wirer Vloženo 19. leden 2017 Sdílet Vloženo 19. leden 2017 momentálne mám problém so sobrazovaním obrázkov ak ich nahrajem cez Tapatalk, tak ich v téme vidím (viď screen mobilu). no ak pozerám cez web v notebooku, tak obrázky nie sú Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. leden 2017 Sdílet Vloženo 19. leden 2017 A není to jediný případ - už jsem to viděl několikrát od různých uživatelů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 20. leden 2017 Sdílet Vloženo 20. leden 2017 No hlavně mi přišla automatická aktualizace TT a je to zase horší, než kdy jindy.. Třeba totálně zmizela možnost sledovat témata, kde jsem přispíval.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 20. leden 2017 Sdílet Vloženo 20. leden 2017 Divný. Já to tam mám. V tématu nahoře fajfka v kolečku, nebo možnost odebírané. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 20. leden 2017 Sdílet Vloženo 20. leden 2017 No já právě píšu z aplikace Forum Reader Free. K dokonalosti to má daleko, ale na rozdíl od spodního TT, který je po každé aktualizaci horší a horší, zobrazuje obrázky, zobrazuje zúčastněná témata a další. Tak budu zkoušet a uvidím Sent using Android ForumReader app Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. leden 2017 Sdílet Vloženo 22. leden 2017 Jeden z dalších případů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Únor 2017 Sdílet Vloženo 1. Únor 2017 Mě to dělá problém ve chvíli, kdy chci přidat obrázek který vyfotím přímo přes TT, když to vyfotím a v TT přidám jako soubor, tak to jde normálně, stále u mě přetrvává problém se zobrazením obrázků (jsou rozmazané) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 3. Únor 2017 Sdílet Vloženo 3. Únor 2017 Když vložím obrázek do příspěvku přes TT jako Original size (Attachment) nebo jako Optimized (Inline), tak je to v TT ostré, ale na webu v prním případě jen část kódu nebo v druhém případě je odkaz do toho cloudu. Nikdy tam není obrázek. Kde je konec původními funkčnímu TT a fóru! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 15. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2017 Forum funguje dobre. TT ma problemy drzet krok. Zkusim napsat na jejich podporu o tomto problemu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 19. Březen 2017 Sdílet Vloženo 19. Březen 2017 Další poznatek, již delší dobu mě TT háže na začátek topicu "Clintův pirátský klub" a ne na poslední příspěvek a dělá to jen u tohoto topicu, jinak u ostatních skočí vždy na poslední příspěvek, není tam něco špatně nastaveného? Je divné, že to dělá jen u toho jednoho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 17. Duben 2017 Sdílet Vloženo 17. Duben 2017 Forum sa nam cez Tapatalk poblaznilo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 17. Duben 2017 Sdílet Vloženo 17. Duben 2017 Mě jede normálně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 4. Červen 2017 Sdílet Vloženo 4. Červen 2017 V 17. 4. 2017 na 16:53, wirer napsal: Forum sa nam cez Tapatalk poblaznilo? Mám to na TT stejně :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 12. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2017 U mne také TT na tomto fóru špatný, ostatní jsou OK.... řeší se to prosím nějak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 12. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2017 Hlavně v poslední době co do (ne)rychlosti.. Ale to bohužel i na PC, i když ne tolik.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 12. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2017 Ja to mam OK, ale z tpt mi zmizela moznost nastaveni, ktere karty maji byt na jednotlivych forech viditelne a ktere ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasnivykolista Vloženo 14. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2017 (editace) už me serou ty zkur...reklamy hlavně na androida když mám Win 10 mám to přes půl obrazovky Editováno: 14. Červenec 2017, autor: vasnivykolista Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 14. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2017 omg ved si kup alebo stiahni cracknutu VIP verziu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 14. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2017 Na Apple nic, ale jsem členem klubu, možná proto.Na rozdíl od OC. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 18. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2017 Jen tak ze zvedavosti, co moderatorum vadi, na tom, kdyz ma nekdo hlasku "odelsano z blabla pomoci tapatalk"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 19. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2017 prodlužuje to příspěvek a nikoho nezajímá, co máš za pádlo 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 19. Červenec 2017 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2017 A cist to furt za sebou je otrava... 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 19. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2017 Diky, vsude, vcetne pravidel, je prave jen napsano "odstran to, odstran to", ale nikde uz nebylo napsany proc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 24. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2017 (editace) Po aktualizácii iOSu na 11.0 public beta 5 (pred asi týždňom), resp. 6 (dnes) fórum skodahome nefunguje. Nevylistuje príspevky, do ktorých som prispieval ani ktoré mám označené. Kolecko sa točí, zmizne a zase točí. Tiež nemôžem prispievať cez TT do žiadnych tém. Ťažko povedať čo sa s tým dá robiť. Odhadom do 3-4 týždňov bude iOS 11 uvoľnený širokým masám a je možné, že tento problém postihne dalších používateľov. Editováno: 8. Září 2017, autor: PistaTT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 8. Září 2017 Sdílet Vloženo 8. Září 2017 Problém pretrváva aj s iOS 11 public beta 7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky