 21. století, teda než zakážou velké displeje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 9. leden 2021 Sdílet Vloženo 9. leden 2021 (editace) To ani tak není o velkých displejích jako o naprosto nesmyslné a nebezpečné implementaci všech komfortních i bezpečnostních systémů do nepřesné dotykové plošky, která by za normálních okolností v podobě mobilu byla tvrdě postihována. A já s tímto krokem EU plně souhlasím. Editováno: 9. leden 2021, autor: _Denis_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 12. leden 2021 Sdílet Vloženo 12. leden 2021 https://www.auto.cz/omlazeny-vw-polo-vykreslen-podle-spionazi-ted-je-to-jeste-vice-baby-golf-137573?utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 12. leden 2021 Sdílet Vloženo 12. leden 2021 Škoda, že nemá i20 vychytanější interiér. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 13. leden 2021 Sdílet Vloženo 13. leden 2021 Polo FL z testů https://autozurnal.com/faceliftovany-vw-polo-2021-sa-inspiruje-golfom-tu-su-prve-zabery?fbclid=IwAR0e_hv8mUSIGUx6n_kkS9hcdUBWQ_YLgkD_zgmN_QccvYjdnO8n-0MQorM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 19. leden 2021 Sdílet Vloženo 19. leden 2021 Pěkný test Sandera 3 Rasťo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 20. leden 2021 Sdílet Vloženo 20. leden 2021 Jo, je to pěkné, jen jsme nepochopil ten držák na mobil u vyšších výbav. Když už je tam to LCD s AA/CP, tak přece nechci ještě telefon v zorném poli. Třeba to půjde sundat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 20. leden 2021 Sdílet Vloženo 20. leden 2021 Takhle jak to má vyřešené Dacia v testovaném voze, tedy ten infotainment přes mobil a ten zakomponovaný výklopný držáček na něj, tak takhle si představuji uživatelský příjemné a nenásilné řešení . Kdo to chce využívat, tak vyklopí držák , dá mobil a je to, kdo nechce, tak nepoužívá, ono se dá dokonce do toho držáčku dát i nezávislá navigace, např. český NAVITEL se tam určitě vejde. No a komu to nestačí, tak si pořídí vyšší verzi Dacie a má tam zase ten hnusný (podle mne), do prostoru vystrčený ala tablet. Jednoduché, účelné, vizuálně nenápadné a výrobně asi ne drahé řešení , simply-clever Škodovka by se tady mohla něčemu přiučit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 20. leden 2021 Sdílet Vloženo 20. leden 2021 Osobně mi tablet nebaví, ale právě nechápu proč i s "tabletem" je tam kombinovaný ten nevkusný a uplně k ničemu držák na telefon... Ta základní verze není řešená špatně, ale můj šálek kávy to není :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 20. leden 2021 Sdílet Vloženo 20. leden 2021 No musíme se v Dacii zeptat, jestli v té vrcholné výbavě jde ten přídavný držák na telefon odmontovat, taky mě to přijde jako něco zbytečně navíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.