Jan R. 1,626 Posted January 6 Share Posted January 6 Zítra budou ceny Sandera Quote Link to post Share on other sites
Dixik2 302 Posted January 7 Share Posted January 7 Ceníky Sandera: new-sandero-price.pdf new-sandero-stepway-price.pdf Brožura: new_sandero_brochure.pdf Quote Link to post Share on other sites
Martab 2,207 Posted January 7 Share Posted January 7 Ceny pěkné, jen škoda že i přes nepřímý vstřik to má filtr pevných částic :/ Quote Link to post Share on other sites
DušanV 471 Posted January 7 Share Posted January 7 (edited) Hm zajímavé, že i ta litrová atmosféra SCe 65 tam ten GPF filtr má, to 1.0 Mpi od koncernu bez GPF je pro obyčejného uživatele v tomto lepší. Taky je vidět, že je asi tím filtrem uškrcená, dříve mívala litrová atmosféra v Sanderu 54kW, teď má jen 49 kW a i parametry zrychlení jsou horší o 1.6 vteřiny a navíc provozní hmotnost vozu se taky o něco zvedla. Kdysi jsem zkoušel osobně Sandero s tím původním litrovým motorem 54Kw a již tehdy se mi jevila Fabia 1.0 Mpi 55 kW podstatně živější, no a teď to bude asi vyloženě jen kočár do města a na rozvážení dětiček a na nákupy, nebo pro nás důchodce. Nabídka motorů tedy osekaná stejně jako u té dnešní Fabie, holt aby bylo časem vůbec z čeho vybírat. Edited January 7 by DušanV Quote Link to post Share on other sites
ski1961 251 Posted January 7 Share Posted January 7 ten GPF v té atmosféře je pro mě zklamání :-( Quote Link to post Share on other sites
Martab 2,207 Posted January 9 Share Posted January 9 Špatně to nevypadá, ale bohužel ani na živo nic extra... Podle videa lak 90-100um, FIII mi měřili nedávno a ta má 110-120um. Halogenové světla nic moc, litr docela chválí, tak snad na tom v HK zapracovali. Quote Link to post Share on other sites
Bikes 1,608 Posted January 9 Share Posted January 9 zezadu se jim to teda moc nepovedlo Quote Link to post Share on other sites
_Denis_ 3,036 Posted January 9 Share Posted January 9 Za mě celkově ošklivé.. Quote Link to post Share on other sites
Bikes 1,608 Posted January 9 Share Posted January 9 Já kdybych si měl vybrat z konkurentů, tak buď nový Clio nebo Corsa. Quote Link to post Share on other sites
Martab 2,207 Posted January 9 Share Posted January 9 Je takové Korejské řekněme... Zase lepší než minulá generace po FL. Existuje jinak i verze s projektory a u nás jsem v žádném testu ještě ani neviděl toto rozložení budíků: u nás vždy jen kulaté a mění se v podstatě jen podklad "Základní" interiér (resp 2. výbava Comfort s paketem Club) potom vypadá takto: Mimochodem ho mají v AAA za 340 000kč (https://www.aaaauto.cz/cz/hyundai-i20/car.html?id=369728827) Quote Link to post Share on other sites
Sudetak 82 Posted January 9 Share Posted January 9 Ne každý řeší estetiku, čouhá z toho ale lacinost, a to je škoda, konkurence pak nemusí trumfovat. Quote Link to post Share on other sites
Martab 2,207 Posted January 9 Share Posted January 9 Vzhled je silně subjektivní věc, no co jsem v tom seděl, tak pokud někdo tvrdí, že v FIII působí interiér lacině a plastově, tak potom nevím co bude tvrdit o tom v i20... Ještě více to vyzní, když člověk přesedne z i20 do i30 a podívá se na cenovku... Quote Link to post Share on other sites
Dixik2 302 Posted January 9 Share Posted January 9 Ty digitální budíky okopírovali od BMW.. Quote Link to post Share on other sites
