Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Právě teď, michal2009 napsal:

To se moc mýlíš. Zahrávej si ?

Já se díval po fórech a všude to řeší nastavením napětí na 12V. Dokonce kamarád to taky tak dělal na své Octavii a funguje mu to.

Vloženo (editace)

Když jsi tak erudovaný proč mu nenapíšeš, že má dát ručně kanál 13 a uložit hodnotu FF20FF a posíláš ho za Aldou???

Editováno: , autor: ferda25
Vloženo
před 1 minutou, ferda25 napsal:

Když jsi tak erudovaný proč mu nenapíšeš, že má dát ručně kanál 13 a uložit hodnotu FF20FF a posíláš ho za Aldou???

Díky vyzkouším, to nastavení předtím vrátit teda zpět?

Vloženo

Přesně tohle je Ferdo věc, kterou mě neskutečně sereš. Michal (a má u mě pořád vroubek z let minulých) nenapsal nic špatného. Nešlo by to příště napsat bez těch narážek?

• Líbí se mi 1
  • Pozitivní 1
  • Negativní 1
Vloženo

Vzhledem k tomu, že ferda25 smazal můj edit k jeho komentáři, tak jen moje odpověď: posílám ho za někým, kdo bude vědět co dělá (nejen za Alešem) a bude mít na tento úkon záruku, že nebude nic dodrbané?

• Pozitivní 1
  • Negativní 2
Vloženo

Pokud myslíš "řasy" u denního svícení, vyzkoušej toto:

09 - Centr. electr.

16- Login: 31347

10 -Adaptace:

(8)Leuchte17TFL R BLK ......... C17, not active→Daytime running lights (Tagfahrlicht)

(10)Leuchte17TFL R BLK ......... CD17  0→100 %

(8)Leuchte16BLK SLB ......... C16, not active→ Daytime running lights (Tagfahrlicht)

(10)Leuchte16BLK SLB......... CD16  0→100%

Vloženo
před 20 hodinami, michal2009 napsal:

Co pořád blbnete s těma Strakonicema? To, že se tu lidé tak neprezentují neznamená, že to nevyřeší kdokoliv jiný. Například na Moravě je mistr přes VCP Alda, k němu do Perné to máš kousek.

Je na neho nejaky kontakt v te Perne? Pro nas Moravaky by to bylo realnejsi nez jezdit do Strakonic

Vloženo

Môžem sa opytať Ferdu 25 aké sú jeho skusenosti s nakodoovaním "Audi" plynu? Mam S3  r.v.2016 1,6TDI 88kw DSG, niekde som však zachytiil, že po nakodovaní tohto"Audi plynu" začala riadiaca jednotka ABS, alebo nejaka iiná vyhadzovať chyby.

Ďakujem

PS: Má to z tvojho pohľadu vôbec zmysel kodovať?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...