Malta Vloženo 19. leden 2023 Sdílet Vloženo 19. leden 2023 je to opatření kvůli spamům. Určitě jste si všichni všimli, že se tu a tam objeví nějaký ten spam v AJ, který se generuje napříč vlákny jako "nová témata". Snažíme se tyto nově vytvořené účty blokovat, nicméně se to stupňuje, neboť se i nabourávají do již existujících CZ/SK účtů, založaných třeba 2006-2011, které nejsou už nějakou dobu aktivní a vydávají spam pod jejich nicky. Proto admin přistoupil k resetu účtů a vyzval k obnově přihlášení, snad to pomůže alespoň pro tyto případy 1 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 19. leden 2023 Sdílet Vloženo 19. leden 2023 (editace) Mensia chybicka v preklade? Alebo 2? Nema byt narustU? Edit: sorry, blba tema. Viete to niekto presunut? @Malta? @Pawouk? Editováno: 19. leden 2023, autor: wirer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grean Vloženo 19. leden 2023 Sdílet Vloženo 19. leden 2023 Já to samé, akorát mám nový účet. Původně jsem PetrAMF. Co s tím? Přes IT jsem slabej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr AMF Vloženo 19. leden 2023 Sdílet Vloženo 19. leden 2023 Tak již v pohodě🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuCasX Vloženo 20. leden 2023 Sdílet Vloženo 20. leden 2023 Zjistili jsme 3 nepodařených příhlášených pokusů k účtu Rajec-Jestrebi, Blansko District, 679 02, Česká Republika. Pokud jste to nebyli vy, někdo jiný se možná pokouší o přístup k vašemu účtu. Tyto pokusy o přihlášení byly neúspěšné. Můžete však chtít změnit heslo pro větší zabezpečení, zejména pokud používáte stejné heslo na jiných webových stránkách. předpokládám, že to byly mé pokusy, jelikož jsem nezaregistroval ten email ohledně změny hesla, ale ta adresa vůbec nesedí, dá se to nějak ověřit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodzinek Vloženo 20. leden 2023 Sdílet Vloženo 20. leden 2023 Bál jsem se, že tento e -mail o změně hesla byl pokusem o vydírání dat, ale naštěstí ne. Heslo jsem menil a vsechno funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bitttpower2 Vloženo 20. leden 2023 Sdílet Vloženo 20. leden 2023 (editace) Bohužel jsem ztratil heslo k původnimu meilu Bitttpower,to je fakt super tenhle systém....Takže všechny konverzace atd jsou nenávratně ztraceny. Editováno: 20. leden 2023, autor: Bitttpower2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka.3 Vloženo 24. leden 2023 Sdílet Vloženo 24. leden 2023 Panove, mel bych otazku. Automaticky jsem byl odhlasenej z fora. A nemuzu se sem s mym puvodnim uctem prihlasit. Bohuzel nevim, jestli davam spravne heslo, tak jsem zazadal o zmenu, ale na e-mail mi nic neprislo. Mohl by mi, prosim, nekdo pomoc? Moc diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 25. leden 2023 Sdílet Vloženo 25. leden 2023 a původní nick byl ... ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 25. leden 2023 Sdílet Vloženo 25. leden 2023 Řekl bych, že https://forum.skodahome.cz/profile/4838-jirka3/?wr=eyJhcHAiOiJmb3J1bXMiLCJtb2R1bGUiOiJmb3J1bXMtY29tbWVudCIsImlkXzEiOjE1MjUxMywiaWRfMiI6MjYwODg1M30= ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka.3 Vloženo 25. leden 2023 Sdílet Vloženo 25. leden 2023 Jj, to jsem ja- jirka3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlov66 Vloženo 25. leden 2023 Sdílet Vloženo 25. leden 2023 před 16 hodinami, jirka.3 napsal: Panove, mel bych otazku. Automaticky jsem byl odhlasenej z fora. A nemuzu se sem s mym puvodnim uctem prihlasit. Bohuzel nevim, jestli davam