Jan R. 1,626 Posted January 9 Share Posted January 9 před 41 minutami, Sudetak napsal: Ne každý řeší estetiku, čouhá z toho ale lacinost, a to je škoda, konkurence pak nemusí trumfovat. Jj 2x jsem v tom seděl a stačí. Bych řekl, že ta 7letá F3 je uvnitř daleko lepší. Hlavně ten plast nad ovladači topení, ty tapeci. A zadní světla v rohu dole .... nechtěl bych to ani za 250, to už raději Sandero3 Quote Link to post Share on other sites
Martab 2,207 Posted January 9 Share Posted January 9 @Dixik2 U nás bude mít asi trochu jiné provedení budíků Ale právě že jsem neviděl možnost přepnutí na ty "BMW style" u nás. Quote Link to post Share on other sites
Sudetak 82 Posted January 9 Share Posted January 9 Tohle už celkem vypadá jako auto 21. století, teda než zakážou velké displeje. Quote Link to post Share on other sites
_Denis_ 3,036 Posted January 9 Share Posted January 9 (edited) To ani tak není o velkých displejích jako o naprosto nesmyslné a nebezpečné implementaci všech komfortních i bezpečnostních systémů do nepřesné dotykové plošky, která by za normálních okolností v podobě mobilu byla tvrdě postihována. A já s tímto krokem EU plně souhlasím. Edited January 9 by _Denis_ Quote Link to post Share on other sites
Jan R. 1,626 Posted January 12 Share Posted January 12 https://www.auto.cz/omlazeny-vw-polo-vykreslen-podle-spionazi-ted-je-to-jeste-vice-baby-golf-137573?utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Quote Link to post Share on other sites
Twisted 321 Posted January 12 Share Posted January 12 Škoda, že nemá i20 vychytanější interiér. Quote Link to post Share on other sites
Jan R. 1,626 Posted January 13 Share Posted January 13 Polo FL z testů https://autozurnal.com/faceliftovany-vw-polo-2021-sa-inspiruje-golfom-tu-su-prve-zabery?fbclid=IwAR0e_hv8mUSIGUx6n_kkS9hcdUBWQ_YLgkD_zgmN_QccvYjdnO8n-0MQorM Quote Link to post Share on other sites
Jan R. 1,626 Posted January 19 Share Posted January 19 Pěkný test Sandera 3 Rasťo Quote Link to post Share on other sites
Martab 2,207 Posted January 20 Share Posted January 20 Jo, je to pěkné, jen jsme nepochopil ten držák na mobil u vyšších výbav. Když už je tam to LCD s AA/CP, tak přece nechci ještě telefon v zorném poli. Třeba to půjde sundat... Quote Link to post Share on other sites
DušanV 471 Posted January 20 Share Posted January 20 Takhle jak to má vyřešené Dacia v testovaném voze, tedy ten infotainment přes mobil a ten zakomponovaný výklopný držáček na něj, tak takhle si představuji uživatelský příjemné a nenásilné řešení . Kdo to chce využívat, tak vyklopí držák , dá mobil a je to, kdo nechce, tak nepoužívá, ono se dá dokonce do toho držáčku dát i nezávislá navigace, např. český NAVITEL se tam určitě vejde. No a komu to nestačí, tak si pořídí vyšší verzi Dacie a má tam zase ten hnusný (podle mne), do prostoru vystrčený ala tablet. Jednoduché, účelné, vizuálně nenápadné a výrobně asi ne drahé řešení , simply-clever Škodovka by se tady mohla něčemu přiučit. Quote Link to post Share on other sites
Martab 2,207 Posted January 20 Share Posted January 20 Osobně mi tablet nebaví, ale právě nechápu proč i s "tabletem" je tam kombinovaný ten nevkusný a uplně k ničemu držák na telefon... Ta základní verze není řešená špatně, ale můj šálek kávy to není :) Quote Link to post Share on other sites
DušanV 471 Posted January 20 Share Posted January 20 No musíme se v Dacii zeptat, jestli v té vrcholné výbavě jde ten přídavný držák na telefon odmontovat, taky mě to přijde jako něco zbytečně navíc. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts