Sudetak 73 Posted December 24, 2020 Share Posted December 24, 2020 Jirka & Ferda Strakonice a.s. Quote Link to post Share on other sites
LukášCBR 1,181 Posted December 24, 2020 Share Posted December 24, 2020 před 7 hodinami, Husita napsal: Strakonice. Šrachta nebo Verold? Autorizáky? Ty ti to na 100% nenakódují. Zbytečná ztráta času. Tam jedině opravdu Ferda25 nebo pak Praha, popř. Brno. Quote Link to post Share on other sites
Martab 2,123 Posted December 24, 2020 Share Posted December 24, 2020 @LukášCBR máš kontakt na někoho v Brně (klidně do SZ). Quote Link to post Share on other sites
KyAeRtOiQ 141 Posted December 24, 2020 Share Posted December 24, 2020 To zesílení hlasu mne láká, funguje to dobře? Quote Link to post Share on other sites
laskymartin 1 Posted December 24, 2020 Share Posted December 24, 2020 ohledne dokodovani cehokoliv pres autorizaky je vec neresitelna chtel jsem po nich dodelat adaptivni tempomat do karoqa sportline a doporucili mi prodat auto a koupit si jine ale pak mi pomohl Ferda a pokud je nekdo ze severni moravy a ma to do strakonic daleko a chce neco dokodovat tak se muze domluvit s Ferdou a neni problem to dodelat v Bohumine samozrejme to bude delat on jen vice osobne nejsem spisovatel :) Quote Link to post Share on other sites
KyAeRtOiQ 141 Posted December 24, 2020 Share Posted December 24, 2020 Kdyby jste někdo věděl o někom v okolí Hradce Králové. Strakonice hodně z ruky. Quote Link to post Share on other sites
cilda1 179 Posted December 24, 2020 Share Posted December 24, 2020 (edited) Adaptivní tempomat jedině ferda25 a nestačím se divit jak si někdo pořád myslí že mu něco dodělají, dokódujou v autorizovaném servisu nad výbavu jeho vozu z výroby. Edited December 24, 2020 by cilda1 Quote Link to post Share on other sites
KyAeRtOiQ 141 Posted December 24, 2020 Share Posted December 24, 2020 To že mi to žádný servis nedokóduje vím. Dříve mi to dělal kolega co má na starosti věci ohledně elektroniky vozu, ale musel toho zanechat přišlo se na něj a škodovka mu hrozila výpovědí a žalobou, takže teď nemám kde. Quote Link to post Share on other sites
pigo 29 Posted December 29, 2020 Share Posted December 29, 2020 Prosím Ferdu25 o kontaktování. Chtěl bych dokodovat Karoqa MR21,ale nedaří se mi s ním spojit. Děkuji. Quote Link to post Share on other sites
j.jurasek 4 Posted December 29, 2020 Share Posted December 29, 2020 Nevíte někdo kdo koduje nekde na Moravě Quote Link to post Share on other sites
LukášCBR 1,181 Posted December 29, 2020 Share Posted December 29, 2020 Např. VašaPV (z Prostějova) nebo @MaroCZ od Ostravy, ale nevím, zda-li to ještě dělá. Quote Link to post Share on other sites
KyAeRtOiQ 141 Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Někomu by se snad mohlo hodit. https://m.youtube.com/channel/UCckwfKPrJztcPYtuPOWXbYw/videos 3 1 Quote Link to post Share on other sites
KyAeRtOiQ 141 Posted January 12 Share Posted January 12 Nevíte náhodou jestli se nedá v kódování upravit citlivost dešťového/světelného senzoru. Dnes jsme s manželkou jeli tankovat Karoqa a Yetinu sněžilo Yetina přepla z deního na potkávačky no a Karoq nic, nastaveno v info. citlivost vysoká. Quote Link to post Share on other sites
Pytlák 113 Posted January 13 Share Posted January 13 Pokud si dobre vzpominam, tak to slo Caristou. Quote Link to post Share on other sites
Martab 2,123 Posted January 13 Share Posted January 13 A máš v Karoqu nastavené, aby společně se stěrači se sepla i světla? Quote Link to post Share on other sites
KyAeRtOiQ 141 Posted January 13 Share Posted January 13 Samozřejmě, ale to sepne světla až když běží stěrače určitou dobu v kuse bez přestávky. Quote Link to post Share on other sites
Martab 2,123 Posted January 13 Share Posted January 13 Nemusí běžet nepřetržitě, stačí když jede cyklovač. Quote Link to post Share on other sites
KyAeRtOiQ 141 Posted January 13 Share Posted January 13 To asi nee. Quote Link to post Share on other sites
Martab 2,123 Posted January 13 Share Posted January 13 Vím jak to na autech v rodině funguje (FIII, Karoq, Kodiaq, Rapid). Stěrače musejí být seplé, ale né trvalé stírání, stačí aby jeli na cyklovač (samozřejmě mezi setřeními nesmí být minutová mezera). 1 Quote Link to post Share on other sites
kubasta 75 Posted January 13 Share Posted January 13 před 12 minutami, Martab napsal: Vím jak to na autech v rodině funguje (FIII, Karoq, Kodiaq, Rapid). Stěrače musejí být seplé, ale né trvalé stírání, stačí aby jeli na cyklovač (samozřejmě mezi setřeními nesmí být minutová mezera). Přesně takhle mi to funguje 1 1 Quote Link to post Share on other sites
KyAeRtOiQ 141 Posted January 13 Share Posted January 13 Kdyby mi to tak fugovalo tak to sem ani nepíšu. Doma Rapid, Yeti, Karoq může být cyklovač, ale stěrače při něm pro sepnutí světel musí běžet nejprve nejméně 30s. nepřetržitě. Pak už při něm svítí pokud se na delší dobu stěrače nezastaví. To ale neřeší že za stejnejch podmínek se jedno auto rozsvítí a druhé ne. Jde mi o citlivos světelného senzoru. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts