Přejít na obsah

Zimné pneumatiky


Diamant

Doporučené příspěvky

Chlapi, s tou samolepkou jsem to taky řešil před 3 týdny. Sehnal jsem je tady. Plato 10 samolepek stojí 22 Kč s DPH plus poštovný na dobírku mě to vyšlo celkem na 93 Kč. Sice to prodávají jen pro STK, ale napsal jsem ta email s prosbou a paní byla ochotná. Jsou to kulatý samolepky o průměru 3 cm, vzor "zákaz vjezdu" a uprostřed napsáno "max 190 km/h zimní pneu". Koupil jsem je proto, abych měl klid a nemusel se pak handrkovat s pojišťovnou, kdyby se něco stalo. Nikdy nemůžete vědět jak se pojišťovna zachová!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nuff: To je ještě dobrej, jít to v autě u mýho tchána tak si to nastaví na 85km/h :feve: Když jede se známejma na dovo tak je pak hyn s toho že on jede na dálnici i 110km/h :smich: Tchán by tam totiž jel 90km/h 2gunsfiringav1.gif Znám ho víc jak 8let a už je to víc jak 8let co sem s ním jel poprvé a naposled :smich:

Manci: Jestli jsou Barumky stále na stejné úrovni tak jsi vůči nim udělal určitě dobře :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jo jo, uz jsem ty rozmery rafku taky dohledal.. nicmene jsem poridil continental winter contact ts 830 195/65/15 a k tomu cerny plechace. gumy z ceska, plechace z nemecka. doufam, ze s tema gumama jsem udelal dobre. v testu mi vysly nejlip a cena je myslim prijatelna. takze good luck vsem s vyberem a hura na snih ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takže dneska jsem nahodil zimní pneu. Dunlop Winter Sport 4D 196/65/15 - dnešní délka trasy cca 50km po suché vozovce do rychlosti 110km/h ( běžná jízda po okresce ) a musím konstatovat, že jsou tiché. Uvidím co na mokru a na sněhu, ale zatím je to to OK. :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co říkáte na Semperit Speed Grip 2 ? Všude to obsazuje dobrý pozice a jsou i levnější oproti GY,Dunlopum atd... Tuším, že Semperit je dceřinka Continentalu right? Chystám se koupit 205/55, za 2tis to vypadá dobře

Celkové výsledky testu (maximum 450 bodů):

Goodyear Ultra Grip 8 (381)

Semperit Speed Grip 2 (374)

Nokian WR D3 (365)

Dunlop SP Winter Sport 4D (363)

Continental WinterContact TS830 (359)

Pirelli Snowcontrol Serie III (351)

Michelin Alpin A4 (350)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Osobně bych si zase koupil Goodyear UltraGrip 7+ až na trochu hluku (je to zimní pneumatika ty prostě hučí) je to všestranná pneu do vysokého sněhu,na břečku,na vodu či sucho. ;)

Je mi jasné že je to starší model, ale předčil své očekávání a je za rozumnou cenu. A je vyroben v Německu oproti svému nástupci, Ultra Grip 8 , který je z Polska. :feve:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 DEZENT

Tak to jsem překvapen. Viděl jsem spoustu rozměrů, drahé a levné a na každé z pneumatik bylo napsáno MADE IN POLAND. ;) Dokonce jsem obvolával pneuservisy jestli nemají výrobu z Německa a všichni mi řekli, že Polsko (prý tam se vyrábí dezén UG8 ). Tak si ze mě udělali asi blbce. Hold to se v naší zemi stává. :aggressive:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 DEZENT

Mrzet tě to nemusí. ;) Kupoval jsem pneumatiky pro rodiče. Nekoupil jsem tedy UG8, ale koupil jsem jim stejné pneu jako mám já a to UG7+. :palec2:

Takže za mě MADE IN GERMANY lol

Apropó já ti věřím, že výrobu máš z Německa. Ono v našem státě se rozmohl nešvar nepodávat prověřené informace, ale jen spekulace a domněnky. :aggressive:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...