ramon Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 možno neukazuje hovadiny ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 Jako mi to i předtím jezdilo za málo, ale tohle co to ukazuje teď jsou hodnoty náležící spíše dieselu. No chystám se změřit spotřebu podle dotankování, ať vím na čem jsem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubomir30 Vloženo 5. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2009 Zdravim.mam fabiu na Lpg. mam nepravidelny chod na volnobehu na benzin.na Lpg ok. Moze byt chyba palivovy filter?menil som ho je na nim nabehane 14000km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 6. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2009 Může to být cokoliv...ale na filtr bych to netipoval, možná kdybys s nim najel 150-200tis... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanbicak Vloženo 16. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 Ahoj, chystám se na výměnu filtru, mám ten s 2 vývody, ale nevím jak přesně vycvaknout ty koncovky, abych je neponičil. Nevíte někdo jak na to? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 17. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 Jsou tam na těch koncovkách pojistky ze kterých uvidíš jen obdélníček který musíš zamáčknout a stáhnout to z fitru. Dělal jsem to v sobotu a taky mě jímala hrůza ale ve finále pohoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanbicak Vloženo 17. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 Paráda, dík za pomoc. Mám hotovo, naštěstí obě koncovky šli sundat a ani jsem nic neutrhnul. Jinak filtr po 70 000 km pěkný humus, dal jsem nový od Manna a spokojenost. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rabbyt Vloženo 24. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2009 Při mojí výměně jsem měl ten případ s prohozením trubiček, ekvivalent namísto originálního 6Q0201512 je 6Q0201051. Je to komplet s regulátorem.Takže díky za radu Fabia 1.4 50KW Combi 2001 Mám stejnou motorizaci a prohodil jsem filtry přesně i s těmito čísly, auto jede zdá se OK (volnoběh blbne stejně, jako předtím, ale to je asi jiná kapitola:) ). Mám otázku - když jsem poprvé otočil klíčkem po výměně filtru, tak se předtlakovalo palivo (normálka)..ale když jsem se šel podívat na filtr, tak jsem se zhrozil - odkapával z něj beznín a na zemi pod ním nemalá loužička. Příšlo mi, že to ale neteče z místa připojení jednotlivých hadiček...x startování potom ani po jízdě to už neteče (mi připadá). Je možné, že některé (či všechny) filtry s vestavěným regulátorem mají něco jako odvzdušňovací ventil? To je jediná věc, jak bych si to dokázal vysvětlit...na první natlakování paliva to tam vběhlo ještě se vzduchem a vhrklo to i něco ven..potom už je to pořád pod tlakem a OK. (stejně se chová i náš kohout na vodovodní přípojce pro pračku:DD) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 25. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2009 Nejsem si vědom ničeho takového zkus to chvíli pohlídat a pak uvidíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubic Vloženo 26. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2009 (editace) Všichni píšete že měníte filtry s postupem, ale nikdo nezmíní odvzdušnění palivové soustavy, provádíte? Editováno: 26. Srpen 2009, autor: Kubic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 26. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2009 Tak to bohužel nevím jak, ale předpokládám že to palivová soustava umí sama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubic Vloženo 9. Září 2009 Sdílet Vloženo 9. Září 2009 Servisní manuál Skody hovoří takto: Demontovat kryt motoru se vzduchovým filtrem – Odšroubovat krycí čepičku odvzdušňovacího ventilku na vstřikovací liště. – Připojit diagnostický přístroj -V.A.G 1552-, zapnout zapalování a zadat adresu 01- Elektronika motoru ⇒ Motor 1,4/55; 1,4/74 - vstřikování; opr. sk. 01. – Zadat funkci 03 „Diagnostika akčních členů“ a potvrdit tlačítkem . – Navolit tlačítkem diagnostiku akčních členů pro relé palivového čerpadla. – Obložit odvzdušňovací ventilek hadrem. – Stlačit ventilek -šipka- dokud nebude z odvzdušňovacího ventilku vytékat volně palivo bez vzduchových bublin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pobr Vloženo 13. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2009 Zdravím Mám Fabiu 1,2 47 kW kúpená 11.2006 - posledná séria pred Fab II Pred časom som mal prehliadku po 60.000 km. Vzduchový a peľový filter som menil sám. Olej+filter, palivový filter - MANN a sviečky som nechal na "odborníkov". Odvtedy skokom nabehla spotreba o cca +1 l / 100 km. Podotýkam, že zimné gumy som menil už skôr a teploty boli okolo -5 °C -pred prehliadkou. Teraz je okolo "0" Je to normálne ??? Na diagnostike vraj nič nezistili - samé "Počet závad - 0" Mohli mi dať nesprávny palivový filter ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 13. