-Martin- Vloženo 7. Duben 2016 Sdílet Vloženo 7. Duben 2016 Při přezouvání jsem si všiml, že ani u jednoho z předních tlumičů už nedrží manžeta, nevím jak dlouho už to tak je, ale po necelých dvou letech mi to nepřijde normální ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nixberg Vloženo 7. Duben 2016 Sdílet Vloženo 7. Duben 2016 Mám to tak na všech tlumičích, když jsou vysunuté do krajní polohy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 8. Duben 2016 Sdílet Vloženo 8. Duben 2016 Když se kolo vyvěsí, tak manžeta nedrží. Nevím jestli to je v pořádku, ale, co jsem měl, tak to dělaly všechny Škodovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 8. Duben 2016 Sdílet Vloženo 8. Duben 2016 Tak to ma byt.Keby to bolo napevno,pri kazdom zdvihnuti auta by si tu gumovu manzetu roztrhol. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-Martin- Vloženo 8. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2016 Díky za vysvětlení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 9. Duben 2016 Sdílet Vloženo 9. Duben 2016 (editace) A jak ta manzeta drzi nahore? Je tam jenom narazena? Ptam se proto, ze jsem si pri vymene gum vsiml, ze u leveho predniho kola neni manzeta nahore uchycena... . Editováno: 9. Duben 2016, autor: Martin Bednář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 10. Duben 2016 Sdílet Vloženo 10. Duben 2016 je tam len nasunutá ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 10. Duben 2016 Sdílet Vloženo 10. Duben 2016 (editace) Ok, dik. Editováno: 10. Duben 2016, autor: Martin Bednář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pro_man Vloženo 22. Duben 2016 Sdílet Vloženo 22. Duben 2016 Mohu potrvid výše zmíněné... taky jsem se na to ptal v servisu a řekli mi to samé... manžeta nesmí být napevno...roztrhla by se... Dále jsem ale řešil že mám levý tlimič mokrý teda podle servisu orosený olejem... podle Škodovky to enní na závadu... test tlumičů OK tak to zatím neřeším... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.