spravne heslo, tak jsem zazadal o zmenu, ale na e-mail mi nic neprislo. Mohl by mi, prosim, nekdo pomoc? Moc diky Zdravím. Mám rovnaký problém, trikrát som žiadal o nové heslo a neprišiel mi email ... Môj pôvodný nick: orlov Ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ersasa Vloženo 25. leden 2023 Sdílet Vloženo 25. leden 2023 Mám to stejně jako orlov. Nick: ersa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 26. leden 2023 Sdílet Vloženo 26. leden 2023 Jako nechci prudit, ale když už moderátor zamkne nějaký téma, nebylo by s ohledem na nováčky dobré, aspoň je nasměrovat na správné vlákno? Chápu, že Vás to sere, dělal jsem nějakej rok taky moda v jiném foru, tak vím co to je za řeholi, ale tohle je skoro bezohledný. Viz vlákno Marek Sklenar :-D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 26. leden 2023 Sdílet Vloženo 26. leden 2023 tak jsem projevil trochu trpělivosti a doplnil vlákno o potřebné info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 26. leden 2023 Sdílet Vloženo 26. leden 2023 (editace) Ten odkaz jsem měl připravený tam vložit, ale bylo zamčeno v okamžik, když jsem odpovídal. Díky za vstřícnost :-) Editováno: 26. leden 2023, autor: lucky.jack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. leden 2023 Sdílet Vloženo 26. leden 2023 @lucky.jack - Mohl jsi mu ho přece poslat přes soukromou zprávu. Mimochodem, my tady nejsme ničí slouhové. Neomalenost a lenost je tady dnes a denně standardem. Proč se namáhat něco hledat nebo snad dokonce číst, když to za nás někdo udělá... Ještě to pochopím, když je to nějaký zapeklitý a těžko zařaditelný problém, tak klidně odkážu, nebo témata spojím, případně přesunu, ale toto? Poněkud přidrzlé. To, že je zde někdo nováček, nikoho neomlouvá. My tady také kdysi začínali. Nikdy by mě nenapadlo se tady takto chovat. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 27. leden 2023 Sdílet Vloženo 27. leden 2023 Já myslím, že by člen rovnou zasloužil lynčovat, rozčtvrtit, spálit a hodit do řeky :-D No nic. Vše v dobrém :-) 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlov66 Vloženo 27. leden 2023 Sdílet Vloženo 27. leden 2023 Mám otázku: Môj pôvodný nick orlov je definitívne stratený ? Ak sa s ním snažím teraz prihlásiť, vypíše sa, že je zablokovaný. Po žiadosti o zmenu hesla príde email, ale už pod novým nickom orlov66. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy01 Vloženo 30. leden 2023 Sdílet Vloženo 30. leden 2023 Prosím o zaslání údajů na mail k účtu https://forum.skodahome.cz/profile/110713-bouchy/ - přes kontakt PM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 31. leden 2023 Sdílet Vloženo 31. leden 2023 @PTiCAmůžeš prosím vyřídit bouchyho požadavek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 31. leden 2023 Sdílet Vloženo 31. leden 2023 @PTiCAdivné ale je že email co vidím u bouchyho účtu, je mu prý neznámý, takže hacknuté? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka.3 Vloženo 31. leden 2023 Sdílet Vloženo 31. leden 2023 A mne byste to teda taky mohli poslat? Na adresu jirisojka@seznam.cz Puvodni ucet jirka3 Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy01 Vloženo 6. Únor 2023 Sdílet Vloženo 6. Únor 2023 @PTiCA Jak to vypadá se zasláním náhradních přihlašovacích údajů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hyby Vloženo 3. Březen 2023 Sdílet Vloženo 3. Březen 2023 Ahoj všem - bazar stále neexistuje? Díky, Hyby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.