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2009 Ten filter hadam nie ak by bol nesprávny tlak tak by sa asi zapísal. Ja by som to tipol na tie sviečky. Pozri aké ti tam dali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neOras Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 (editace) Jenom pro upřesnění ty filtry jsou 3. Jeden je bez regulátoru (2 vývody), další je se zabudovaným reg. (3 vývody) a mění se celej filtr i s reg. a poslední je s vyjímatelným reg. to znamená že se vymění filtr ale regulátor se jenom přehodí. Jo a po výměně se nic neodvzdušňuje =) Editováno: 15. Listopad 2009, autor: neOras Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Feroaaa Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 hmm, rozmyslam nad vymenou toho palivoveho filtra , com som tak zbezne kukal tak su tam len dva vyvody. A ked mam zapnuty motor tak syči , je to normalne ? alebo najvyssi cas vymenit , najazdene 90000. zakupene pri 76000 neviem ci bol meneny ale skor nie ako ano.motor je 1.4 MPI 50kw moze sposobit nejake problemy? ak sa nevymeni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deco Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 Když filtr vyměníš,autu jen pomůžeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ros19 Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 (editace) Zdar lidi, prosím o radu jaký benzin. filtr do fabie 1,4mpi 44kW motor AZE r.v 2001 na autě je nyní ( asi original) 6Q0201512 3bar v obchodě je pro 1,4mpi 44Kw 6Q0201051 4bar který tam dát? je jedno jestli 3 bar nebo 4bar ? Díky předem R. Editováno: 20. Listopad 2009, autor: ros19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deco Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 Tady máš nějaký odkaz,stačí jen trošku hledat http://www.cc-autodily.cz/index.php?go=sea...ledavani=Hledej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ros19 Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 (editace) dík, nehledal jsem důkladně Editováno: 2. Prosinec 2009, autor: Standis není potřeba citovat příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peto105L Vloženo 31. leden 2010 Sdílet Vloženo 31. leden 2010 Zdarec. Chcem sa opytat na jednu vecicku. Viete ze teraz skoro vsade sa daju kupit regulujuce a nastavovacie sady tlaku paliva, s ktorymi sa zevraj trochu zvysuje vykon motora. Len ma napadlo ze ked pozeram cennik paliv. filtrov, nasiel som filtre 3 a 4 barove. Otazka znie co sa stane ked nahradim 3 barovy filter 4 barovym? Nema to niekto vyskusane? Vykon- spotreba? Dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fidorka07 Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 (editace) po kolika se mění a kde ho ve fábce najdu ? stratil sem knihu jak na to sem to ale ... [/quote Editováno: 22. Červen 2010, autor: fidorka07 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fidorka07 Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 Zdravím všechny,prosím Vás je možné aby mi auto sotva jelo a padali otáčky díky palivovýmu filtru a škubalo to,že by byl až tolik zas...?Mám Fábku 1,4 MPI r.v.2000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manek88 Vloženo 5. Duben 2011 Sdílet Vloženo 5. Duben 2011 (editace) Zdravim.mam fabiu na Lpg. mam nepravidelny chod na volnobehu na benzin.na Lpg ok. Moze byt chyba palivovy filter?menil som ho je na nim nabehane 14000km. Ahoj, mam podobny problem, viz tady: Na benzin mam najeto v roce 2001 neco pod 15000km a od te doby jen starty a rozjezdy do astecneho zahrati motoru, potom vzdy prepnuti na LPG. Mam problemy se starty (vzdy na benzin), vetsinou musim tak 2x dlouze tocit a az na potreti nastartuje...a to mu nechavam na zacatku nacerpat palivo a potom az startuju. Muze to byt palivovym filtrem, kdyz mam na benzin tak malo najeto? Problem asi bude, ze jsem nedavno nechtene vyjel benzin "dosucha" :-/ Diky Editováno: 5. Duben 2011, autor: Manek88 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekIRL Vloženo 8. Červen 2013 Sdílet Vloženo 8. Červen 2013 (editace) Zdravíčko, Dneska jsem vyměnil palivový filtr u své staré Fabie (1.4 MPI 50kw, ATZ, rv. 2000). Mám najeto 120tkm. Byl tam ještě origo filtr (6Q0 201 512) a já ho nahradil Comline EFF129 který ale žádné číslo nemá.. na pár webech u něj uvádí čísla 6Q0201051 a 6Q0201511 raději jsem přehodil hadičky (Modrá uprostřed u starého filtru byla na kraji) a auto šlape jak má. Ale nevím jesli jsem je přehodit měl. Otázka zní jestli - fungovalo by to kdyby ta modrá a černá byly obráceně? Abych si třeba nezničil palivové čerpadlo..... Editováno: 8. Červen 2013, autor: MarekIRL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.