bojler Vloženo 21. Květen 2021 Sdílet Vloženo 21. Květen 2021 Někde jsem slyšel, že digitální budíky jsou výrobně levnější. Takže asi snaha o konečné řešení nákladové otázky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 21. Květen 2021 Sdílet Vloženo 21. Květen 2021 Všechno digitální je levnější. Proběhne vývoj s testovací fází za $$$ a pak už je jen potřeba trocha součástek za 00 nic a trocha plastů okolo. HW řešení je výrobně o dost nákladnější pro potřebu více drahých součástek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuolematon Vloženo 21. Květen 2021 Sdílet Vloženo 21. Květen 2021 Jasně, ale teď nejsou čipy, takže asi preferují kokpity do oktavky, která je má skoro v každé výbavě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 21. Květen 2021 Sdílet Vloženo 21. Květen 2021 Objednával jsem minulý týden. Tak snad mi tam ten virtuál nedají, když jsem objednával ještě po staru s reálným kokpitem :-) :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 21. Květen 2021 Sdílet Vloženo 21. Květen 2021 @Kuolematon Ono to je celkem jedno, té elektroniky je v klasických budících snad ještě více než v těch virtuálních... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke112 Vloženo 1. Červen 2021 Sdílet Vloženo 1. Červen 2021 Nový hnědý interiér. Osobně se mi líbí více než ten starý hnědý. Možnost mít s černým a béžovou stropnicí. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 1. Červen 2021 Sdílet Vloženo 1. Červen 2021 To je LK interier, ne? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 1. Červen 2021 Sdílet Vloženo 1. Červen 2021 Moc pekne,to by som bral. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
faithless78 Vloženo 1. Červen 2021 Sdílet Vloženo 1. Červen 2021 Tak táto hnedá je nádherná, predošlá bola za mňa hnus... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 1. Červen 2021 Sdílet Vloženo 1. Červen 2021 Su este nejake dalsie zmeny vramci MR2022? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke112 Vloženo 1. Červen 2021 Sdílet Vloženo 1. Červen 2021 @deto možná ještě ve výbavě a v barvách. Jinak hlavní změny se udály u Octavie… Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaToNechapu Vloženo 15. Červen 2021 Sdílet Vloženo 15. Červen 2021 On 6/1/2021 at 8:08 PM, deto said: Su este nejake dalsie zmeny vramci MR2022? Bojím se změny designu VC a na první pohled neviditelných změn, které předvádí např u Karoqa (Fotky z vlákna o MR2022 Karoq). Ale nic jsem zatím nezjistil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 15. Červen 2021 Sdílet Vloženo 15. Červen 2021 Od kdy se ten S 2022 bude vyrábět, nebo už vyrábí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaToNechapu Vloženo 15. Červen 2021 Sdílet Vloženo 15. Červen 2021 U karoqů psali kluci něco o 22. týdnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaToNechapu Vloženo 15. Červen 2021 Sdílet Vloženo 15. Červen 2021 To snad nemyslí vážně že u auta s cenovkou 1,4M (ceníkově) bude přihrádka jen z tvrdého plastu a budíky z Fabie? Asi nezbývá nic jiného, než mít po ruce právníka, který mi potom pomůže vysvětlit, že jsem si objednal něco jiného a auto nechci. Tohle je na hlavu. Máme 24. týden, mají týden na to, aby mi vyrobili to, co jsem si objednal. Jsem zvědav. Každopádně díky za info! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 15. Červen 2021 Sdílet Vloženo 15. Červen 2021 Holt seženeme nějakou plsť a budeme si muset kastlík vylepit :-). Už se ani nerozčiluju. To nemá cenu. Buď řád, že Superb půjde nastartovat aniž by si měl nasazenou roušku :-). Tak asi tak. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 15. Červen 2021 Sdílet Vloženo 15. Červen 2021 před 45 minutami, guest100 napsal: ano, potvrzuji, tapec v kastlíku u MR 2022 nebude, nebudou další drobnosti, zkrátka drobné úspory, ale bude volič DSG s prosvícenými symboly v hlavici voliče. nevím, zda měl již MR 2022 na místo plastových nýtků jako dorazu pro přezku bezp. pásů přehnutý a prošitý konec pásu, ale překvapilo mě to u ENYAQu, když jsem se poutal, tak by to měly mít už všechny škodovky jinak náběh výroby ME 2022 by Superbu měl být tuším 25 KT V těch produktových změnách u Superbu že by odebrali polstr nic není. Jen Scala/ Kamiq/Karoq. O4 také zůstane. Ten přehnutý pás je už myslím v O4, ráno kouknu. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal B. Vloženo 16. Červen 2021 Sdílet Vloženo 16. Červen 2021 Jsou to drobné prkotiny jak se říká, ale praktické pro uživatele. Ten tapec v té přihrádce je praktická věc, tak si tam každej za 10kč nalepí něco lepšího. Potom třeba přijdeme o simply clever,škrabky apod........... Nejvíc mě dojalo u Enyaqu plechová kapota bez pístů, to by hnus velebnosti. Doufám že ty nové budíky půjdou nakodovat i na SIII FL MR2021, vlastně podobné budíky má Octa IV. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 16. Červen 2021 Sdílet Vloženo 16. Červen 2021 Škrabku na led ať si klidně zruší. Stejně ji rozumný člověk nepoužívá. Dělá to škrábance na sklo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 16. Červen 2021 Sdílet Vloženo 16. Červen 2021 Jsem si toho ani nevšiml, že místo čepu toto 😀 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 16. Červen 2021 Sdílet Vloženo 16. Červen 2021 Passat to má už dávno, bohužel.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 16. Červen 2021 Sdílet Vloženo 16. Červen 2021 Proč bohužel? Měl jsem za to, že to bylo prezentováno jako výhoda/zlepšení. Nemlátí to o ten plast. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaToNechapu Vloženo 16. Červen 2021 Sdílet Vloženo 16. Červen 2021 Tak samozřejmě že nám neřeknou: "Šetříme a je nám jedno, jak to vypadá." Technicky je pravda, že nedochází ke kontaktu mezi plastem sloupku a čepem, ale na druhou stranu jsem zrovna tuto část v autě nikdy podřenou neměl a hluk jsem také nikdy nepozoroval. Vizuálně to pěkné není. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 16. Červen 2021 Sdílet Vloženo 16. Červen 2021 To mlácení jsem tedy neregistroval, je fakt že u Fabie 3 ano hlavně kočičí hlavy nebo otevřené okno na vyvětrání auta to tam mlátilo ta plastová klipsa o tvrdý B sloupek. Toto tomu zabraňuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 16. Červen 2021 Sdílet Vloženo 16. Červen 2021 (editace) @JaToNechapu Nevím, přijde mi to zbytečně vyhrocené. Jsou změny, které dokážou naštvat - osvětlení v kufru, tapece v přihrádkách apod. Ale nadávat na tohle řešení pásu? Kolik času na to koukáš? Já bych si toho všiml maximálně při luxování auta, jindy bez šance. @Jan R. to ani nevěděl, že to má. Zbytečný povyk pro nic. Editováno: 16. Červen 2021, autor: Rapid1.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.