Přejít na obsah

Brzdy


teedy

Doporučené příspěvky

V 16. 4. 2017 na 8:51, BrozikCZ napsal:

Predni a zadni po 2. zime.

Na prednich je na obou uz vybrousen pekny rantl.

 

 

Tak ty zadní jsem měl na podzim stejné jako přední, jako zrcadlo. Po letošní zimě to vypadá docela jinak. A technik mi doporučil výměnu zadních brzdových kotoučů. :-/

 

 

IMG_2906.JPG

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...
  • Pawouk umístěno následující téma
  • o 3 měsíce později...
  • o 4 měsíce později...

No já mám na combi kotouče v pohodě, vypadají jak nové v 60 tis,  jen na té krátké jsou už druhé zadní a opět jsou na prd. I mechanici to řešili a došli k závěru že jsou špatné destičky ale k výměně se nemají. Sice už na to jednou byla reklamace a škodovka dala nové ale po 10 tis. vypadají hrozně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 1 měsíc později...

Nevěděl by někdo čím by to mohlo být:

Táta byl s Fabii na roční prohlídce klasika olej fitr a výměna kapaliny a zde nastal problém. Po vyzvednutí vozu si hned všiml, že brzdový pedál má dlouhý krok, tak se otočil a jel zpět. Auto šlo hned na dílnu s tím, že nejspíš bude potřeba brzdy znovu ovzdušnit. Provedlo se znovu ovzdušnění, ale když auto táta převzal tak vše bylo ok, ale pát kilometrech měl opět pedál dlouhý krok, tak následovala otočka a zpět do servisu. Na vozidle se opět provedlo ovzdušnění brzd s tím, že to musí být dobre. Táta auto převzal Fabie brzdila, tak jak má, ale po pár kilometrech opět dlouhý krok, tak zase zpět do servisu. Auto již zůstalo přes v servisu, že budou bádat co s tím. Na autě se překontroloval hlavní brzdový válec a posilovač brzd kapalina nikde neutíká vše je prý v pořádku a dál se servis vyjádřil, že už nevědí co s tím a že budou muset zavolat technika, ktery se na vůz přijede podívat přímo ze škodovky. To se servisu samozřejmně moc nechce, tak nyní uváději, že může být závada na ABS, ale že k tomu potřebují nějaký přístroj, který ale oni nemají a musí nejprve obvolat jiné servisy, kde tento přístroj mají.

Člověk přijede na roční prohlídku s naprosto bezproblémovým vozem a oni mu vrátí auto na kterém je závada. Nevěděl by někdo v čem to může být.  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...